Διαγωνισμός υποκρισίας …


Γράφει ο mitsos175.

Ο Κούλης θέλει να το παίξει προοδευτικός κανίβαλος. Θα μας φάει το συκώτι, αλλά θα το κάνει πολιτισμένα, με χρυσό μαχαιροπίρουνο, που θα κατασκευάσει η πολυεθνική Siemens ειδικά για τους εκλεκτούς της συνεργάτες.

Θέλοντας λοιπόν να δείξει δήθεν ότι είναι άνθρωπος, συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΛΟΑΤ (Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Τρανς) κοινότητας. Αυτό φυσικά ανησύχησε τα ομοφοβικά γαλάζια γίδια και τ’ ακροδεξιά φίδια.

Μην ανησυχείτε βρε, δεν θα γίνει gay ο φύρερ, για ψήφο ψάχνει. Και με δημοσίους υπαλλήλους ακόμα μπορεί να συναντηθεί, αν είναι για τα «κουκιά». Όλοι ξέρουμε όμως τι πραγματικά είναι: Ένας αδίστακτος για εξουσία, ένας μεγάλος υποκριτής, ένας νεοφιλελές μισάνθρωπος. Είναι γνωστή όχι μόνο η θέση των γαλάζιων αλλά και πως αντιμετωπίζει η Δεξιά κάθε διαφορετικό άνθρωπο. Τον διώκει, εκτός βέβαία αν είναι πλούσιος.

Κάποιοι όμως από τους ψηφοφόρους της Δεξιάς είναι τόσο «ταλιμπανιστήρια» που «δεν καταλαβαίνουν Χριστό». Γιατί, αν καταλάβαιναν τα λόγια του ιδρυτή του Χριστιανισμού, θα είχαν εντελώς διαφορετική στάση. «Αγαπάτε αλλήλους». Δεν λέει «αγαπάτε εκτός ομοφυλοφίλων», μιλάει για όλους. Αλλά ο ακροδεξιός δεν είναι χριστιανός, είναι ακροδεξιός: Ομοφοβικός, ρατσιστής, άκαρδος και βλάκας. Τη θρησκεία απλά την καπηλεύεται. Άλλωστε τα ράσα δεν κάνουν τον παπά όπως δεν κάνουν το ΣΥΡΙΖΑ αριστερό τα παχιά τα λόγια, που είναι αντίθετα από τα έργα του.

Ο Αμβρόσιος λοιπόν στηρίζει Χρυσή Αυγή. Θα μου πείτε «μα αυτοί είναι που υμνούν τον Εωσφόρο». Ναι, αλλά σκοτώνουν Κομμουνιστές. Κι ο Αμβρόσιος, όπως κάθε Αρχιερέας, κοιτάζει πρώτα από όλα το συμφέρον του. Ποιοι σταύρωσαν τον Ιησού; Το Ιερατείο, οι Γραμματείς, οι Φαρισαίοι, οι φίλοι των κατακτητών Ρωμαίων. Γιατί; Γιατί με την ερμηνεία που έδινε στις Γραφές, στηλίτευε την υποκρισία τους, οπότε έχαναν πελάτες.

Μην ξεχνάτε, ότι ο Ιησούς δεν έδειρε ούτε ομοφυλόφιλο, ούτε κλέφτη – μάλιστα σε έναν πάνω στο Σταυρό υποσχέθηκε τον Παράδεισο – ούτε λιθοβόλησε τη μοιχαλίδα. Πήρε το μαστίγιο κι έδειρε αυτούς που κέρδιζαν από τη θρησκεία. Κάτι εμπόρους, που από τα αισχρά κέρδη τους πρόσφεραν μετά στο Ναό και στις κοιλιές των υποκριτών. Που σημαίνει ότι και γι Αυτόν το χειρότερο έγκλημα είναι η εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο.

Όμως ο Αμβρόσιος και κάθε μπάτσος με ράσα επιθυμεί την επαναφορά της Χούντας, όπου κομπλεξικοί σαδιστές «πραιτοριανοί» κυβερνούσαν κι έδερναν. Ακόμα καλύτερα γι’ αυτούς θα ήταν να έρθει ο Μεσαίωνας, η Ιερά Εξέταση, όταν αιμοδιψείς ανθρωποφάγοι έκαιγαν αφού βασάνιζαν φρικτά κάθε αθώο με ανυπόστατες κι εντελώς παρανοϊκές κατηγορίες.

Με μια καθαρά κομματική ανακοίνωση ο Αμβρόσιος δείχνει πόσο υποκριτές είναι όλοι αυτοί. Το να σχολιάσω όλες τις κουταμάρες που λέει, είναι πολύ χρονοβόρο. Θα πω μονάχα το γιατί «οι Έλληνες απο-χριστιανίζονται!»
Γιατί υπάρχει απελπισία από την πολιτική της πιο άδικης κι απάνθρωπης λεηλασίας, πολιτική που στηρίζει με νύχια και με δόντια ο ανώτερος κλήρος.
Πολιτική που αναγκάζει ανθρώπους να τερματίσουν τη ζωή τους από την αγωνία και το πόνο.

Σύμφωνα με τη θρησκεία η αυτοκτονία είναι μεγάλη αμαρτία, όμως όταν εξωθείς κάποιον σε αυτή τι είσαι; Άγιος; Αντί να ασχοληθούν με τα πραγματικά εγκλήματα, προσπαθούν ως άλλος ISIS να κάνουν αφόρητη την ήδη δύσκολη ζωή μας μ’ απαγορεύσεις και παρακολούθηση των ιδιωτικών μας στιγμών! Μετά τους φταίνε ο ομοφυλόφιλοι! Όχι οι ίδιοι που είναι τα μεγαλύτερα λαμόγια, οι χειρότεροι απατεώνες, οι κάτοχοι του ρεκόρ υποκρισίας…

Παπά, αν θες να δεις ποιος διώχνει τον κόσμο από την Εκκλησία, κοίτα στον καθρέπτη.

Υ,Γ: Ερέθισμα για την παραπάνω ανάρτηση το καινούργιο τροπάρι του δεσπότη Αμβρόσιου


Από:http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/07/blog-post_70.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s