Ουάσιγκτον: Η Μεγαλύτερη Απειλή της Ζωής στην Γη…Το σχέδιο της Ουάσινγκτον να κατάσχει την Ουκρανία και να εκδιώξει τη Ρωσία από την ναυτική βάση της Μαύρης Θάλασσας πήγε στραβά. Αλλά, όπως έλεγε ο Λένιν, «δύο βήματα μπροστά, ένα βήμα πίσω»

Θυμάστε όλα τα σκληρά λόγια του John Kerry του γελωτοποιού του Λευκού Οίκου, της Χίλαρι Κλίντον, και της Μέρκελ για τις σκληρές κυρώσεις που θα «βλάψουν σοβαρά» τη ρωσική οικονομία, εκτός εάν η Ρωσία εμπόδιζε την ψηφοφορία δημοψηφίσματος στην Κριμαία; Λοιπόν, ήταν όλα μαλακίες από τις μαριονέτες του Λευκού Οίκου και της καγκελαρίου της Γερμανίας, που αποτελεί όνειδος για το γερμανικό έθνος. Δεδομένου ότι οι Ρώσοι έλεγαν στον Τζον Κέρι ότι, οι κυρώσεις για τη Ρωσία θα καταστρέψουν την Ευρώπη και θα κάνουν μικρή ζημιά στη Ρωσία.

Εύχομαι οι Ρώσοι το είχαν κρατήσει αυτό για τον εαυτό τους. Ανυπομονούσα για τους ηλίθιους της Ουάσιγκτον να καταστρέψουν το ΝΑΤΟ, καταστρέφοντας την ευρωπαϊκή οικονομία.

Φυσικά, αφού προσποιήθηκαν τους μάγκες, κάτι που τα πορνο-κάναλα της Ουάσιγκτον θα μπορούσαν να καλλωπίσουν ως  «κυρώσεις που έπρεπε να επιβληθούν», έτσι, η Ουάσιγκτον εμφανίστηκε με την επιβολή κυρώσεων, όχι για τη Ρωσία, αλλά για έντεκα άτομα: τον έκπτωτο Ουκρανό πρόεδρο, τον σύμβουλο του έκπτωτου προέδρου, 2 αξιωματούχους της Κριμαίας και 7 Ρώσους.

Η επιλογή των αξιωματούχων είναι ένα απόλυτο μυστήριο. Οι επτά Ρώσοι είναι μια ενίσχυση του Πούτιν, ένας σύμβουλος του Πούτιν, τέσσερα μέλη του ρωσικού κοινοβουλίου (Δούμα) και ένας αναπληρωτής πρωθυπουργός. Τι σχέση είχε με το δημοψήφισμα στην Κριμαία οποιοσδήποτε από αυτούς τους ανθρώπους, κανείς δεν ξέρει.

Επιπλέον, οι κυρώσεις εφαρμόζονται μόνο σε ξένους τραπεζικούς λογαριασμούς που μπορεί να έχουν αυτά τα 11 άτομα έξω από τη Ρωσία. Το πιο πιθανό, αυτό σημαίνει ότι αφορά μόνο τον έκπτωτο πρόεδρο της Ουκρανίας, εάν θέλουμε να πιστέψουμε όλη την προπαγάνδα γι ‘αυτόν. Άλλες αναφορές λένε ότι οι κυρώσεις είναι μόνο για τους επόμενους έξι μήνες.

Αν οι εγκληματίες της Ουάσιγκτον και της ΕΕ κλέψουν χρήματα από τα πρόσωπα αυτά, η ρωσική κεντρική τράπεζα μπορεί να αναπληρώσει τους κλεμμένους λογαριασμούς τους.

Οι άνθρωποι που αποφάσισαν ότι η Κριμαία θα διαχωριστεί από την Ουκρανία και θα επιστρέψει στη Ρωσία ήταν οι ίδιοι οι άνθρωποι. Σύμφωνα με τη διατύπωση των ηλίθιων κυρώσεων του Ομπάμα, οι κυρώσεις του θα πρέπει να εφαρμοστούν στους ανθρώπους της Κριμαίας που ψήφισαν για τον διαχωρισμό από την κυβέρνηση του Κιέβου που είναι ανδρείκελο των ΗΠΑ.

Επιπλέον, οι κυρώσεις Ομπάμα ισχύουν για τον εαυτό του και για το καθεστώς του, τις μαριονέτες του ΝΑΤΟ, καθώς, ήταν η Δύση που ανέτρεψε την εκλεγμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας, όχι η Ρωσία ή η Κριμαία. Οι Αμερικανοί, βέβαια, ποτέ δεν εφαρμόζουν τον νόμο για τον εαυτό τους.

Με άλλα λόγια, οι κυρώσεις είναι εντελώς ανούσιες. Ωστόσο, ο Ανόητος του Λευκού Οίκου δήλωσε: «Αν η Ρωσία συνεχίσει να παρεμβαίνει στην Ουκρανία, είμαστε έτοιμοι για την επιβολή περαιτέρω κυρώσεων»


Η υποκρισία του Ομπάμα κάνει κάποιον να θέλει να ξεράσει. Ο Χαζός του Λευκού Οίκου είναι αυτός ο οποίος παρεμβαίνει στην Ουκρανία. Ήταν η Ουάσινγκτον που χρηματοδότησε και οργάνωσε την ανατροπή της εκλεγμένης κυβέρνησης της Ουκρανίας, χρησιμοποιώντας καλά οργανωμένους και καλά οπλισμένους νεο-ναζί για να εκφοβίσουν τους άοπλους αστυνομικούς και το κυβερνών κόμμα, ανοίγοντας έτσι το δρόμο στην Ουάσιγκτον για να δημιουργήσει μια μη εκλεγμένη κυβέρνηση των καλοπληρωμένων ανδρείκελων.

Αυτό που παρέβλεψε ο Ανόητος του Λευκού Οίκου είναι ότι, η Νότια και Ανατολική Ουκρανία είναι ρωσική, όχι ουκρανική, έτσι το πραξικόπημα του ανόητου προκάλεσε την Κριμαία να αναχωρήσει προκαλώντας εκτεταμένες διαμαρτυρίες στην ανατολική Ουκρανία κατά των ανδρείκελων της μη εκλεγμένης κυβέρνησης της Ουάσιγκτον στο Κίεβο. Η κυβέρνηση ανδρείκελο της Ουάσιγκτον στο Κίεβο, έχει ορίσει μη εκλεγμένους πολυδισεκατομυριούχους ουκρανικούς ολιγάρχες, οι οποίοι έχουν τις δικές τους ιδιωτικές δυνάμεις ασφαλείας, όπως οι δήμαρχοι των ρωσικών πόλεων για να καταστέλλουν τις διαδηλώσεις. Αν οι ολιγάρχες χρησιμοποιήσουν βία εναντίον του ρωσικού λαού, το πιθανό αποτέλεσμα θα είναι ότι ο Ρωσικός στρατός θα αναλάβει τον έλεγχο της ανατολικής Ουκρανίας, η οποία με κάθε ουσιαστικό τρόπο είναι ρωσική.

Αν η ανατολική Ουκρανία επιστρέψει στη Ρωσία, η Ουάσιγκτον θα μείνει με τους υπερεθνικιστές της δυτικής Ουκρανίας, άνθρωποι που πολέμησαν για τον Χίτλερ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πολέμου 2. Η ΕΕ δεν θέλει υπερεθνικιστές, καθώς η ΕΕ είναι απασχολημένη με την εξολόθρευση του εθνικισμού και της εθνικής κυριαρχίας των ευρωπαϊκών χωρών. Παρ’ όλ’ αυτά, η Ουάσιγκτον θα έχει αποκτήσει ένα στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι της Μόσχας, καθώς η Ουάσιγκτον μπορεί να τοποθετήσει αντι-βαλλιστικούς πυραύλους και σε άλλες στρατιωτικές βάσεις στα σύνορα της δυτικής Ουκρανίας με τη Ρωσία, ολοκληρώνοντας έτσι την περικύκλωση της Ρωσίας με εχθρικές στρατιωτικές και πυραυλικές βάσεις.

Η Ρωσία θα εξουδετερώσει τις βάσεις των ΗΠΑ με τη στόχευση τους με πυραύλους Iskander, οι οποίοι δεν μπορούν να αναχαιτιστούν από τα ΑΒΜ.

Αυτό που ο ανόητος του Λευκού Οίκου θα έχει επιτύχει, είναι να καταστήσει περαιτέρω σαφές στη Ρωσία και στην Κίνα, ότι η Ουάσιγκτον έχει και τις δύο αυτές χώρες στον κατάλογο των στόχων της, επειδή και οι δύο είναι στο δρόμο της παγκόσμιας ηγεμονίας της Ουάσιγκτον.

Κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί γιατί ο Πούτιν [1] δεν προλαμβάνει την επερχόμενη αμερικανική στρατιωτική επίθεση στη Ρωσία με την οικονομική καταστροφή του ΝΑΤΟ  χωρίς να πέσει ούτε ένας πυροβολισμός. Όλα όσα ο Πούτιν χρειάζεται να κάνει, είναι να αποκόψει την Ευρώπη από την ενέργεια. Θα χρειαστούν τρία χρόνια στην Ουάσιγκτον για να δημιουργήσει την ικανότητα να παραδώσει φυσικό αέριο στις ΗΠΑ, κάτι που επιτυγχάνεται με το καταστροφικό μπλοκάρισμα των προμηθειών νερού των ΗΠΑ στην Ευρώπη. Μέχρι εκείνη τη στιγμή οι κυβερνήσεις του ΝΑΤΟ θα ήταν πιθανόν να έχουν ανατραπεί από τη μαζική ανεργία και την οικονομική ταλαιπωρία. Ο Πούτιν θα μπορούσε επίσης να κατάσχει όλα τα περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό της Ρωσίας και γρήγορα να ολοκληρώσει τις συμφωνίες με την Κίνα, την Ινδία, τη Βραζιλία και τη Νότια Αφρική να εγκαταλείψουν τη χρήση του αμερικανικού δολαρίου στις διεθνείς αποικίες.

Το δολάριο ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα είναι η πηγή του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού. Οι πέντε χώρες που αποτελούν τις χώρες BRICS έχουν το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού. Μπορούν να ασκούν τις οικονομικές τους υποθέσεις χωρίς το δολάριο.

Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι η νεοσυντηρητική κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι το Τρίτο Ράιχ με στεροειδή. [2] Πρόκειται για μια κακόβουλη δύναμη χωρίς την αίσθηση της δικαιοσύνης και το σεβασμό για την αλήθεια, το δίκαιο, ή την ανθρώπινη ζωή. Απλά ρωτήστε τους κατοίκους του Ιράκ, του Αφγανιστάν, της Λιβύης, της Συρίας, της Παλαιστίνης, του Πακιστάν, της Υεμένης, της Σομαλίας, το Λίβανο, την Ονδούρα, τη Βενεζουέλα, την Κούβα, το Ιράν. Ακόμη και οι παραπλανημένοι δυτικοί Ουκρανοί θα το καταλάβουν σύντομα.

Ο ίδιος ο Ομπάμα δήλωσε ότι οι ΗΠΑ είναι «το εκλεκτό έθνος» [3] Αυτή είναι η νεοσυντηρητική έκδοση της δήλωσης του Χίτλερ ότι το γερμανικό έθνος ήταν εκλεκτό και  ως εκ τούτου, πάνω από όλα τα άλλους. Η μόνη διαφορά μεταξύ της Ουάσιγκτον και της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας είναι ότι η Ουάσιγκτον έχει ένα πολύ πιο ισχυρό αστυνομικό κράτος και πυρηνικά όπλα.

Η ύβρις και η αλαζονεία που προκύπτει από την πεποίθηση της Ουάσινγκτον ότι αυτή είναι η κυβέρνηση του «αναντικατάστατου και εκλεκτού έθνος» σημαίνει ότι η Ουάσιγκτον δεν τρέφει κανέναν σεβασμό για οποιαδήποτε άλλη χώρα, ούτε για το νόμο, είτε δικό της, είτε διεθνή. Η Ουάσιγκτον μπορεί να εισβάλει σε χώρες χωρίς αιτία, ένα έγκλημα πολέμου. Η Ουάσιγκτον μπορεί να απαγάγει και να βασανίσει ανθρώπους, ένα έγκλημα βάσει των ΗΠΑ και του διεθνούς δικαίου. Η Ουάσιγκτον μπορεί να αγνοήσει την αυτοδιάθεση των λαών, όπως των Κριμαίων. Ποιοι είναι οι απλοί Κριμαίοι, για να ψηφίσουν για το δικό τους μέλλον χωρίς τη συγκατάθεση της Ουάσινγκτον, χωρίς τον καθορισμό του αποτελέσματος από την Ουάσιγκτον; Η Ουάσιγκτον ανακηρύσσει την αυτοδιάθεση των ανθρώπων της Κριμαίας ως «αδικαιολόγητη και παράνομη» και αρνείται να αναγνωρίσει την αυτοδιάθεση, ενώ προσποιείται ότι είναι ο οίκος της «ελευθερίας και της δημοκρατίας.»

Καμία κυβέρνηση στην ιστορία της ανθρωπότητας δε μπορεί να πλησιάσει την υποκρισία και την μοχθηρία της Ουάσιγκτον. Οπλισμένη με πυρηνικά όπλα και με το στρατιωτικό δόγμα του προληπτικού πρώτου πυρηνικού χτυπήματος, η Ουάσιγκτον και μόνο, στέκεται ως απειλή για τη ζωή στη γη.

Paul Craig Roberts, Ινστιτούτο Πολιτικής Οικονομίας

Πηγή.

One comment on “Ουάσιγκτον: Η Μεγαλύτερη Απειλή της Ζωής στην Γη…

  1. Ο/Η Βούλγαρης Χρήστος λέει:

    Πλακα Πλάκα πάνντως στους ΤIMES την προηγούμεμνη εβδομάδα τους ξέφυγε ότι αυτός που έστειλε η κυβερνήση του Κιέβου να ααναλάβί την διοικήση του Χακρκώβου ήταν ,,,ολιγάρχης (ΑΚΡΙΒΩΣ η λέξη των TIMES)…»κατα συμπτώση» αυτό που λέει το άρθρο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s