Ωραία φάση…


Σε περίπτωση που σας έχει διαφύγει, το (επόμενο) «τέλος του κόσμου», σα να λέμε το ως τώρα πιο πρόσφατο live show απόλυτης καταστροφής, έχει αναγγελθεί για τις 23 Σεπτέμβρη. Θα ‘χει… και τι δεν θα ‘χει! Μέχρι και δαίμονες αγγέλους με καραμούζες (ξέρετε που…) θα δείτε!!! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!! Εισιτήρια προπωλούνται στα γνωστά ticket shops.

(Γιατί αν το χάσετε – το τέλος του κόσμου – θα μετανοιώσετε! Τι θα λέτε με τους φίλους σας; Ούτε selfie θα έχετε, ούτε τίποτα. Γι’ αυτό καλύτερα βρείτε έγκαιρα θέση να το παρακολουθήσετε… Έγκαιρα: μην χάσετε και τα «προσεχώς»!

Και δεν χρειάζεται να πληρώσετε τα ακριβά, μπροστά μπροστά. Αυτά είναι για τα αρρωστάκια. Βρείτε βολικές θέσεις στη γαλαρία, να κάνετε και κανά τσιγάρο στη ζούλα…)

Μα τι και πόση βλακεία δέρνει τον κόσμο;

(φωτογραφία: μόλις τελειώσει το “τέλος του κόσμου” και πέσουν και οι τελευταίες διαφημίσεις, οι ανθισμένες κερασιές θα είναι στη θέση τους…)


Από:http://www.sarajevomag.gr/wp/2017/08/orea-fasi/

One comment on “Ωραία φάση…

  1. Ο/Η brain teaser λέει:

    Απο το 1910 περιμένουμε το μοιραίο.. τί διάτανο, ούτε χελώνα να ήτανε.
    Θυμάμαι μια αίρεση που το 1999 βεβαιωμένη οτι ο κομήτης Hale Bopp έφερνε το τέλος του κόσμου,
    αυτοκτόνησε ομαδικα για να τους πάρει ο πλανήτης μαζί του μέσα σε ενα διαστημόπλοιο που τον ακολουθούσε. Για να μην πώ για το Ημερολόγιο των Μάγια που προφταίναμε-δεν προφταίναμε να εξομολογηθούμε πριν τις 21/12/2012.
    Αυτά όμως είναι άσχετα με την αληθινή καταστροφή του πλανήτη μας απο την ανθρώπινη δραστηριότητα. Αυτό είναι δυστυχώς αληθινό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s