Αυτά κι αν είναι θρησκευτικά τροπάρια!…


Του Γ. Γ

Αδιάβαστους μας πιάνει ο αναγνώστης μας Αγγελος –που σίγουρα τώρα κολάστηκε μ’ αυτά που μας γράφει-, σχετικά με τις «χριστιανικές» δραστηριότητες μιας τύπισσα που παρουσιάζεται σαν καθηγήτρια  της Ελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Μόσχας.

Αυτή λέγεται Ναταλία Νικολάου, και σύμφωνα με τα όσα μας αναφέρει  ο αναγνώστης μας θεωρείτε το «βαρύ επιστημονικό δυναμικό» της επικρατούσας θρησκείας.

Σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας παρουσιάζεται σαν η κύρια ομιλήτρια σε θρησκευτικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι κατά τόπους μητροπόλεις.
Την μια για να εξηγήσει στο ακροατήριο της την δύναμη της «νοερής προσευχής», την άλλη για το πώς μπορεί να αντιμετωπίσει το θρησκόληπτο ποίμνο τις «σκληρές δαιμονικές επιθέσεις» και την επομένη για το πώς «θα αξιωθεί  ο ευσεβής χριστιανός την χάρη ουράνιων οπτασιών». 

Η τελευταία της παρουσία σαν ομιλήτρια θα είναι την Κυριακή 14 Μάη σε μια εκδήλωση που οργανώνει «ο τομέας Επιστημόνων του Συλλόγου «Ο Μέγας Βασίλειος» με θέμα «Οκτωβριανή επανάσταση. Η τραγωδία ενός λαού γεννά τον θρίαμβο της ορθόδοξης Εκκλησίας»».

Κοίτα πόσο ταλεντούχα είναι η κ. καθηγήτρια! Από ευχέλαια και διαβόλους,  τώρα ξεκινάει τροπάριο το πώς το ναυάγιο του παλινορθωμένου καπιταλισμού στην Ρωσία έχει σχέση με την άνθιση του ανορθολογισμού στην πρώην ΕΣΣΔ.

Ούτε ο Λιακόπουλος να ήταν!


Από:http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/05/blog-post_96.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s