Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι …


Για τον ανθυποΚασιδιάρη «κύριο» Τζήμερο, αυτό το γνωστό εμετικό υποκείμενο έχουμε γράψει πολλές φορές στο μπλογκ μας. Κάντε μια αναζήτηση και θα σας πλημμυρίσουν τα εμέσματά του.
Θα βρείτε αυτόν τον τύπο να βρίζει την χαροκαμένη μάνα του Παύλου Φύσσα να σκυλεύει την μνήμη των παιδιών που κάηκαν από μαγκάλι στη Λάρισα, ενώ η πιο «ευπρεπής» διαδικτυακή του παρέμβαση ήταν όταν χαρακτήριζε τον Μαρξ «μαλάκα».

Αν δεν το γνωρίζεται είναι και εκλεγμένος σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής. Αυτός λοιπόν ο καλός κύριος όταν σπάνια παρουσιάζεται εκεί και δεν αναλαμβάνει να σκίζει αφίσες του ΠΑΜΕ – δυστυχώς γι’ αυτόν την τελευταία φορά που επιδόθηκε σ’ αυτό το «σπορ» του  έγινε αντιληπτός από έναν «κομμουνιστή τραμπούκο  ακούων στο όνομα Μανουσογιαννάκης» όπως έγραψε περιγράφοντας τα επακόλουθα: «Ακόμα μου πονάει ο λαιμός, έχω δύσπνοια και η κοκκινίλα από το κεφαλοκλείδωμα είναι εμφανής. Ευτυχώς οι μπουνιές του τραμπούκου του ΚΚΕ δεν μου έσπασαν κανένα πλευρό. Μπορώ να πω ότι με μερικές μελανιές φτηνά τη γλύτωσα»- επιδίδεται σε «διαβουλεύσεις υψηλού επιπέδου» με έναν άλλον ομοϊδεάτη του. Τον Ηλία Παναγιώταρο.

Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι που λέει η λαϊκή ρήση. 


Aπό:http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/03/blog-post_71.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s