Αμερικάνοι κυνηγοί, αλληλοπυροβολούνται κατά λάθος, κατηγορούν μετανάστες και βγάζουν λεφτά…


untitled

Είναι καλά στην υγεία τους όμως. Eυτυχώς. #not

Στις 6 Ιανουαρίου του 2017, δύο οδηγοί κυνηγοί και ένας πελάτης, αποφάσισαν να πάνε για κυνήγι στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό. Όπως είναι αναμενόμενο, σε κάθε περίπτωση που δίνεις όπλο σε κάποιον ηλίθιο, αλληλοπυροβολήθηκαν κατά λάθος.

Σαν επαγγελματίες κυνηγοί που είναι λοιπόν, κάτι τέτοιο δε μπορούσαν να το πουν παραέξω, οπότε ρίξαν το φταίξιμο… σε ποιον άλλο; Σε μετανάστες. Υποστήριξαν πως μετανάστες από το Μεξικό, τους έστησαν ενέδρα και τους επιτέθηκαν, αλλά κατάφεραν και τους απώθησαν, μάλλον χάρη στην εκπληκτική τους ικανότητα στο να χειρίζονται όπλα.

Και φυσικά τη συγκεκριμένη ιστορία, δε θα μπορούσαν να μη χρησιμοποιήσουν, διάφοροι άνθρωποι που κάνουν καριέρα χάρη στη ρατσιστική τους πολιτική. Σαν τον Sid Miller ας πούμε, επίτροπο του Τέξας, που στον ελεύθερο χρόνο του ζητάει να βομβαρδιστούν με πυρηνικά όλοι οι μουσουλμάνοι:

72c68a0a-f01d-4e94-8ab5-f2540b5be38d

Ο Sid Miller, υποστήριξε πως το συγκεκριμένο περιστατικό είναι τρανταχτή απόδειξη για την αναγκαιότητα του τείχους που θέλει να χτίσει ο Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται, πώς θα σταματήσουν διάφοροι ηλίθιοι να αλληλοπυροβολούνται, αν χτιστεί κάπου ένα τείχος.

51fb613a-7cfd-4a67-89d1-c36f86b89287

Ενδιαφέρουσα είναι και η ιστορία των τραυματισμένων κυνηγών, αφού σαν καλοί ακροδεξιοί που είναι και αυτοί, θεωρούσαν πως το μεγαλύτερο πρόβλημά τους είναι οι μετανάστες και όχι το ότι η εταιρεία στην οποία δούλευαν σαν κυνηγοί, τους είχε ανασφάλιστους. Μη έχοντας λοιπόν τη δυνατότητα, να πληρώσουν για τα νοσήλιά τους, κατέφυγαν στα άτυπο ασφαλιστικό σύστημα των ΗΠΑ, που ακούει στο όνομα GoFundMe. Μία ιστοσελίδα δηλαδή, στην οποία ο καθένας μπορεί να ανεβάσει την ιστορία του και να ζητήσει οικονομική ενίσχυση, η οποία ενώ στην αρχή είχε σχεδιαστεί για να στηρίζει και να προωθεί καινοτομίες που στερούνται χρηματοδότησης, τώρα περιέχει αναρτήσεις που στην πλειοψηφία τους ανήκουν σε ανθρώπους που αδυνατούν να πληρώσουν τα ιατρικά τους έξοδα και ζητάνε τη βοήθεια του κόσμου.

Το ίδιο σκέφτηκαν να κάνουν και οι φίλοι μας οι κυνηγοί, μαζεύοντας το ποσό των 23.600 δολαρίων, χρησιμοποιώντας τη δακρύβρεχτη ιστορία των ηρωικών κυνηγών που τα έβαλαν με πάνοπλους μετανάστες και επέζησαν.

f8ae0b59-ded8-4ce3-aa5e-8bb30de4ab6f

Η ιστορία τους βέβαια έχει καταρριφθεί από την τοπική αστυνομία, χωρίς όμως να διευκρινίζεται για το αν θα ασκηθεί κάποια δίωξη.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s