Ο φουριόζος απ’ το Αθήνα…


Nikos Pappas in Stavros Niarchos Foundation Cultural Center.jpg

Μπορεί ο «αντ’ αυτού» (πρώην «επικρατείας», νυν «ψηφιακής επανάστασης» ή κάτι τέτοιο) να προτάσσει τα στήθη τους στις συστηματικές, χυδαίες και ανήθικες επιθέσεις στο πρόσωπό του απ’ τους καναλάρχες (αν και στην ανακοίνωσή τους ακόμα και με μεγάλη φαντασία δύσκολα θα βρει κανείς «επίθεση στο πρόσωπό του», τέλος πάντων), αλλά η αλήθεια είναι σκληρή και πικρή. Αν η εκστρατεία του «κατά της διαπλοκής στα μήντια» ήταν ειλικρινής, η ήττα του υπήρξε τόσο συντριπτική ώστε θα έπρεπε να ζει τώρα σε κάποιο νησί ψαρεύοντας.
Δεν ήταν καθόλου τέτοια η εκστρατεία και οι προθέσεις του. Το αντίθετο. Υπηρετούσε πολύ συγκεκριμένα αφεντικά («της διαπλοκής»), εναντίον άλλων. Ονόματα δεν ξαναλέμε – τα έχουμε γράψει. Κι έτσι, τώρα, παριστάνει εκ του υπουργικού ασφαλούς τον χριστιανό που τον έριξαν στα λιοντάρια.
Η ήττα εκείνης της τυχοδιωκτικής και απόλυτα προσοδικής εκστρατείας φαίνεται… που νομίζετε; Στην τύχη του asset. To πήρε σοβαρά το θέμα (γιατί όχι; είχε εγγυήσεις από Μαξίμου μεριά…), έφτιαξε εταιρεία (με το όλο υπονοοούμενα όνομα «alter ego»), έδωσε τα φράγκα για την άδεια (που δεν του έχουν επιστραφεί), έφτιαξε εταιρεία τηλεοπτική, και προχωράει. Κανάλι αγόρασε, και, «αφρίζει ξαφρίζει» κανάλι θα φτιάξει!!
Ναι, αλλά… Έχει πέσει πάνω στην digea, που είναι ιδιοκτησία των «άλλων», των «παλιών». Κι αυτοί δεν ανεβάζουν το σήμα του καναλιού του, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει άδεια (ενώ τα δικά τους έχουν….). Και αφρίζει ο asset, ψάχνοντας να βρει δικαστικά το δίκιο του.
«Δικαστικά»;…. Καλύτερα να μην το παρατραβήξει. Έχει μια δικαστική εκκρεμότητα (που, φυσικά, έχει θαφτεί κάτω από ένα λεπτό στρώμα χάρτου) σχετικά με το αν θα έπρεπε να προφυλακιστεί. Σαν επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης.

(Και πως λέγεται το κανάλι του asset; One. Όχι special one. Σκέτο one.)

Αποτέλεσμα εικόνας για βαγγέλησ μαρινάκησ σκιτσο

asset


Από:http://www.sarajevomag.gr/index.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s