Αλλαγή τακτικής; …


Αποτέλεσμα εικόνας για καλογριτσας

Η ξαφνική άτακτη υποχώρηση / απόσυρση του ενός εκ των τεσσάρων (και πιο συζητημένου) «υπερθεματιστή» είναι, ασφαλώς, ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Όμως φαίνεται ότι η περίπτωσή του είχε βρωμίσει επικίνδυνα· όχι ίσως γι’ αυτόν αλλά για τους «από δίπλα» και «από πίσω».

Αποτέλεσμα εικόνας για ιβαν σαββιδης
Απ’ την μεριά του ο πρώτος επιλαχών, που μόνος του είχε δηλώσει και ξαναδηλώσει αμέσως μετά το τέλος της πλειοδοσίας ότι δεν συμμετείχε επειδή ήθελε κανάλι αλλά μόνο για να ανεβάσει το κασέ, δεν έδειξε όλο αυτό το διάστημα κάποιο ενδιαφέρον για την υπόθεση. Στα κάγκελα ήταν άλλοι που δεν πήραν άδειες, ακόμα και δύο που πήραν· αυτός απουσίαζε εντελώς και χαρακτηριστικά. Δεν έμοιαζε να τον αφορά το θέμα.
Τώρα που ήρθε η σειρά του θα «ξηλωθεί» για κάτι που δεν ήθελε και, επιπλέον, δεν ξέρει καν πως να φτιάξει, τι θα κάνει; Θα γίνει «καναλάρχης»; Ίσως, αν βρεθεί δίπλα του κάποιος έμπειρος…Κι αυτός που ξέμεινε από «μπροστινό»; Τι θα κάνει; Θα δούμε.

(Το αποχαιρετιστήριο γράμμα του οίκου Καλογρίτσα ήταν, πάντως, «σπαρακτικό»Παλιόκοσμος και παλιοκοινωνία κύριοι, τι τα θέλετε; Το υγιές επιχειρείν διώκεται στην «τελευταία κομμουνιστική νησίδα στην ευρώπη» όπως λένε και οι φιλελέ· δεν το είχατε προσέξει;…

Το άλλο σπαρακτικό είναι οι φαιορόζ δηλώσεις. Ποιοί κολλητοί μας; Να, έφυγε! Κάτι θυμίζει, κάτι θυμίζει… Α, ναι. Τα λεγόμενα οπαδών του αιώνιου πρωταθλητή. Ποια ρετιρέ παράγκα; Να, χάσαμε απ’ την Λάρισα!

Ανατριχιαστικό, really!)

__________________________________________________________________________

Από:http://www.sarajevomag.gr/index.html

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s