Δημοπράτηση τηλεοπτικών αδειών: Ας θυμηθούμε αυτό που είπε ο Εκο…


kanalia-kanalarxes

Σχολιάζει ο Ηρακλής Κακαβάνης //

Σε εξέλιξη από το πρωί η διαδικασία δημοπράτησης των 4 τηλεοπτικών αδειών με ουσιαστικό διακύβευμα το ξαναμοίρασμα της πίτας προς όφελος των «νέων τζακιών» και η δημιουργία ενός πιο φιλικού τηλεοπτικού περιβάλλοντος για την κυβέρνηση.

Για το λαό και την ενημέρωσή του, τίποτα δε θα αλλάξει, θα συνεχίσουν να είναι μηχανισμοί χειραγώγησης, να αλλοτριώνουν, να κατευθύνουν να «υφαίνουν» πέπλο για να κρύψουν κάθε βρωμιά και αδικία αυτού του συστήματος.

Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς αφού υπάρχει η τηλεόραση

Τα κανάλια, όποιος και αν είναι ο ιδιοκτήτης του (Σαββίδης, Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης) ταυτόχρονα με την εξυπηρέτηση του επιμέρους συμφέροντος του ιδιοκτήτη τους, θα υπηρετούν τη διαιώνιση του συστήματος. Για να αλλάξει το περιεχόμενο των τηλεοπτικών σταθμών θα πρέπει να υπάρξει πραγματική αλλαγή ιδιοκτησίας.

Αλλά και για τους εργαζόμενους στα (νέα) κανάλια δεν θα υπάρξει τίποτε θετικό. Θα συνεχίσουν να δουλεύουν εντατικά και με χαμηλούς μισθούς. Οσο για τους εργαζόμενους των καναλιών που δε θα πάρουν άδεια, θύματα του ανταγωνισμού και των κινήσεων τακτικής των ιδιοκτητών.

___________________________________________________________

Από:http://atexnos.gr/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%82-%CE%B8%CF%85/

One comment on “Δημοπράτηση τηλεοπτικών αδειών: Ας θυμηθούμε αυτό που είπε ο Εκο…

  1. […] via Δημοπράτηση τηλεοπτικών αδειών: Ας θυμηθούμε αυτό που … […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s