Βουτιά σε μολυβένια ήθη…


Αποτέλεσμα εικόνας για μπουργκινι στην θάλασσα

Δεν θα κάνουμε τους συνήγορους στα ολόσωμα μαγιώ, για άντρες ή γυναίκες… Όμως ο φενακισμός μεγάλου μέρους της γαλλικής κοινωνίας και, φυσικά, του γαλλικού κράτους, σχετικά με το «πολιτικά ορθό» μαγιώ γυναικών απλά επιδεικνύει πανηγυρικά την διανοητική και ηθική παρακμή του λεγόμενου «φιλελευθερισμού» του πρώτο κόσμου. Γιατί αν επρόκειτο κάποιο high tech ολόσωμο μαγιώ που θα έδινε πλεονέκτημα έστω και ενός δεκάτου του δευτερολέπτου στην γαλλική ολυμπιακή ομάδα κολύμβησης, τότε οποιαδήποτε απαγόρευσή του θα αντιμετωπιζόταν με κατάρες. (Αν δεν κάνουμε λάθος ο γνωστός αμερικάνος Φελπς έχει αγωνιστεί και με τέτοιου είδους «στολή»).
Προκειμένου να προσβάλλουν αυτούς που θεωρούν κατώτερους οι πρωτοκοσμικοί πάνε πολύ μακρυά. Την ίδια ώρα (δεν το καταλαβαίνουν) οι μπάτσοι στις παραλίες που κόβουν πρόστιμα για «απρεπές ντύσιμο» δείχνουν έναν κατήφορο που 3 δεκαετίες πριν οι ίδιες κοινωνίες θα θεωρούσαν όχι απλά ανυπόφορο αλλά αδιανόητο.
«Μπουρκίνι»; Ποιο μπουρκίνι; Μην τολμήσουν τίποτα δύτες να βγουν σε αστυνομευόμενη περιοχή!!! Και, παρακαλούμε: γιατί μόνο αλεξίσφαιρα γιλέκα στα περίπολα της άμμου; Και αντιαρματικά, επειγόντως! Κάθε παραλία να βλέπει live στιγμές απ’ την «άμμο της Ιβοζίμα»!

_____________________________________________________________

Από:http://www.sarajevomag.gr/index.html

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s