Υπουργέ θεέ, πάρε όλες τις παε! …


Ποιά είναι η χρησιμότητα των κυβερνήσεων, των υπουργών, των κοινοβουλίων; Να προσφέρουν διασκέδαση και χαρά στο πόπολο. Οι περισσότεροι εκεί αρνούνται διαχρονικά τον ρόλο του κλόουν (τον μόνο που θα άξιζε τους μισθούς τους), αλλά υπάρχει πάντα ελπίδα.
Ο υφυπουργός αθλητισμού κάνει φιλότιμες προσπάθειες να μοιράσει χαμόγελα (έως βροντερά γέλια). Τα έχει βάλει (κατά τα λεγόμενά του) με την μαφία του ελληνικού ποδοσφαίρου, νομίζοντας ο δυστυχής ότι έχει να κάνει με την «μαφία του ελληνικού ποδοσφαίρου» και όχι το αυθεντικό βαθύ εθνικό κράτος / κεφάλαιο. Χάνει συνέχεια, αλλά συνεχίζει να ανεμίζει το ανύπαρκτο σπαθί του στους ανεμόμυλους της φαντασίας του.
Τώρα απειλεί ότι δεν θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα αν η επο δεν… Επιτέλους να μια καλή ιδέα, την οποία εγκατέλειψε στο πρόσφατο «πρωτάθλημα» ο γενναίος υφυπουργός (ίσως επειδή θεώρησε ότι έκανε το κομμάτι του)! Να μην ξαναρχίσουν ποτέ τα πρωταθλήματα, αρχίζοντας απ’ τα ποδοσφαιρικά!!! Θα είναι μια εξέλιξη ευεργετική από πολλές απόψεις.
Ας βγαίνει ο πρωταθλητής είτε με κλήρωση είτε (όπως γίνεται τόσα χρόνια, αλλά επιτέλους ας λείπει όλο αυτό το βαρετό δράμα των αγώνων) με διορισμό. Έτσι κι αλλιώς στην β εθνική της ευρώπης θα παίζουν οι ελληνικές παε (αν και όχι υποχρεωτικά οι ιδιοκτήτες τους, μερικοί εκ των οποίων έχουν ευρύτερες μπίζνες).
Υπουργέ θεέ εκτός απ’ τον ολυμπιακό πάρε και τις ομάδες των ολυμπιακών αγώνων!!! Απ’ ότι μαθαίνουμε έχει κι εκεί παράγκες (για προπόνηση σκοπευτική, π.χ.).

_____________________________________________________________

Από:http://www.sarajevomag.gr/index.html

Advertisements

One comment on “Υπουργέ θεέ, πάρε όλες τις παε! …

  1. […] via Υπουργέ θεέ, πάρε όλες τις παε! … — απέραντο γαλάζιο […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s