Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ξεσκεπάσει τους λαϊκιστές από όπου και αν προέρχονται…


Για λαϊκισμό κατηγορεί τους Βρετανούς ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος, ως γνήσιος ευρωπαϊστής, τάσσεται ανοικτά πλέον υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και ας θέλουν οι Βρετανοί να φύγουν. Αυτό δεν έχει καμία σημασία. Χέστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης για το τι θέλουν οι Βρετανοί.

Η άποψη του Σταύρου Θεοδωράκη αναμένεται να παίξει σημαντικότατο ρόλο στις εξελίξεις της Βρετανίας αφού είναι γνωστό ότι οι Βρετανοί τον λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους. Όχι σαν εμάς τους ιθαγενείς που όταν μιλάει ο Σταύρος Θεοδωράκης τον γράφουμε στα αρχίδια μας.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι στην Βρετανία που υποστηρίζουν ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Ελλάδα αδικείται και τον καλούν να μετακομίσει στην χώρα τους. Ο Σταύρος Θεοδωράκης όμως, ως γνήσιος ευρωπαϊστής, ξεκαθαρίζει ότι αν η Βρετανία βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν πρόκειται να την επισκεφτεί ούτε για διακοπές. Γι’ αυτό θα αποφασίσει μετά το  δημοψήφισμα που θα πάει διακοπές το καλοκαίρι. Αν και κλείνει προς Μύκονο.

Έπειτα από αυτές τις δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη, γίνεται πλέον σαφές ότι λαϊκιστές δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη Βρετανία. Μάλιστα ο Σταύρος Θεοδωράκης υποσχέθηκε ότι θα ξεσκεπάσει τους λαϊκιστές όπου και αν αυτοί βρίσκονται. Γιατί ο Σταύρος Θεοδωράκης καταδικάζει τον λαϊκισμό από όπου και αν προέρχεται. Ακόμα και από την Βρετανία.


Aπό:http://takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr/2016/06/blog-post_17.html

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s