Γαλλία: Στο Stade de France, εκτός από φιέστα και αστυνομία, θα υπάρχουν και απεργοί…


Απειλές επιστράτευσης, καταστολή, μαύρη προπαγάνδα: η κυβέρνηση Ολάντ επιστράτευσε τα πάντα και απέτυχε σε όλα

γαλλια3

Γράφει η Ελένη Μαυρούλη

Με σωρούς σκουπιδιών στους δρόμους, αλλεπάλληλες καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων στο μετρό και στα τρένα, συνεχόμενες απεργίες και στάσεις εργασίας σε σειρά μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων κυρίως του τομέα τροφίμων, της υαλουργίας, του εμπορίου (πχ Amazon), της μεταλλουργίας, των υπηρεσιών ασφαλείας(!), αλλά και σε μεγάλους άλλους τομείς όπως τα λιμάνια, οι εγκαταστάσεις ανακύκλωσης απορριμμάτων, οι σιδηρόδρομοι, η Air France, και ενώ τα πυρηνικά εργοστάσια της χώρας και τα διυλιστήρια βρίσκονται σε καθημερινές στάσεις εργασίας… η Γαλλία υποδέχεται, σε λίγες ώρες, το Euro 2016!

Σήμερα το βράδυ, τους επισκέπτες του Euro εκτός από τους χιλιάδες άνδρες των σωμάτων ασφαλείας, σε όλους τους μεγάλους σταθμούς και στο «Stade de France», θα τους περιμένουν και εκπρόσωποι των απεργών και των συνδικάτων που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Θα τους ενημερώσουν γιατί απεργούν, γιατί «παίζεται» η ζωή τους, γιατί καταγγέλλουν την καταστολή και τις πιέσεις, γιατί προειδοποιούν την κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε απόφαση επιστράτευσής τους, γιατί θα συνεχίσουν, γιατί θεωρούν ότι το Euro θα έπρεπε να είναι μια «μεγάλη λαϊκή γιορτή στην οποία όλοι θέλουμε να συμμετάσχουμε».

Μετά τους φοιτητές στις κινητοποιήσεις δυναμικά πλέον εισήλθαν και οι συνταξιούχοι με τις ενώσεις τους ενώ ανοιχτά κατά του νέου εργασιακού νόμου, εστιάζοντας κυρίως βέβαια στο άρθρο 2 και την πρόκριση της επιχειρησιακής σύμβασης των κλαδικών και των συλλογικών, τάχθηκε και η Ένωση Υψηλόβαθμων Στελεχών αλλά και Ενώσεις Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων,που υπογράμμισαν όμως ότι δεν καλούν σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ούτε σε μεγάλες διαδηλώσεις στις 14 Ιουνίου.

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που στηρίζουν τις κινητοποιήσεις έχουν, ήδη, αρχίσει να οργανώνουν την πανεθνική διαδήλωση της 14ης Ιουνίου δίνοντας έμφαση στο Παρίσι. Σειρά εταιρειών λεωφορείων αρνήθηκαν, υπό την πίεση του γαλλικού ΣΕΒ (MEDEF) να μεταφέρουν αντιπροσωπείες από απεργούς από διάφορα σημεία της χώρας στην πρωτεύουσα. Αυτό, πάντως, δεν πτόησε τους απεργούς εργαζομένους που έχουν, ήδη, βρει εναλλακτικές και αναμένεται να μεταβούν μαζικά και στο Παρίσι.

Παράλληλα, οι κινητοποιήσεις αρχίζουν να φέρνουν μικρές μικρές νίκες. Τελευταία, χρονικά, η νίκη των εργαζομένων στο ERDF, το δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας σε τοπικό επίπεδο, οι οποίοι κινητοποιούμενοι και ενάντια στον νέο εργασιακό νόμο, πέτυχαν μισθολογικές αυξήσεις και βελτιώσεις στις συνθήκες εργασίας τους. Ανάλογα «μικρά βήματα» έχουν γίνει και σε σειρά ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Με το ποσοστό μεγαλύτερο του 70% να συνεχίζει να τάσσεται κατά του εργασιακού νόμου και τις κινητοποιήσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη, η γαλλική κυβέρνηση χρησιμοποίησε ένα «ευρύ οπλοστάσιο» εκβιασμών, μαύρης προπαγάνδας και καταστολής. Οι δίκες απεργών για «αντίσταση και βία κατά της αστυνομίας» (ακόμη και σε περιπτώσεις όπως στην Λιλ όπου έχει καταγραφεί σε βίντεο ο ξυλοδαρμός εντελώς αναίτια και η σύλληψη ενός 28χρονου μέλος της CGT από αστυνομικούς με πολιτικά) συνεχίζονται με τα δικαστήρια τις περισσότερες φορές να αναβάλουν απλώς την εκδίκαση χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει και την απελευθέρωση των προφυλακισμένων διαδηλωτών. Οι απειλές για ακόμη σκληρότερη καταστολή διαδέχονταν η μία την άλλη καθώς πλησίαζε η έναρξη του Euro: Για «διατάραξη της τάξης», για «πρόκληση προβλημάτων στην ασφάλεια της χώρας», για…, για…

Οι πλημμύρες από τις μεγάλες βροχοπτώσεις χρησιμοποιήθηκαν και αυτές κατά των απεργών με την πίεση προς διάφορους κλάδους να γίνεται αφόρητη και την τακτική του κοινωνικού αυτοματισμού («δεν σας βοηθούν τώρα που τους χρειάζεστε») να γίνεται απροκάλυπτη. Τασυνδικάτα απάντησαν με σειρά πρωτοβουλιών αλληλεγγύης προς τους πλημμυροπαθείς, χωρίς να σπάσουν τις απεργίες, ενώ ανέδειξαν την απουσία και τις ελλείψεις του κράτους και των κυβερνητικών υπηρεσιών με αποτέλεσμα τελικά εν χορώ πλημμυροπαθείς και απεργοί να στρέφονται κατά της κυβέρνησης!

γαλλια2

Στην κρίσιμη αυτή στιγμή, βρέθηκαν, ως συνήθως, ορισμένοι «καλοθελητές» να σταθούν στο πλευρό της κυβέρνησης: Παραρτήματα συνδικάτων που δεν στηρίζουν τις απεργίες, όπως η CFDT, σε διάφορους κλάδους εξέδωσαν ανακοινώσεις (η χειρότερη ανήκει στους εργαζόμενους στα ταχυδρομεία του Σαιν Ντενί που πρόσκεινται στην CFDT) στις οποίες κατηγορούν, λίγο πολύ, τους απεργούς και κυρίως τη CGT ότι «δεν λογαριάζει» ούτε τους πολίτες, ούτε τη χώρα, ούτε κανέναν προκειμένου μόνο και μόνο να δείξει ότι κάνει κάτι και επιμένοντας «χωρίς λόγο» σε συνέχιση των κινητοποιήσεων εκπροσωπώντας μια «οικτρή μειοψηφία», καλώντας εμμέσως σε ακόμη σκληρότερη καταστολή. Το μόνο που δεν λέει ανοιχτά είναι ότι είναι «τρομοκράτες», όπως έχει πει ο πρόεδρος του γαλλικού ΣΕΒ, Γκατάζ.

Ο Φρανσουά Ολάντ δεν απέφυγε να γελοιοποιηθεί λίγο ακόμη καθώς προσπάθησε να αξιοποιήσει το θυμικό και την παράδοση της CGT χρησιμοποιώντας τη φράση του ιστορικού ηγέτη του Γαλλικού ΚΚ Μορίς Τορέζ, το 1936, «πρέπει να ξέρεις πότε σταματάς μια απεργία!». Μόνο που τότε είχε ήδη κερδηθεί το 8ώρο, σημαντικό τμήμα της σημερινής κοινωνικής ασφάλισης κλπ, και πολλά άλλα ακόμη, κάτι που φυσικά ο Ολάντ δεν έθιξε διόλου.

Η γαλλική κυβέρνηση υπέστη και μία ακόμη, σε διπλωματικό συμβολικό επίπεδο, ήττα. Η CGT προσέφυγε στον ΟΗΕ και στην Υπηρεσία Οικονομικών και Κοινωνικών Δικαιωμάτων στη Γενεύη, καταγγέλλοντας την καταστολή στις διαδηλώσεις, την άσκηση βίας, τις απειλές, τις συλλήψεις συνδικαλιστών και διαδηλωτών, την τρομοκρατία σε χώρους δουλειάς. ΚΑΙ… η Επιτροπή του ΟΗΕ συναίνεσε στις καταγγελίες καλώντας την κυβέρνηση του Παρισιού να δώσει εξηγήσεις για να μην καταδικαστεί από την Επιτροπή με ό,τι κυρίως συμβολικές αλλά και ορισμένες νομικές συνέπειες σε επίπεδο διεθνούς δικαίου, έχει αυτό! Οι εκπρόσωποι των κ.κ. Ολάντ, Βαλς και Μακρόν ζήτησαν χρόνο για να ετοιμάσουν την …απολογία τους καθώς δεν είχαν προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο. Εντός των επομένων ημερών αναμένεται η συνέχιση και αυτής της διαδικασίας.

Και έτσι σε λίγες ώρες, η Γαλλία, το Παρίσι, μετ’΄εμποδίων, μετ’ «αρωμάτων» σκουπιδιών και χημικών, με διαρκή ήχο διαδηλώσεων, αλλά και με δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς, χωροφύλακες, ειδικές δυνάμεις και φυσικά στρατό στο πλαίσιο του καθεστώτος έκτακτης ανάγκης, σηκώνει την αυλαία του Euro. Η αντίστροφη μέτρηση τόσο για την έναρξη έχει, ήδη, αρχίσει. Όπως έγραφαν τα διεθνή δίκτυα το σίγουρο είναι ότι το «Stade de France και οι 80.000 θέσεις γίνονται σήμερα το επίκεντρο της κοινωνικής αντιπαράθεσης που συγκλονίζει τη χώρα  εδώ και τρεις μήνες (…) Το στάδιο είναι ένας τόπος ισχυρών συμβολισμών στη γαλλική συλλογική συνείδηση».

France Strikes

Σε αυτό το στάδιο, ο – «βρωμοάραβας», όπως τον έλεγαν οι φασίστες – Ζινεντίν Ζιντάν σήκωσε το παγκόσμιο κύπελλο το βράδυ της 12ης Ιουλίου 1998, εκεί η εθνική της Γαλλίας του Ντιντιέ Ντεσάμ πήρε το εισιτήριο για το Μουντιάλ 2014 στις 19 Νοεμβρίου 2013. Και γύρω από αυτό το στάδιο  τον Νοέμβριο του 2015 ανατινάχθηκαν οι καμικάζι στις τρομοκρατικές επιθέσεις που σκότωσαν 130 ανθρώπους στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας και έγιναν αφορμή για την επιβολή πρωτοφανούς καταστολής και του διαρκώς ανανεούμενου καθεστώτος έκτακτης ανάγκης.

Γύρω από αυτό το στάδιο, σήμερα, χιλιάδες απεργοί επίσης θα εξηγήσουν γιατί είναι θέμα ζωής και θανάτου οι κινητοποιήσεις τους. Και γιατί θα είναι σοβαρότατη κλιμάκωση τυχόν επιστράτευσή τους. Με το βλέμμα στις 14 Ιουνίου αλλά και στις 23 και στις 28 οπότε ακολουθούν και νέες κινητοποιήσεις.

Καλή Αρχή…

____________________________________________________________

Aπό:

http://www.toperiodiko.gr/%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-stade-de-france-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%86%CE%B9%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CF%84/#.V1s_v1SLT3A

8 comments on “Γαλλία: Στο Stade de France, εκτός από φιέστα και αστυνομία, θα υπάρχουν και απεργοί…

 1. Ο/Η Ιωάννης ο Αριστερόχειρας λέει:

  Η εδώ Ελλάδα ολιγαρχία(Βλέπε πολιτικούς,διαπλοκή,νταβατζήδες) δεν θα επιτρέψει να συμβεί κάτι ανάλογο και σε περίπτωση που αντιληφθεί επαπειλούμενη παλαϊκή εξέγερση, λόγω και του πρωτοφανούς οικονομικού Αρμαγεδώνα που θα μας χτυπήσει εξαιτίας και τρίτου μνημονίου,δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο αν οι τσιπροκαμμένοι πετάξουν την μάσκα του συμπονετικού δημοκράτη και ΔΕΝ διαστάσουν να επαναλειτουργήσουν ακόμη και την Γυάρο!!!

  Πλέον όποιος θεωρείται από τους χαραμοφάηδες της Ολιγαρχίας επικίνδυνος, τον σιωπούν με συνοπτικές διαδικασίες!!Ήδη και στο διαδίκτυο λογοκρίνονται σχόλια και σιωπούν σχολιαστές που θεωρείται ότι το περιεχόμενο των σχολίων των είναι ακυρωτικό για την τωρινή κυβέρνηση της δήθεν αλλαγής(Φυσικά προς το χειρότερο) και επικίνδυνο!!Αυτό από (εώς σήμερα δημοκρατικούς) γνωστούς ιστοχώρους όπως άλλωστε συνέβη εχθές με τον φίλο συσχολιαστή που υπέγραφε ως «Πύκτης» κάπου αλλού!!Την ιστοσελίδα δεν την ονοματίζω αν και κάποιοι παρατηρητές μάλλον καταλαβαίνουν που αναφέρομαι!!

  Είμαι της άποψης ότι αν ΚΑΙ το «Απέραντο Γαλάζιο» θεωρηθεί ότι διασπείρει επικίνδυνες για την ολιγαρχία απόψεις,τότε πιθανόν με εντολή της σημερινής φασιστικής και όψιμα «αριστερής» κυβέρνησης θα καταργηθεί με το έτσι θέλω από το διαδίκτυο!Μην το γελάτε καθόλου!!

  • Ο/Η Αρμονία λέει:

   Καλησπέρα Ιωάννη, χαίρομαι που σε βρήκα εδώ στο Γαλάζιο. Σε μπλόκαρε η ΟΛΥ;;;

   • Ο/Η Ιωάννης ο Αριστερόχειρας λέει:

    Αρμονία γειά σου!!Επίσης και εγώ χαίρομαι που σε βλέπω στο Απέραντο Γαλάζιο και δυστυχώς όντως είχα ΚΑΙ εγώ την «τύχη» του Πύκτη, του Σπάρτακου, του Μίσα,της Βασιλικής και λογικά και άλλων…..

    Λογικά με μπλοκάρανε εξαιτίας της στήριξης μου στον φίλο με τα ….. επικίνδυνα για τους τσιπροκαμμένους σχόλια που υπέγραφε ως Πύκτης και έτσι αναγκάστηκα να εισέλθω στους σχολιασμούς εκεί για τελευταία φορά, με άλλο ψευδώνυμο και ψεύτικο e-mail μόνο και μόνο για να ακυρώσω τα συκοφαντικά παραληρήματα του «Περικλή» !!

    Δυστυχώς, εδώ και κάποιον καιρό, όποιος σε εκείνο το ιστολόγιο εκφράζει την καταισχύνη του για την τωρινή κυβέρνηση και έχει και κάποια λέγειν(Αν και προσωπικά δεν θέλω να θεωρώ ότι έχω λέγειν,έχω πολλά ακόμη να μάθω, πιστεύω), εισπράτει ειρωνίες και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς από «συγκεκριμένους» σχολιαστές!!!

    Όπως καταλαβαίνεις Δημοκρατία και επισήμως ΤΕΛΟΣ!! 😦

    Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και χαιρετισμούς στην φίλη «Δύσπιστος» !

    Ιωάννης

 2. Ο/Η Ιωάννης ο Αριστερόχειρας λέει:

  Τόσο πιά πλύ φοβούνται τα διαδικτυακά σχόλια βρε Κίμωνα?

 3. Ο/Η Αρμονία λέει:

  Χαιρετισμούς από τον Πύκτη, Ιωάννη.
  Έκανα αντιγραφή ένα σημαντικό σχόλιο που με εξόργισε για την απόφαση των δικαστών (!) και ήθελα να στο μεταφέρω. Διάβασε το:

  Που Λές Mr Delta said

  Ιουνίου 15, 2016 στις 3:43 μμ
  Καταδικάστηκε χθές 14 Ιουνίου 2016 (αλλά ήταν Τετάρτη) ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης σε βάρος του Δημοσίου «φουσκωμένο έλλειμμα», ενώ η υπολογισθείσα φερόμενη ζημία του Δημοσίου ανέρχεται στα €210 δις.

  Αν λοιπόν φίλε Delta
  παρέμενε το Δημόσιο έλλειμμα της Ελλάδας στο αληθινό νούμερο του 9,3% επί του ΑΕΠ, ποια θα ήταν η εξέλιξη αναφορικά με την φερόμενη χρεοκοπία της οικονομίας μας τότε;

  Εσύ τι λές ρε Delta θα μπορούσε κάποια τρόικα με το ζόρι να μας ωθήσει σε μνημόνιο όταν όλες οι χώρες της ΕΕ βρίσκονταν σε ύφεση έως και 17,7% και όταν είχαν μεγάλα έως και πολύ μεγαλύτερα ελλείμματα από ότι η χώρα μας;

  Ένα εκ των συγκλονιστικότερων στοιχείων, ως απέδειξε η δικηγόρος υπερασπίσεως του δημοσίου Άρτεμις Διδίλη,

  είναι ότι για να επιτευχθεί από τον κύριο Γεωργίου και την παρέα του η αλλοίωση των στοιχείων, απεκρύβησαν τα πλεονάσματα 500 οργανισμών του δημοσίου!!!

 4. Ο/Η Αρμονία λέει:

  Ιωάννη, ακόμα ένα πολύ ωραίο σχόλιο σου μεταφέρω (συνέχεια των προηγούμενων), ας με συγχωρήσουν οι διαχειριστές του site.
  Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Αρκετά υποφέρουμε.

  Χωρίς αυτό το όπλο,
  η παρούσα κυβέρνηση (και ή όποια κυβέρνηση) δεν θα ήταν ποτέ σε θέση να προχωρήσει στην κατεύθυνση, που μόνο τώρα μπορεί και πρέπει, και, ειλικρινά δεν θα βιαζόμουν να την αποκαλέσω «υποτακτική», κάθε άλλο, άφού δεν συνεχιζει το ίδιο παιχνίδι του «κάτω απ’ το χαλί» που εσκεμμένα έπαιζαν οι προηγούμενες.

  Το τι κάνουμε τώρα,
  σύμφωνα με την δήλωση «επισήμανση» της αντιεισαγγλέως του Αρείου Πάγου, είναι,
  παράλληλα η ανάγκη να διερευνηθούν:

  – Η σύνδεση της αλλοίωσης του ελλείμματος με την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια,

  – Tα επιπλέον τοκοχρεωλύσια ύψους €210 δισεκατομμυρίων και οι ζημιές των ασφαλιστικών ταμείων από το PSI.

  – Το περίφημο swap της Goldman Sacks που δομήθηκε επί κυβέρνησης Σημίτη για να μπούμε στην ΟΝΕ.

  ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ !
  να απαιτήσουμε την διαγραφή των €210 δισεκ. ευρώ της ζημίας που δολίως και παράνομα υπέστη η χώρα μας από την ψευδή διόγκωση των στοιχείων.

  Έπονται δραματικά γεγονότα !

  Εδώ μονάχα ταιριάζει η λαϊκή ρήση,

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

  «a shady commentator»

  • Ο/Η Ιωάννης ο Αριστερόχειρας λέει:

   Αρμονία μεταφέρω ένα ακόμη σχόλιο του Πύκτη που περιγράφει με γλαφυρό τρόπο και με στοιχεία, την (Το πιθανότερο) στυγνή κοροϊδία ΚΑΙ από την Ελληνική «δικαιοσύνη» !!

   Το παραμύθι τελείωσε !!! said
   Ιουνίου 17, 2016 στις 8:32 πμ

   Δεν μπορεί να είστε τόσο ζώα ,στο πλημμελιοδικείο Πειραιά γιά συκοφαντική δυσφήμηση στελέχους της ελστατ έφαγε 1 χρόνο με αναστολή …για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ …να το ξαναγράψω , γιά συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση συμπληρώνω όπως ήταν το κατηγορητήριο …Ανοίγει ο δρόμος της κουταμάρας

   Τώρα όσον αφορά την πρόταση της αντεισαγγελέως Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ άσκησε αναίρεση στο υπ΄αριθμόν 1149/2015 βούλευμα με το οποίο παραπέφθηκε να δικαστεί ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος [ λόγω ότι ήταν υπάλληλος του ΔΝΤ και κατείχε και την θέση προέδρου της ελστατ]
   ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ο γεωργίου έχει ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙ από το επίμαχο βούλευμα το 2009 που ήταν κακούργημα μαζί με τους άλλους 2 μολφετα-ξενάκη και επίσης ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ από πολιτικώς ενάγοντες ο Λογοθέτης-Γεωργαντα. Η Ξενη Δημητρίου αξίζει να τονισθεί ήταν η εισαγγελέας στο ειδικό δικαστήριο του πρώην υποικ παπακωνσταντίνου [ ο οποίος είναι και αυτός ελεύθερος και γράφει βιβλία] και ο οποίος με την σειρά του είχε διορίσει τον γεωργίου σε αυτή την θέση .

   Εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε
   Π
   υ
   κ
   τ
   η
   ς

   ΥΓ
   Σάμπως αρχίζω να πιστεύω ότι δεν είναι μόνον οι κυβερνώντες μας αδίστακτοι και ‘μοβόροι κακοποιοί, αλλά και ορισμένοι από τους έχοντες τον έλεγχο της Ελληνικής δικαιοσύνης,,μιά που πιθανά η υπόθεση Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ «φιλτραρίστηκε» …..

   Ελληνική δικαιοσύνη!!!Αβαντάρει και κάνει επικύψεις και από πάνω, σε στυγνούς κακοποιούς τύπου Γεωργίου που ευθύνονται άμεσα για την αυτοκτονία χιλιάδων ευαίσθητων συμπολιτών μας που δεν μπορέσαν να αντέξουν την αφαίρεση στοιχειωδών δικαιωμάτων των από τους δοσίλογους εγκληματίες που ελέγχουν την Ελλάδα!!
   Έχουμε ταυτόχρονα και ορισμένα ελεγχόμενα από την εγκληματική κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ιστολόγια,δίχως αιδώ, να πανηγυρίζουν για την…, κοροιδία,συγνώμη εννοώ για την κατ’ εφημισμόν καταδίκη Γεωργίου..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s