Χρυσά κουτάλια…


Sarajevo

Η νομοθετική πρόνοια της φαιορόζ κυβέρνησης για τους παλιούς (;) και τους νέους χρήστες offshore, ειδικά μάλιστα τους (πρώην (;), νυν, μελλοντικούς) κυβερνήτες, είναι τόσο γαργαλιστική ώστε δεν θα μπούμε σε διαγωνισμό με διάφορα κυβερνοσχόλια.
Ωστόσο είναι νωπή ακόμα η φράση «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διεξάγει έναν ακήρυκτο ταξικό πόλεμο υπέρ των χαμηλότερων στρωμάτων και εις βάρος των ευπορότερων» την οποία δανείστηκε ένας απ’ τους φαιορόζ δημαγωγούς απ’ την δεξιά, για να την επιβεβαιώσει.
Επειδή δεν θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι πρόκειται, απλά, για ένα τσούρμο ψυχοπαθών (στο κάτω κάτω έχουν και αφεντικά!), ο συνδυασμός της δημαγωγίας και της νομοθετικής δουλειάς σε ένα, μόνο, συμπέρασμα οδηγεί. Ότι η φαιορόζ κυβέρνηση ετοιμάζεται να χώσει πολύ χρήμα στα «χαμηλότερα στρώματα». Και δεν εννοούμε τα στρώματα ύπνου. Aυτά είναι παλαιού τύπου «offshore» που δεν χρειάζονται νομοθετικές ρυθμίσεις.
Ας κοιτάξουμε το μέλλον αισιόδοξα λοιπόν. Θα βρέξει λεφτά για όλους μας! Πολλά λεφτά! Με το τσουβάλι! Κι αυτή η νομοθεσία είναι μια ακόμα απόδειξη του «ακήρυχτου ταξικού πολέμου» που κάνουν οι καλοί κυβερνήτες.
Άλλο ένα κάστρο των πλουσίων πέφτει όπου νάναι. Γουρούνια καπιταλιστές δυο τρεις μήνες σας έμειναν!

Aπό:

http://www.sarajevomag.gr/index.html

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s