Βουλή της Αγγλίας: «Φίλοι των τρομοκρατών» όσοι καταψήφισαν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία (βίντεο)…


» Είστε ή μαζί μας, ή εναντίον μας» είχε πει ο Μπους όταν ξεκίναγε τον «Α” πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία» μετά τις επιθέσεις στους δίδυμους πύργους.

Είναι πλέον ξεκάθαρό ότι έχουμε μπει στο «νέο πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία» μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, και την «αείμνηστη» ατάκα του Μπους ήρθε να παραλλάξει και να ενισχύσει ο Άγγλος πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος κατηγόρησε τους βουλευτές που ήθελαν να καταψηφίσουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του ISIS  και ονομαστικά τον Τζέρεμυ Κόρμπιν ως «συμπαθούντες» των τρομοκρατών.

Στη Βουλή έγινε χαμός, με άπειρους βουλευτές να του ζητούν να απολογιθεί για αυτή του τη φράση, και τον ίδιο να τους αγνοεί επανελλημένα.

Το καθεστώς «έκτακτης ανάγκης» απλώνεται σε όλη την Ευρώπη και στοχοποιεί όχι μόνο τη νεολαία,ή την ριζοσπαστική αριστερά και τα κινήματα, αλλά και μετριοπαθείς βουλευτές της αντιπολίτευσης όπως φαίνεται στο βίντεο.

Tο βρετανικό κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ της διεύρυνσης των αεροπορικών επιδρομών της Βρετανίας κατά του ISIS στη Συρία  με 397 ψήφους υπέρ έναντι 223 κατά.


Από:

http://www.hitandrun.gr/

One comment on “Βουλή της Αγγλίας: «Φίλοι των τρομοκρατών» όσοι καταψήφισαν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία (βίντεο)…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s