Οι νυχιές του Αντώνη Σαμαρά…


by Sotos

Νυχιές

Έχω εγκαίρως προειδοποιήσει ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα εγκαταλείψει την καρέκλα, μόνο αφού θα έχει αφήσει πρώτα πίσω τα αποτυπώματα της οδοντοστοιχίας του πάνω στο γραφείο, και των νυχιών του στο πάτωμα, καθώς θα τον τραβάνε έξω, ενώ θα ουρλιάζει χτυπώντας με δύναμη τα πόδια του. Το υπενθύμισα και πολύ πρόσφατα, αναπαράγοντας ένα φανταστικό διάλογο του Αντώνη Σαμαρά με την Όλγα Τρέμη.

Τώρα το είδε όλη η Ελλάδα. Το είδε και το βλέπει.

Λίγο μ’ ενδιαφέρει τι κάνει και τι θα κάνει η Ν.Δ. Προς το παρόν, με τη στάση του Σαμαρά, απλώς παρέχει στην καινούργια κυβέρνηση την «περίοδο χάριτος» που κατά τ’ άλλα αρνούνται σε αυτήν οι περιστάσεις.

Βέβαια, δεν είναι κι εντελώς αλήθεια ότι δεν μ’ ενδιαφέρει τι κάνει και τι θα κάνει η Ν.Δ., διότι δεν είναι καλό, ούτε για τη δημοκρατία, ούτε για τη χώρα, να μην έχουμε μια πολιτισμένη αντιπολίτευση της προκοπής.

Εκείνο όμως που δεν συγχωρείται με τίποτε είναι ότι αυτή την ώρα η Ν.Δ. αποτελειώνει ό,τι απέμεινε όρθιο. Με ενεργούμενα τα άθλια οργανάκια της –ανθρωπάκια σε θέσεις-κλειδιά (Χρηματιστήριο, Τράπεζες κ.τ.λ.) που ελέγχει και κατευθύνει μέσα από τη Συγγρού ο Αντώνης Σαμαράς –ρέστα αυτοί μιας άθλιας, εγκληματικής διακυβέρνησης. Καταστρέφουν κατ’ εντολή των αφεντικών τους, μήπως και υπηρετήσουν το σενάριο της καταστροφής και της αριστερής παρένθεσης.

Που όμως δεν είναι αυτό το σενάριο τίποτε άλλο παρά μια φτηνή και σιχαμερή πολιτική συσκευασία που κρύβει από κάτω της το αποτύπωμα της οδοντοστοιχίας στο γραφείο, τις μελανιές από τα πόδια που χτυπιούνται με μανία, και τις βαθιές νυχιές. Νυχιές στο κορμί ενός λαού που μόνο αυτό του έλειπε από τραύματα.


Από: http://sotosblog.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s