Η μάχη των μαχών


aera

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ διαπραγμάτευση για διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους της Ελλάδος είναι η σημαντικότερη μάχη των Ελλήνων στον οικονομικό πόλεμο που μαίνεται στην Ελλάδα. Από την έκβασή της θα εξαρτηθεί αν θα απελευθερωθούν οι δημιουργικές δυνάμεις της οικονομίας μας ή αν το χρέος θα απομυζά κάθε ικμάδα της οικονομίας μας και θα μαραζώνει όχι μόνο εμάς αλλα και τις επόμενες γενιές!

Η υψίστης σημασίας αυτή μάχη δεν μπορεί να δοθεί από μια “κυβέρνηση” ή ένα κόμμα, ιδίως δε από μια “κυβέρνηση” με δεδομένα τα στοιχεία του ενδοτισμού:

Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!

Ακόμη και ο ανώτατος άρχων του Κράτους δηλαδή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έπρεπε να αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες για να συντονίσει την “επίθεση” της χώρας συγκροτώντας διακομματική ομάδα διαπραγμάτευσης αποτελούμενη από ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ όχι στο όνομα ή στην “ταμπέλα” αλλά στην ΟΥΣΙΑ πολιτικούς αλλά και άλλους ικανούς στο θέμα αυτό Έλληνες.

“Απόψεις” δε ότι το “χρέος είναι βιώσιμο”, “είναι αδύνατη η διαγραφή”, “δεν είμαστε μπαταχτσήδες” είναι ταυτόσημες στην ουσία με τις “απόψεις” ότι “ο Άξονας” είναι ανίκητος”, “έρχονται για το καλό και για μια Νέα Ελλάδα οι Γερμανοί” και άλλα παρόμοια που ακούγαμε και το ’40 αλλά και παρόμοια που ακούγαμε σε ΟΛΕΣ σχεδόν τις μεγάλες μάχες που έδωσε διαχρονικά ο Ελληνισμός: είναι στα όρια της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και πρέπει να απομονώνονται ! 

Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ, ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ! ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ “ΟΠΛΑ” ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΛΑΙΨΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ! ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ… 

Σημ.Αμετανόητου: Διαβάστε και ενημερωθείτε ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

http://www.elegr.gr/

Πηγή: http://amwmos.wordpress.com/

2 comments on “Η μάχη των μαχών

 1. Ο/Η Γιάννης Μ. λέει:

  Το φωνάζω κανα χρόνο αλλά δυστυχώς ακόμα είμαστε στην εποχή των κοτζαμπάκηδων και ο καθ ένας κοιτάζει να διαφυλάξει το «καστράκι του».

  Προεκλογικά έγραφα : Οι μεγάλες στιγμές απαιτούν μεγάλους ηγέτες κι όχι δογματικούς ηγετίσκους

  http://aoratipoli.blogspot.gr/2014/04/blog-post_957.html

  • Ο/Η Αμετανόητος λέει:

   Δεν υπάρχουν μεγάλοι ηγέτες στην Ελλάδα…
   Αν ο Τσίπρας εστιάσει λίγο περισσότερο στα εθνικά θέματα μπορεί να είναι μία εξαιρετική λύση για την Ελλάδα του 2015.
   Το ζητούμενο για τη χώρα, είναι το «μετά τον Τσίπρα»…
   Ποιός ? Τί ? και Πώς ?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s