Αποπληρώθηκαν προχθές και σήμερα ομόλογα 8,5 δισ. ευρώ


Σημαία-Ελλάδα-Ευρώπη


σημ.Αμετανόητου: Τέτοια κομπίνα,τέτοιο «ξέπλυμα» χρήματος,τέτοια μαφιόζικη καταλήστευση ενός Λαού ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ δεν ξέρω αν έχει διαπραχθεί στην Παγκόσμια Οικονομική Ιστορία…κοίταγα κάτι βιβλία μου και διαβάζοντας τα Ελληνικά ποσά, που με αυτά τροφοδοτούμε τα «διεθνή κοράκια»… με έπιασε ίλιγγος…Ιλιγγος σας  λέω,ίλιγγος.!

Δείτε ξανά το πινακάκι…

https://bluebig.wordpress.com/2013/10/09/%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%83-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%BD%CE%B7/


Στην λήψη δόσεων ύψους 5,6 δισ. ευρώ το επόμενο δίμηνο προσβλέπει το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο χθες και σήμερα προχώρησε στην αποπληρωμή ομολόγων 8,5 δισ. ευρώ.
Χθες αποπληρώθηκαν ομόλογα 4,1 δισ. ευρώ που τα κατείχε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και σήμερα αποπληρωθήκαν τα «ομόλογα Αλογοσκούφη» ύψους 4,4 δισ. ευρώ, που είχαν διατεθεί στις ελληνικές τράπεζες έναντι προνομιούχων μετοχών.

Τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα και θα στηριχθούν περαιτέρω στις αρχές Ιουνίου με τα 3,6 δισ. ευρώ που αντιστοιχούν στη δόση του ΔΝΤ προς την Ελλάδα. Το ΔΝΤ θα συνεδριάσει για τον σκοπό αυτό στι 30 Ιουνίου.

Μέχρι τα μέσα Ιουλίου η Ελλάδα θα εισπράξει ακόμη 2 δισ. ευρώ από τις εκκρεμείς δόσεις της ευρωζώνης, οι οποίες έχουν συνδεθεί με προαπαιτούμενα. Η πρώτη δόση 1 δισ. ευρώ θα δοθεί στα μέσα Ιουνίου και αφού πρώτα το Eurogroup Working Group και το Διοικητικό Συμβούλιο του EFSF κρίνουν πως τα έξι προαπαιτούμενα που συνδέονται με τη δόση αυτή εκπληρώθηκαν κανονικά.

Πηγή: Κέρδος

2 comments on “Αποπληρώθηκαν προχθές και σήμερα ομόλογα 8,5 δισ. ευρώ

  1. Ο/Η Kimwn λέει:

    Έλα να δεις πως μιλάνε για τα δις……

    Ούτε στραγάλια να ήτανε…

  2. […] με τη δόση αυτή εκπληρώθηκαν κανονικά. Πηγή: Κέρδος bluebig ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s