Πείτε μας τι έγινε στις Κάννες…


Τσίπρας-Γιούνγκερ


 

σημ.Αμετανόητου: Λοιπόν κυρίες και κύριοι. ΜΑΓΚΑΣ με ΑΡΧΙΔΙ@ ο μικρός…

1) Ηταν ο ΜΟΝΟΣ που μίλησε για ΝΕΟΝΑΖΙ στην Ουκρανία και οι υπόλοιποι την έπεφταν στον Πούτιν…

Καιιιιι

2) «Τι έγινε στις Κάννες κύριε Γιούνγκερ ? Τι κάνατε με την Ιταλία και την Ελλάδα» ?

Εγώ προσωπικά του λέω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ !!!

Υ.Γ. Και κάτι που ίσως πέρασε στα ψηλά…Στην ουσία ΔΕΝ πήρε θέση αν παρακολουθήσατε για την αυτονομία σε Σκωτία,Βάσκους κλπ…

Γιατί πολύ απλά και ΠΡΟΦΑΝΩΣ η ΘΡΑΚΗ είναι τεράστιο θέμα και ΚΑΠΟΙΟΙ την λιγουρεύονται…


Το βούλωσε ο Γιούνκερ…

όταν ο Τσίπρας τον ρώτησε, τι έγινε στις Κάννες και… ποιοι είστε εσείς, που αλλάζετε εκλεγμένες κυβερνήσεις και υπαγορεύετε δικούς σας όρους στα δημοψηφίσματα…

Καλά προετοιμασμένος ο Τσίπρας, του την έχωσε του Γιούνκερ, την κατάλληλη στιγμή. ‘Όλοι, την…
περίμεναν την απάντηση, αλλά δεν την άκουσαν ποτέ. Ο Γιούνκερ το κατάπιε και στο δικαίωμα (τζόκερ) που είχε για να απαντήσει, προτίμησε να αναφερθεί στα λόμπι της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ερώτηση του Τσίπρα ήταν: Ποιοι είστε εσείς, που αλλάζετε εκλεγμένες κυβερνήσεις, όπως κάνατε στην Ελλάδα και Ιταλία. Ποιοι είστε εσείς, που θέλετε να υπαγορεύετε τους δικούς σας όρους στα δημοψηφίσματα.

Ο Τσίπρας βλέποντας πως ο Γιούνκερ έκανε την πάπια επανήλθε, λέγοντας του «δεν μας είπατε κ. Γιούνκερ τι έγινε στις Κάννες. Αν θέλετε να σας δώσω τα δικά μου τζόκερ για να απαντήσετε»…

Πηγή: http://nonews-news.blogspot.gr

8 comments on “Πείτε μας τι έγινε στις Κάννες…

 1. Ο/Η Kimwn λέει:

  Πρέπει να «έτσουξε» πολύ το ντημπέϊτ τους εΒρωκράτες…

 2. Ο/Η ο νοών...νοείτω λέει:

  Το μόνο ζητούμενο, για εμένα, αυτών των διπλών εκλογών είναι η συντριβή σε όλα τα επίπεδα αυτής, της τραγικής για την χώρα, συγκυβέρνησης.
  Όσον αφορά τις ευρωεκλογές, υπάρχουν δύο τρόποι για να συμβεί αυτό.
  Ο πρώτος είναι μέσω της ανάδειξης του ΣΥΡΙΖΑ ως πρώτου και αναμφισβήτητου νικητή με μία διαφορά τουλάχιστον πέντε μονάδων από την ΝΔ, ή εναλλακτικά με ένα ποσοστό μεγαλύτερο από το σύνολο των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης.
  Ο δεύτερος είναι μέσω της καθαρής αποδοκιμασίας της συγκυβέρνησης με ποσοστά που θα τους δημιουργήσουν σοβαρά εσωκομματικά προβλήματα, και την ταυτόχρονη ενδυνάμωση εκείνων των κομμάτων που ο «λόγος» του είναι σταθερά «ευρωσκεπτιστικός», με εξαίρεση τα πολιτικά υβρίδια που εμφανίστηκαν τελευταία για να «ποτίσουνε» τους καρπούς, όχι της σοφίας αλλά του πολιτικού τυχοδιωκτισμού.

  Στην πρώτη περίπτωση, σηκώνει μεγάλη κουβέντα το κατά πόσον είναι πολιτικά σκόπιμο να αναδειχθεί αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ, πρώτο κόμμα και με διαφορά.
  Ας αναδειχθεί πρώτο κόμμα ώστε να δρομολογήσει τις εξελίξεις για εθνικές εκλογές, και κάνουμε μετά την κουβέντα, άλλωστε μιλάμε για ευρωεκλογές.
  Το να φωνάζει και να ωρύεται όμως, σήμερα, η συγκυβέρνηση ότι η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μεγαλύτερος εθνικός κίνδυνος, την στιγμή που αυτοί και οι προκάτοχοί τους έχουν επιφέρει την σημερινή τραγική κατάσταση στην κοινωνία και στην οικονομία, και κυριότερα το ήδη υποθηκευμένο μέλλον της χώρας, με οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα ότι οι μόνοι που κινδυνεύουν είναι αυτοί.
  Και κινδυνεύουν, όλοι τους σίγουρα με πολιτική καταστροφή, και ορισμένοι ίσως με την απειλή της φυλάκισης.
  Βέβαια κανείς δεν μας βεβαιώνει ότι θα συμβεί κάτι από τα δύο, δεδομένης της βαθιάς διαπλοκής που υπάρχει σε όλο το φάσμα του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος σε αγαστή συνεργασία με τους διάφορους «εξωτερικούς» πάτρωνες, αλλά και των τόσο συχνών «μεταστροφών» του λόγου του Τσίπρα και των συν αυτώ.
  Αυτό κάποιοι το αποκαλούν στρατηγική, και κάποιοι άλλοι καιροσκοπισμό. Σε μία αληθινή Δημοκρατία, δεν θα είχαμε παρόμοια ερωτήματα
  Θα επαναλάβω όμως ότι μιλάμε για ευρωεκλογές, αλλά και κάτι που έγραψα παλαιότερα.
  Πολιτική αυτοί, πολιτική και εμείς, μας χρησιμοποιούν και τους χρησιμοποιούμε.
  Πως το έλεγε ο Κωνσταντίνου; Τον δουλεύω για να μου δουλεύει.
  Όμως η όποια δυναμική καταγραφεί ως αποτέλεσμα της ψήφου, μπορεί (;) να αποτελέσει τροχοπέδη για την συνέχεια.

  • Ο/Η Mαν.Αρκάς λέει:

   ο νοών…νοείτω! φίλε καλημέρα

   Το ζητούμενο σήμερα είναι να ηττηθεί πρώτα το πολιτικό σύστημα που μας έφερε ως εδώ. Το ζητούμενο είναι να ανατραπούν οι μνημονιακές πολιτικές. Το ζητούμενο είναι να προλάβουν να περισώσουν ότι σώνεται από την ανθρωπιστική καταστροφή, την ανεργία και τη διάλυση της κοινωνίας. Το ζητούμενο είναι να ξαναστήθούν στα πόδια τους τα δικαιώματα, το κοινωνικό κράτος, η παιδεία και η υγεία. . Το ζητούμενο είναι να στριμωχθούν οπωσδήποτε στη γωνιά οι ακροδεξιές και ρατσιστικές πρακτικές, και στο πολιτικό πεδίο και στο πεδίο των μηχανισμών του κράτους.

   Όλα αυτά όμως μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μονάχα αν η Αριστερά ενώσει τον κόσμο, και να ξεφύγει απο τις ιδεοληψίες που διχάζουν τον κόσμο, από τα μαγαζάκια, με τους αποκλεισμούς και τις στενές κομματικές εμμονές, να διαμορφωθεί έτσι ένα ευρύ πολιτικό πρόγραμμα με επίκεντρο τη δημοκρατία και τη σωτηρία της χώρας, και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον της Πατρίδας μας.
   Ίδωμεν…
   🙂

   • Ο/Η ο νοών...νοείτω λέει:

    Καλημέρα φίλε Μανώλη!
    Στην πρώτη παράγραφο του σχολίου σου, αναλύεις σε μεγαλύτερο βαθμό το ζητούμενο, και συμφωνώ μέχρι κεραίας, αφού το σχόλιό μου είναι μέρος μίας ανάρτησης που είχα κάνει.

    Για να συμβεί αυτό που αναφέρεις στην δεύτερη παράγραφο, και που είναι ευκταίο, σοβαροτάτη ευθύνη φέρει η ίδια η Αριστερά, αφού πρέπει κάποια στιγμή να ξεδιαλύνει αρκετά θολά σημεία.
    Λαμβάνω σοβαρά την άποψη του Αμετανόητου, που λέει ότι πρακτική του Τσίπρα ενέχει στρατηγική. Μένει και να το αποδείξει, ο Τσίπρας, τώρα που πλησιάζει η ώρα της ανάληψης της κυβέρνησης.

    • Ο/Η Mαν.Αρκάς λέει:

     Φίλε! αυτό που υποστηρίζει ο Αμέτ,
     ειναι θέμα που τόχουμε συζητήσει πολλές φορές,
     ο Τσίπρας δεν θάβλεπε κάποτε ούτε στα πιο τρελλά όνειρα του αυτήν την ανέλπιστη εκτόξευση.
     Ας ειναι όμως καλά η κρίση που την πυροδότησε,
     τώρα προσπαθεί κι αυτός να ισορροπήσει λογικό ειναι.
     Και για να κάνω λίγο χιούμορ, δεν θέλουν πολύ να τρομάξουν τα πρόβατα και να λακίσουν, αϊντε μετά να τα ξαναμαζευει,
     αλλά η αλήθεια ειναι ομως ότι τα καταφέρνει πολύ καλά.
     Και παρ όλα όσα τον κατηγορούν μερικοί ανεγκέφαλοι
     κανείς μα κανείς
     δεν ξέρει τι έχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του.
     Τέλος πάντων ο καιρός θα δείξει, και ελπίζω εδω νάμαστε
     ακόμα να τα λέμε.
     🙂

     • Ο/Η Kimwn λέει:

      ο Τσίπρας δεν θάβλεπε κάποτε ούτε στα πιο τρελλά όνειρα του αυτήν την ανέλπιστη εκτόξευση.

      Και αν δεν είχε τα εσωκομματικά του «προβλήματα» η διαφορά την Κυριακή δεν θα είναι 3-5 % μπροστά (που κάπου τόσο τον βλέπω) αλλά 13-15%.
      Με τέτοια ζόρια του κοσμάκη και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο αντωνάκης θα «πιάσει» κάνα 15-20%…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s