Θερίζει η μάστιγα του αντικομμουνισμού – ανακαλύφθηκε το γονίδιο…


Αίσθηση προκάλεσε η πρόσφατη αποκάλυψη του κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου ότι γεννήθηκε αντικομμουνιστής και ότι θα πεθάνει αντικομμουνιστής.
Ο Γ.Γ του Υπουργικού συμβουλίου, σε μια εξομολόγηση καρδιάς, μίλησε για την ασθένεια του αντικομμουνισμού και δίνει δύναμη και ελπίδα στους συνανθρώπους του που υποφέρουν από τη νόσο. Η κύριος Γενικός βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της ασθένειας και ακολουθεί συγκεκριμένη αγωγή. «Δεν είμαι πάντα καλά, έχω και τις καλές και τις κακές μου ημέρες. Μπορώ να ζω φυσιολογικά απλώς πρέπει να αποφεύγω το Ριζοσπάστη, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Κωνσταντίνο Καζάκο. Περνώ πολύ χρόνο με τον Άδωνι Γεωργιάδη και έχω αποφασίσει πλέον να μη στεναχωριέμαι και να αγχώνομαι με μαλακίες. Κατά τα άλλα ζω όπως όλοι οι άνθρωποι», εξηγεί.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πίστη του στον Θεό και το ρόλο του Αντώνη Σαμαρά: «Για δεύτερη φορά η Παναγία η Δεξιά, με προστάτεψε. Και παλιότερα που είχα πρόβλημα με τον Λαφαζάνη, με προστάτεψε. Έκανε το θαύμα της. Ζήτησα και από το πρωθυπουργό να μιλήσει για μένα με τον Θεό. Το πάτερ ημών που έψαλλε στη πρόσφατη επίσκεψη στο Άγιον Όρος ήταν για όλους εμάς που γεννηθήκαμε αντικομμουνιστές».

Με αφορμή τη συγκινητική εξομολόγηση του κ. Μπαλτάκου, πολλοί φορείς της νόσου βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν και οι ίδιοι για τον αντικομμουνισμό τους. Οι κ.κ. Γεωργιάδης, Βορίδης, Πλεύρης, Φ. Κρανιδιώτης, Μουρούτης ήταν οι πρώτοι. «Τα συμπτώματα ήταν σε όλους μας φανερά», είπε γνωστό στέλεχος της κυβέρνησης, φορέας της νόσου, που προτιμά προς το παρόν να κρατήσει την ανωνυμία του, «γνωρίζαμε ότι υποφέραμε αλλά τα καταφέρναμε και κρύβαμε τα συμπτώματα. Τώρα πια δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε», συνέχισε.

Ωστόσο τα νέα από τις έρευνες για τον αντικομμουνισμό είναι ενθαρρυντικά.

Ερευνητές της Ομάδας Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας σε μελέτη τους που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Δημοκρατία», μιλούν για σαφή γενετική προδιάθεση για τον αντικομμουνισμό και υποστηρίζουν ότι είναι κοντά στο να εντοπίσουν τον υπεύθυνο παράγοντα για την επιδημία αντικομμουνισμού.

Πρόκειται για ένα μάλλον άγνωστο γονίδιο, το McCarth88 το οποίο ρυθμίζει τον τρόπο με τον οποίο αυξάνεται η νοημοσύνη στα εγκεφαλικά κύτταρα. Αν κληρονομήσει κάποιος ένα αντίγραφο από τον ένα γονιό του οι πιθανότητες να εμφανίσει αντικομμουνισμό αυξάνονται κατά 25%. Αν κληρονομήσει δύο αντίγραφα τότε αυτομάτως οι πιθανότητες αυξάνονται κατά 50%. Η ποικίλη μορφή του γονιδίου φαίνεται να προέρχεται από τους εθελοντές των ταγμάτων ασφαλείας. Τα τάγματα ασφαλείας φαίνεται ότι κληρονόμησαν το γονίδιο από τους Ανθρώπους του Νεάντερταλ.

Η ανακάλυψη βασίστηκε στη μελέτη δείγματος αίματος νεοελλήνων όπως συλλέχθηκε από τις τράπεζες αίματος μόνο για Έλληνες που με επιτυχία διοργάνωνε Χρυσή Αβγή τους τελευταίους μήνες με την ευγενική χορηγία του κράτους.

«Η ανακάλυψη του γονιδίου αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για όσους πάσχουν από αντικομμουνισμό», λένε οι ερευνητές. «Τώρα, οι αντικομμουνιστές μπορούν να μισούν ελεύθερα τους κομμουνιστές και να εκφράζονται εναντίον τους χωρίς τη καταπίεση της μεταπολίτευσης. Γνωρίζουν πως το μίσος τους προέρχεται από κάπου βαθιά, από το ίδιο τους το γενετικό υλικό. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι’ αυτό. Δε φταίνε αυτοί. Είναι στο αίμα τους». Τα λόγια των ερευνητών αναμφισβήτητα προκαλούν ανακούφιση στους πάσχοντες της κυβέρνησης.
 –
Οι έρευνες στρέφονται τώρα στο γονίδιο το φασίστα. Αυτή είναι μια ανακάλυψη που στοιχειώνει δεκαετίες τώρα μεγάλους Έλληνες, όπως τον Γεώργιο Μεταξά, τους Γεώργιο Παπαδόπουλο και Στυλιανό Παττακό και προσφάτως τον Führer Μιχαλολιάκο.
«Πιθανολογούμε ότι το γονίδιο του αντικομμουνιστή είναι το παρόμοιο με αυτό του φασίστα», λένε οι επιστήμονες.
Και νέα χαμόγελα ελπίδας κατακλύζουν τους αρρώστους.

4 comments on “Θερίζει η μάστιγα του αντικομμουνισμού – ανακαλύφθηκε το γονίδιο…

 1. Ο/Η Kimwn λέει:

  Αίσθηση προκάλεσε η πρόσφατη αποκάλυψη του κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου ότι γεννήθηκε αντικομμουνιστής και ότι θα πεθάνει αντικομμουνιστής…

  Για να «παρηγορήσω» κάποιους για τον εν λόγω «κύριο», δεν θα είναι ΟΥΤΕ ο πρώτος (αλλά ούτε και ο τελευταίος) που θα γλύψει εκεί που φτύνει, αλλά και που φτύνει εκεί που έγλυφε προχθες….

  • Ο/Η Mαν.Αρκάς λέει:

   H αγία τριάς Φαήλος,Μουρούτης,Λαζαρίδης,
   έγινε αγία τετράς με τον Μπαλτάκο να κρατάει το ισο,
   έτσι δυναμώνει η ψαλμωδία της μονταζιέρας
   κάτω στην Συγγρού.
   🙂
   . Ο Δημήτριος-Γεώργιος Μπαλτάκος, γιός του τότε διευθυντή του νομικού γραφείου του προέδρου της ΝΔ Τάκη Μπαλτάκου (παλαιότερα νομικού συμβούλου των ΕΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός), αποφάσισε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τους δόκιμους σημαιοφόρους του Λιμενικού.

   Με τη μόνη διαφορά ότι ο κ. Μπαλτάκος δεν κατάφερε να περάσει τη βάση σε ένα από τα υπό εξέταση μαθήματα, συγκεκριμένα στο Διοικητικό Δίκαιο, όπου βαθμολογείται με 8 και κόβεται. Στη συνέχεια προσέφυγε στο ΑΣΕΠ, αλλά η απόφαση δεν άλλαξε. Τότε ο κ. Μπαλτάκος κατέφυγε στο Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Πειραιά με αίτηση ακύρωσης της απόφασης του ΑΣΕΠ.

   Σημαντική λεπτομέρεια; Δικηγόρος του είναι η Λίνα-Κυριακή Δικαιάκου, η οποία στη συνέχεια αποσπάστηκε στο γραφείο του πατέρα Μπαλτάκου στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στη Βουλή ως επιστημονικός συνεργάτης.

   Το Δικαστήριο κάλεσε την επιτροπή βαθμολόγησης του Λιμενικού να συνεδριάσει εκ νέου. Ο αντιναύαρχος και αρχηγός του Λιμενικού Σώματος έδωσε εντολή να επανασυγκροτηθεί η επιτροπή αξιολόγησης για να βαθμολογηθεί για τρίτη φορά το γραπτό του υιού Μπαλτάκου. Ο βαθμός τελικά από 8 μετατράπηκε σε 10 προκειμένου το γραπτό να πάρει τη βάση. Με τον τρόπο αυτό ο υιός Μπαλτάκος κατάφερε να υπερπηδήσει τους 15 επιλαχόντες που είχαν συγκεντρώσει μεγαλύτερη βαθμολογία από τον ίδιο.

  • Ο/Η Γιάννης Μ. λέει:

   Εξαιρεί τους (πρώην) κομμουνιστές της κυβέρνησης αλλά δεν το λέει για να σκάσουμε από το κακό μας. Τους δε «σοσιαληστές» τους έχει εικόνισμα, να κάνει μετάννοιες κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί. Φήμες θέλουν να έχει για προσωπικό ξεματιαστή τον Βαγγέλη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s