Ναι βρε Μπογιόπουλε θέλουμε “ιδιωτικές” τράπεζες…


γράφει ο Κίμων

Τι λες βρε Μπογιόπουλε;

εδώ στο ελλάντα (ή ραγιαδιστάν) θέλουμε ιδιωτικές τις τράπεζες.
Με χαμηλό συντελεστή φορολόγησης και αφορολόγητα μερίσματα, ώστε ο κάθε αεριτζής να μπορεί στα κέρδη να βγάζει τ’ άντερα του και όταν πέφτουμε έξω να γλείφουμε το βοθρο-παρα-κράτος και να μας δίνει τζάμπα εγγυήσεις, μετρητά κλπ.

Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες ώστε να μπορεί ο κάθε τοκογλύφος να φτιάχνει και από ένα μαγαζάκι και να το παίζει (και να τον παίζει) μεγαλοπαράγοντας και να φορτώνει το φούντο στον λαουτζίκο (ρώτα Κοσκωτάδες, Ψωμιάδηδες με την ασπίδα, λούαλούα με την πρότον – και την τελευταίον).
Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες ώστε τα κώματα να έχουν προαρπάξει την κρατική επιχορήγηση για τα επόμενα 10 χρόνια (άσχετα πια αν από πρώτο κώμα – με τα πολλά φράγκα- κάποιοι έγιναν πέμπτο κώμα).


Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες ώστε να μπορούν τα βοθροκάναλα, οι νταβαντζοεργολάβοι και οι κωλοφυλλάδες να έχουν φθηνό ρευστό (από τις δικές σου καταθέσεις) ώστε να μπορούν να ευημερούν.
Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες για να μπορούν τα πρόβατα να έχουν την μεγαλύτερη διαφορά επιτοκίων δανεισμού και χορηγήσεων σε ολόκληρη την ευρωζώνη. (ακόμη και τις καλές εποχές).


Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες για να μπορούν να γράφουν εκεί που πρέπει τους νόμους του βοθρο-παρά-κράτους
Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες γιατί υπάρχουν ακόμα λαμάκες σε αυτη τη χώρα που νομίζουν ότι αυτοί θα την γλυτώσουν…
Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες ώστε να μπορούν να τσιμπάνε φράγκουλα από παγκόσμια τοκογλυφομάγαζα με 1% επιτόκιο και να τα «μεταπωλούν» στην εγχώρια οικονομία με επιτόκιο από 6% – 20%

ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΕΡΔΟΥΣ 1900%, υπάρχουν και οι επισφάλειες αφού κάποια πρόβατα δεν πλερώνουν και κακομαθαίνουν και τα υπόλοιπα.

Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες ώστε στις λίστες των λήσταρχων να υπάρχει τράπεζα φαληρισμένη που χρωστάει εδώ και 25 χρόνια (μόνο 158 ψωροεκατομμυριάκια, τραβάτε να τα βρείτε) αλλά το να κρύψεις ΦΠΑ πάνω από 5001 ευρουδάκια να είναι πια κακούργημα…
Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες για να μπορεί ο κάθε καπετάν μάκης να γίνεται εφοπλιστής και να χρωστάει σε κάθε έναν που μιλάει ελληνικά, αλλά το μόνο που παίρνει το παρα-κράτος είναι κάποια παλιοκάραβα για σκράπ (τα οποία βέβαια ήταν επίσης υποθηκευμένα σε τράπεζες, ΙΚΑ, ΝΑΤ, εφορίες, ιδιώτες ).


Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες ώστε όσοι έχουν μεγαλώσει σε «σάλες» να μπορούν να δανείζουν τις εταιρείες των γυναικών και των παιδιών τους. Για όσους μεγαλώνουν στα αλώνια φροντίζουμε να υπάρχει ελεύθερος χώρος στις πλατείες για τους άστεγους και καθορίζουμε και νομοθετικά τον όρο του αστέγου. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ????


Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες για να μπορούν κάποια φαληρισμένα ΜΜΑ (μέσα μαζικής αποβλάκωσης) να υποθηκεύουν άϋλες αξίες και πνευματικά δικαιώματα και να παίρνουν ζεστό παραδάκι, ενώ στα πρόβατα να ζητούνται 3 ακίνητα υποθήκη για να τους δανείσουμε για το ΕΝΑ.
Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες για να μπορούμε να βρίσκουμε από τα μεγαλοστελέχια τους, τους επόμενους υπουργούς και πρωθυπουργούς στις δοσιλογιμές κυβερνήσεις που ετοιμάζονται, δηλαδή τι θέλετε να κυβερνάνε κάποιοι από το πόπολο και τα πρόβατα ???
Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες ώστε να μπορεί ο κάθε μάκαρος να φέρνει μαύρο χρήμα από το εξωτερικό με 5% φόρο και να το ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΝΟΜΙΜΑ.


Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες ώστε ο κάθε άκης και μάκαρος ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ…
Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες γιατί αυτές είναι οι πραγματική οικονομία και όχι το πρόβατο που παράγει και έχει και άποψη. Ο ρόλος του προβάτου είναι μόνο το άρμεγμα του (ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ) .
Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες γιατί πλέον μόνο με χρωματιστά χαρτάκια (και όχι πια με χάντρες και καθρεφτάκια) μπορούμε να εκμεταλλευόμαστε τους ιθαγενείς στο ελλάντα (ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ). (το χαρτί – βαμβάκι είναι φθηνό ακόμα και τυπώνουμε ΟΟΟΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, καθορίσουμε την ισοτιμία του, το δίνουμε σε όποιον θέλουμε κλπ κλπ)


Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες γιατί οικονομία ετυμολογικά σημαίνει να ΝΕΜΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΟΥ (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ)
Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες γιατί από το χρήμα που αξίζει η ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ παραγωγή πρέπει να παίρνει ο νταβατζής σου το ποσοστό του και όχι να το καρπούται αυτός που παράγει και να κυκλοφορεί ελεύθερο στην αγορά.

9 comments on “Ναι βρε Μπογιόπουλε θέλουμε “ιδιωτικές” τράπεζες…

 1. Ο/Η Kimwn λέει:

  χεχεχε

  Καλημέρες…

 2. Το κεφάλαιο το τρομάζει η έλλειψη κέρδους ή το πολύ μικρό κέρδος (…). Οταν το κεφάλαιο έχει το ανάλογο κέρδος, γίνεται τολμηρό. Με δέκα τα εκατό (10%) κέρδος αισθάνεται τον εαυτό του σίγουρο και μπορεί να το χρησιμοποιήσει κανείς παντού, με 20% γίνεται ζωηρό, με 50% γίνεται θετικά παράτολμο, με 100% τσαλαπατάει όλους τους ανθρώπινους νόμους, με 300% δεν υπάρχει έγκλημα που να μη ριψοκινδυνεύσει να το πράξει, ακόμα και με κίνδυνο να πάει στην κρεμάλα.

  Καρλ Μαρξ

  • Μαριχουάνα: Χρηματιστηριακή… παραζάλη με κέρδη 1.700%

   Μετά τη νομιμοποίηση του Κολοράντο, οι κερδοσκόποι βλέπουν προοπτικές Microsoft σε μετοχές εταιριών πώλησης μαριχουάνας. Xρηματιστηριακά κέρδη που φτάνουν το… 1.700%.

   Χρηματιστηριακή… ευφορία προκαλούν οι μετοχές εταιριών πώλησης μαριχουάνας, στις οποίες κάποιοι κερδοσκόποι βλέπουν προοπτικές… Microsoft, ειδικά μετά την απελευθέρωση της πώλησης «χόρτου» για ψυχαγωγικούς λόγους στο Κολοράντο, που ώθησε στα ύψη την τιμή του προϊόντος.

   Ο Bruce Perlowin, ο διευθύνων σύμβουλος της Hemp Inc., η μετοχή της οποίας έχει εκτιναχθεί 205% στα 8 σεντς τις τελευταίες τρεις συνεδριάσεις, αναφέρει ότι οι επενδυτές έχουν ξαφνικά πέσει με τα μούτρα στις μετοχές εταιριών μαριχουάνας. «Ψάχνουν να βρουν την επόμενη Microsoft» αναφέρει στο Bloomberg.

   Ο Robert Frichtel που κατέχει την Advanced Cannabis Solutions που η μετοχή της εκτινάχθηκε 144% με πωλήσεις μόλις 455 δολ. στο τελευταίο τρίμηνο, δήλωσε ότι η ευφορία έχει προκαλέσει χρηματιστηριακά κέρδη τα οποία ξεπερνούν σε ορισμένες περιπτώσεις το 1.700%!

   «Η ζήτηση για μαριχουάνα είναι εξωφρενική», σχολιάζει ο κ. Perlowin, πρώην διακινητής μαριχουάνας που έχει εκτίσει ποινή στη φυλακή και πέρσι εισήγαγε στο χρηματιστήριο 12 εκατ. μετοχές της εταιρίας του, η οποία έχει έδρα στο Λας Βέγκας.

   Αν και οι ρυθμιστικές αρχές έχουν εκφράσει ανοιχτές προειδοποιήσεις για τυχόν απάτες στην αγορά, στο χρηματιστήριο κάποια από τα μεγαλύτερα φετινά κέρδη απολαμβάνουν επενδυτές που ποντάρουν σε μετοχές «της πεντάρας» εταιριών μαριχουάνας.

   Η μετοχή της GreenGro Technologies Inc., που προσφέρει επιχειρήσεις διαχείρισης ιατρικών κλινικών, έχει εκτιναχθεί 1.714% στα 80 σεντς. Η Tranzbyte Corp., που πωλεί κάναβη στο Κολοράντο, έχει κερδίσει πάνω από 310% σε πέντε συνεδριάσεις.

   euro2day

   • Ο/Η Kimwn λέει:

    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΒΡΕ Μπίζζζζζζζζζζνες…

   • Ο/Η Kimwn λέει:

    δήλωσε ότι η ευφορία έχει προκαλέσει χρηματιστηριακά κέρδη τα …

    Άλλο πράγμα σου προκαλεί την ευφορία Λεώ και όχι τα κέρδη…
    Η κατανάλωση του προϊόντος , αν και κανείς ΣΩΣΤΟΣ καπιτάλας δεν καταναλώνει τα πράματα που πουλάει…

 3. Ο/Η Αμετανόητος λέει:

  Εσύ μικρέ…έχεις κάποιο πρόβλημα με την Ελεύθερη οικονομία ?
  Εχεις ? γιατί αν έχεις να πας στη Βόρειο Κορέα…
  Εντάξει ?
  Αντε…

  • Ο/Η Kimwn λέει:

   Βρε ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ
   Κανένα πρόβλημα με την ελεύθερη οικονομία δεν έχω, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ…

   Με την ΑΣΥΔΟΤΗ οικονομία (αυτήν που ζω τόσα χρόνια) έχω πρόβλημα…

   ΥΓ : Μικρό είναι το μάτι σου, γιατί είμαι μεγαλύτερος από εσένα, στο μπόϊ τουλάχιστον…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s