«ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΗ» ΕΧΟΥΝ ΙΣΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ!


Δελαστικ-3Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Ωμά τίθεται πλέον το ερώτημα: Θεωρούν άραγε οι Γερμανοί «χαμένη υπόθεση» τη στήριξη της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου και της φέρονται τόσο απαξιωτικά και εχθρικά;

Προσανατολίζονται μήπως στην προετοιμασία του πλαισίου εντός του οποίου θέλουν να εγκλωβίσουν την επόμενη κυβέρνηση με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ και ως εκ τούτου φέρονται με τόση περιφρόνηση προς τον νυν πρωθυπουργό, που είναι απολύτως πειθήνιος στα κελεύσματά τους, για να προειδοποιήσουν τον Αλέξη Τσίπρα τι του μέλλεται να πάθει, αν επιχειρήσει να εφαρμόσει στην πράξη όταν θα έχει την εξουσία τη στάση ανυπακοής προς τις εντολές του Βερολίνου που επαγγέλλεται σήμερα που βρίσκεται στην αξιωματική αντιπολίτευση; 

Τα ερωτήματα αυτά δεν προκύπτουν εκ του μη όντος. Ως φανατικός αναγνώστης του γερμανικού περιοδικού «Σπίγκελ» εδώ και τουλάχιστον 25 χρόνια, οφείλω να ομολογήσω ότι δεν θυμάμαι να έχει άλλη φορά επιτεθεί με τόση πολιτική απαξίωση όση αυτή την εβδομάδα εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, κατά άλλου πρωθυπουργού χώρας – μέλους της ΕΕ με την ευκαιρία της ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ σήμερα ή της ΕΟΚ παλιότερα.

«Ο κατά τη φαντασία του θεραπευμένος» είναι ο τίτλος του άρθρου του «Σπίγκελ» και πρέπει να δει κανείς τυπωμένη στο χαρτί την με εξαιρετική πολιτική σκοπιμότητα επιλεγμένη φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο για να αντιληφθεί πλήρως την έκταση του διασυρμού του πρωθυπουργού στα εκατομμύρια αναγνωστών του περιοδικού όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Οχι δηλαδή ότι τη γλιτώνει η Ελλάδα, κάθε άλλο! «Η Ελλάδα, το πλήρες μέλος της ΕΕ και της Ευρωζώνης αναπτυσσόμενη χώρα; Και μάλιστα ένα »αποτυχημένο κράτος» σαν το Αφγανιστάν και ίσως σύντομα επίσης και το Πακιστάν;» αναρωτιέται δήθεν εμφανώς υποκριτικά το «Σπίγκελ».

Αφού αναφέρεται μάλιστα «στα βελτιωμένα μακροοικονομικά στοιχεία», το γερμανικό περιοδικό συνεχίζει την επίθεση: «Πίσω από αυτά τα νούμερα, η Ελλάδα συνεχίζει να είναι όπως ήταν – μια χώρα χωρίς κράτος, τουλάχιστον χωρίς αποτελεσματικό κράτος. Οποιος τολμήσει να ψάξει στα χαμόκλαδα της ελληνικής διοίκησης, δικαιοσύνης και πολιτικής, πρέπει να συνεχίσει να αμφιβάλλει αν ποτέ θα εξυγιανθεί η Ελλάδα. Πάρα πολύ λίγα πράγματα έχουν βελτιωθεί εκεί» γράφει το «Σπίγκελ». Ανεξάρτητα από το πόση δόση αλήθειας έχουν αυτοί οι ισχυρισμοί, η πολιτική ουσία είναι ότι αποδίδοντας στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου τη συνέχιση της κατάστασης αυτής με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ, οι Γερμανοί θάβουν όχι μόνο την ελληνική προεδρία, αλλά και την ίδια την κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ολοι οι αναγνώστες του περιοδικού βγάζουν το συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου είναι αναποτελεσματική και ανίκανη!

Στην ίδια ακριβώς γραμμή με το «κεντροαριστερό» περιοδικό «Σπίγκελ» κινείται εμφανώς συντονισμένη και η δεξιά εφημερίδα «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε». Αυτή δημοσίευσε την Κυριακή -στη δεύτερη μάλιστα σελίδα της- μια ολοσέλιδη συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου χιλιάδων λέξεων (η εφημερίδα έχει μεγάλο σχήμα και πυκνή εκτύπωση) και με αφορμή τη συνέντευξη αυτή του επιτίθεται συνεχώς, αρχίζοντας από τον υπότιτλο της συνέντευξης: «Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκει μη νόμιμη την τρόικα και θέλει να την ελέγξει πολιτικά» γράφει. Από την πρώτη κιόλας σελίδα του φύλλου που δημοσιεύεται η συνέντευξη η «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε» φροντίζει από την πρώτη κιόλας φράση της να στρέψει τους αναγνώστες της εναντίον του Βενιζέλου! Ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ελλάδας «συνιστά στη Γερμανία να συμπεριφέρεται πιο συγκρατημένα στην Ευρώπη» τονίζει.

Για όποιον έχει ελάχιστη επαφή με τη γερμανική νοοτροπία δεν υπάρχει πιο εμπρηστικός τρόπος να προκαλέσει την οργή των Γερμανών από το να πει μια μικρή χώρα στη Γερμανία τι να κάνει! Η έκρηξη είναι χίλια τα εκατό σίγουρη! «Η Αθήνα παίζει τα ατού της» είναι άλλωστε ο πρωτοσέλιδος τίτλος με τον οποίο παρουσιάζει τη συνέντευξη η εφημερίδα.

Με τη λέξη «ατού» δίνει τεχνηέντως στον Γερμανό αναγνώστη να καταλάβει ότι η Αθήνα… εκβιάζει (!) το Βερολίνο, γράφοντας συγκεκριμένα μεταξύ άλλων: «Ο υπουργός προειδοποίησε τους δανειστές της Ελλάδας ότι τα λεφτά που δάνεισαν στη χώρα του, συνολικά 240 δισεκατομμύρια ευρώ μπορεί να τα χάσουν, αν αρχίσει πάλι η συζήτηση για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη» υπογραμμίζει η γερμανική εφημερίδα, με εμφανή στόχο να εξοργίσει τους αναγνώστες της. Σε σχέση με το σημερινό μας θέμα, δεν έχει τόση σημασία το τι ακριβώς και πώς το είπε ο Βενιζέλος. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε» αποσπά με ιδιαίτερη επιμονή φράσεις από τη συνέντευξη του Βενιζέλου για να τον εμφανίσει ως… «εκβιαστή της Γερμανίας»! Ο πρωθυπουργός «κατά τη φαντασία του θεραπευμένος», ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δήθεν εκβιαστής, κάτι δεν πάει καθόλου καλά για την κυβέρνηση.Κάτι ετοιμάζουν οι Γερμανοί.

Πηγή: Εθνος,09/01/2014,

Από: http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=14826:delastik-germany&catid=81:kivernisi&Itemid=198

33 comments on “«ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΗ» ΕΧΟΥΝ ΙΣΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ!

 1. Ο/Η Kimwn λέει:

  ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΕΧΟΥΝ ΙΣΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ

  Κάτι ετοιμάζουν οι Γερμανοί.

  ΤΙΠΟΤΑ βρε ΟΥΧΟΥ στικ, απλά ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα και παίζουν το χαρτί Αλέξης…

  Τόσο δύσκολο σου είναι να το καταλάβεις ????
  Και στον πόλεμο πριν την αποχώρηση, ξεπάστρεψαν αρκετούς δοσίλογους για να μην κελαηδήσουν, έτσι και τώρα..

  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ…

 2. Ο/Η Kimwn λέει:

  Και Υστερόγραφο για Βησογότθους

  Ζοριζόσασταν σήμερα ¨Η δροσιζόσασταν ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ????

  Εμείς εδώ στην «μέλλουσα» αποικία σας τα είχαμε βγάλει έξω (τα παπλώματα ΚΑΙ όχι μόνο) και τα λιάζαμε…

  Πόσο σας πουλάει ο πούτιν το φυσικό αέριο να ζεσταίνεστε ????

  Ζηλεύετε ????

 3. Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

  Ξεγραμμένους τους έχουν από την αρχή. Μόνο ξεγραμμένοι θα μπορούσαν να πάρουν αυτά τα μέτρα και να κάνουν τη χώρα υποχείριο τοκογλύφων.

  Το μόνο που μένει τώρα είναι να τους πετάξουν όπως έκαναν και με τους δοσίλογους στην κατοχή.

  • Ο/Η lux interior λέει:

   ….και μετά ποιον θα μας φορέσουν;
   κάποιον δεν πρέπει να βάλουν για να συνεχίσουν το πήδημα;….

 4. Ο/Η Λεωνίδας λέει:

  «…..τι του μέλλεται να πάθει, αν επιχειρήσει να εφαρμόσει στην πράξη όταν θα έχει την εξουσία τη στάση ανυπακοής προς τις εντολές του Βερολίνου που επαγγέλλεται σήμερα που βρίσκεται στην αξιωματική αντιπολίτευση; »

  Αυτο ακριβως !!! Σε ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ με το νεο «αιμα» ετοιμαζουν το πλαισιο των …υποχωρησεων και ….αναστολων «καταγγελιων» μνημονιων κλπ …Ετοιμαζουν του Τσιπρα το «πακετο πιεσεων» και την δικαιολογια προς τον λαο …της «καμμενης γης» και των «δεσμευσεων» των προηγουμενων …που (οι ΑΛΗΤΕΣ ) μας δενουν τα χερια !!!

  • Ο/Η Αμετανόητος λέει:

   Δεν μασάει ο Λαός πιά…
   Δεν μασάει…
   Οποιος νομίζει ότι εξακολουθεί ο Λαός να μασάει πέφτει πολύ έξω…

   • Ο/Η Kimwn λέει:

    Μασάει η κατσίκα ταραμά ????

    Μασάει και φτύνει τα κουκούτσα…

   • Ο/Η Kimwn λέει:

    Κι όμως σκέψου έναν αλέξη να του δίνουν 20-30 δις τάχαμου για τις επανορθώσεις, να εξαφανίζει και τις υπόλοιπες καταθέσεις των τραπεζο-τοκογλύφων και να πέφτει το φράγκο στην ανάΦτυξη (του αέρος)

    • Ο/Η Αμετανόητος λέει:

     Δεν τον παίρνει.Πιά…

     • Ο/Η Kimwn λέει:

      Ποτέ μην λες ποτέ Αμετ…

      Η πραγματικότητα ΦΕΤΟΣ (και όχι μόνο) θα ξεπεράσει και την πιο αχαλίνωτη φαντασία…

      • Ο/Η Αμετανόητος λέει:

       Ποτέ δεν αποκλείω τίποτα…αλλά τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν τον παίρνει…
       Και οι λόγοι είναι πολλοί…
       Την επόμενη στιγμή που θα σκεφτεί που@#$κα θα τον φάνε από μέσα…
       Τα πράγματα έχουν αγριέψει…και ο Ελληνικός Λαός έχει πάθει μεγάλο χουνέρι…
       Δεν είναι 1981…

  • Ο/Η Kimwn λέει:

   Λεωνίδα γίνε κι εσύ εθελοντής αιμοδότης, μην αφήσεις τους βρυκόλακες (πάσης φύσεως) να πεθάνουν από πείνα…

   ΥΓ. Μην σκοτώνετε τα κουνούπια, ΑΛΛΟΙ σας ρουφάνε το αίμα…

 5. Ο/Η Mαν.Αρκάς λέει:

  Kαλησπέρα σας!!!
  Αντε να γράψω κι εγώ κάτι με μεγάλη όμως επιφύλαξη,
  δεν ειναι ότι προσδοκώ κάτι ιδιαίτερο από αυτούς
  του ΣΥΡΙΖΑ εννοώ,
  όποιος έχει καεί στον χυλό φυσάει και την γιαούρτη,
  υπάρχει όμως κι άλλη παροιμία.
  ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε.
  Άλλο ελάττωμα μέσα στα τόσα του κωλολαού μας αυτό.
  Αλλά αν έρθει στην έρημο που πεθαίνεις από δίψα ένας και σου δώσει ένα ποτήρι νερό να μην το πιεις γιατί εσύ ψάχνεις να βρεις την όαση.
  Ότι και να κάνουν όμως χειρότεροι από τους κοπρίτες
  πούναι τώρα απάνω δεν μπορούν να ειναι,
  που αν τους έπαιρνε αυτούς τους μαφιόζους κοπρίτες
  ετούτη την εποχή μέχρι δικτατορία θα χτύπαγαν.
  Αλλά τώρα ειναι απασχολημένοι με το ενδοσυμμοριακό
  ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μπούκωσε πλέον το πράγμα
  τους πιέζουν αφόρητα και οι ευρωπέη, γι αυτό
  δεν πάει άλλο ο σώζων εαυτόν σωθήτω φαίνεται.
  Θα δουν πολλά τα ματάκια μας ακόμα.
  👿

 6. Ο/Η Kimwn λέει:

  Στε’ιλτε κι ένα ευχαριστώ στην Ολυμπία και τον Καμμένο, για τον αγώνα τους για το ταχυδρομικό ταμιευτήριο..

 7. Ο/Η Γιάννης Μ. λέει:

  Πολύ φοβάμαι ότι όσο η νεοελληνική κοινωνία θα ζει το σύνδρομο του εφήβου που επαναστατεί για το κομμένο χατζηλίκι ο πάτος του βαρελιού θα πηγαίνει διαρκώς προς τα κάτω.

  Δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο που με το ενοχικό σύνδρομο της χούντας για το «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια’ μετατόπισαν την κοινωνική συνοχή στην συνταγματική ειρήνη = κοινωνική (επίπλαστη) ευμάρεια της μεταπολίτευσης με την φούσκα που τώρα έσκασε και μείναμε μετέωροι στο κενό.

  Έχει κάποιος την αυταπάτη ότι μπορεί ένα κράτος να οικοδομήσει εθνική συνείδηση και κοινωνική συνοχή βασιζόμενο στην «οικονομική ανάπτυξη» των διαφορετικών ομάδων που το συνιστούν ;
  Χωρίς να απαξιώνω τη σημασία της καθημερινότητας, νομίζω είναι πλέον προφανές ότι η δημιουργία τα προηγούμενα χρόνια «οικονομικών αναχωμάτων» (βολεμένες συντεχνίες) είναι που τους συντήρησε στην εξουσία αλλά και αυτό που θα μας οδηγήσει ακόμα πιο κάτω αφού το βασικό και ίσως μόνο κριτήριο για ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας έγινε το «πόσα παίρνω»

 8. Ο/Η Λεωνίδας λέει:

  Μανωλη οχι και «ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε» …..ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΛΑ απο τωρα : …..» η θεση μας για το θεμα αυτο ειναι σαφης : Η Ευρωζωνη ΠΡΕΠΕΙ να σωθει »

  ποσο πιο καθαρα δλδ ??
  απλα μας αρεσουν οι αυταπατες …μας …παντα

  • Ο/Η Mαν.Αρκάς λέει:

   Λεωνίδα! τίποτα δεν έχουν πει ακόμα αοριστίες λένε
   άλλα ο ένας, άλλα ο άλλος, για νάχουμε να λέμε,
   εγώ ποτέ δεν μιλάω πριν να ειμαι σίγουρος
   για κάτι, έχω όμως την εντύπωση
   ότι αυτοί χειρότεροι από τους κυβερνομαφιόζους
   αποκλείεται να ειναι, να κάπως έτσι.
   Και λίγα να δώσουν πίσω στον κόσμο κάτι θάναι αυτό
   εδώ οι άλλοι σε λίγο θα μας πάρουν και τα σώβρακα,
   καλά εγώ ειμαι όμορφος και δεν με νοιάζει, εσύ να φοβάσαι
   😈 αχαχαχαχαχαχ!

   Ρε δεν βλέπεις τον τρόμο στις φάτσες των κυβερνητικών
   αληταράδων στο γυαλί; που για άσχετα πράγματα τους ρωτάνε
   οι άλλοι αληταράδες οι παρουσιαστές και η πρώτη τους κουβέντα ειναι
   ότι θα σχιστεί η γη θα βγεί από μέσα ο Εωσφόρος τυλιγμένος με φίδια και θα καταστρέψει την υφήλιο όταν ανέβει ο Σύριζας.
   Αλλά ειναι και το άλλο,
   ισως θέλουν αυτοί οι Συριζαίοι να ανέβουν για δυο τρεις μήνες
   για να μας πάρουν αυτοί τις σκελέες
   ούτως ώστε να γίνουμε προλετάριοι από νοικοκυραίοι
   και να αρχίσουμε στο κυνήγι αυτούς με τις αλυσίδες.

   το μη χείρον βέλτιστον; όλα η τίποτα;
   διαλιέχτε.
   😈

   • Ο/Η Λεωνίδας λέει:

    η Ευρωζωνη ΠΡΕΠΕΙ να σωθει ……ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ (εγω αλλα δεν χρειαζομαι ,γιατι αυτη η φραση ειναι ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!!! ……ιδια μ αυτην που βιωνουμε )

 9. Ο/Η ririna λέει:

  Ο υπουργός προειδοποίησε τους δανειστές της Ελλάδας ότι τα λεφτά που δάνεισαν στη χώρα του, συνολικά 240 δισεκατομμύρια ευρώ μπορεί να τα χάσουν
  Ξέρουν ότι τα λεφτά είναι πολλά και υπό κανονικές συνθήκες αποκλείεται να τα πάρουν σύντομα
  Μόνο με υποτέλεια της χώρας για τα επόμενα 60 περίπου χρόνια.
  Ωστόσο όμως δεν τους αρκεί αυτό (γιατί τα 60 χρόνια είναι πολλά και πολλά γίνονται) αλλά στοχεύουν και στις καταθέσεις και στην ακίνητη ιδιωτική περιουσία (για την κρατική δε μιλώ γιατί οι προδότες τους τη χαρίζουν απλόχερα)

  Εθνικό σχέδιο για την επόμενη μέρα πρέπει να υπάρξει για να τους στείλουμε στο διάολο
  Την επόμενη μέρα από την υιοθέτηση εθνικού νομίσματος
  Ελληνικό νόμισμα και άει σιχτίρ

  • Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

   Το άει σιχτίρ γίνεται και με ευρώ. Το δύσκολο δεν είναι το νόμισμα. Το σιχτίρισμα είναι.

   • Ο/Η Kimwn λέει:

    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ…

   • Ο/Η ririna λέει:

    Πώς είναι δυνατόν να έχεις το ίδιο νόμισμα με κάποιον που τον έχεις σιχτιρίσει
    Θα σε εκδικηθεί μέσω του νομίσματος για το σιχτίρισμα
    Αλλά και αυτό να μην συμβεί τι θα γίνει; Θα τυπώσουμε ευρώ; Θα το υποτιμήσουμε;

    Βέβαια στην άλλη εκδοχή (του ελληνικού νομίσματος) υπάρχει μόνο η πιθανότητα πολέμου για εκδίκηση. Γιαυτό πρέπει να υπάρξει ένα καλό σχέδιο για να περιοριστεί αυτή η πιθανότητα.

    • Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

     Επειδή ακριβώς θα τον έχεις σιχτιρίσει θα είναι χεσμένος από το φόβο του επειδή θα έχεις το ίδιο νόμισμα με αυτόν. Οι συμφωνίες κάνουν το νόμισμα.

    • Ο/Η Kimwn λέει:

     Τυπώνουμε ΗΔΗ ,εδώ και χρόνια, και ίσως όχι μόνοι μας (10ρικα και 20ρικα), αλλά και άλλοι μας βοηθάνε…

   • Ο/Η Αμετανόητος λέει:

    Η Ιταλία θα καθαρίσει πρώτη…

    • Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

     Ποια Ιταλία;;;; Θα προλάβει η Χρυσή Αυγή. Ξαφνικά έγιναν πασοκτσήδες και θα οδηγήσουν τη χώρα στα ασφαλή βήματα του Ανδρέα….

     Από την απολογία Μπούκουρα

     «η οικογένεια μου άνηκε ιδεολογικά ανέκαθεν στον χώρο του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα ο πατέρας μου ήταν και μέλος του κόμματος . Εγώ πάντοτε ψήφιζα ΠΑΣΟΚ γιατί ήμουν θαυμαστής του Ανδρέα Παπανδρέου»

    • Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

     «Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, με τη σύμφωνη γνώμη των δύο ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, κ.κ. Ι. Κλάπα και Μ. Δημητρόπουλου. Μετά από διάσκεψη περίπου τριών ωρών των δύο ανακριτριών και του εισαγγελέα, οι δύο βουλευτές της ΧΑ κρίθηκαν προφυλακιστέοι και αναμένεται να οδηγηθούν στις φυλακές του Κορυδαλλού»

     Ο Μπούκουρας μάλλον ψάχνει να βρει κανα γνωστό στο ΠΑΣΟΚ….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s