Bsmark…


BSMARK

Σημ.Αμετανόητου: Στην Ελλάδα της «κρίσης» κάποιοι άνθρωποι τολμούν ακόμα να ονειρεύονται.Βάζουν τον πήχυ πολύ ψηλά και δεν καταθέτουν τα όπλα.Αντιθέτως.!

Με φαντασία,θέληση και επιμονή μπορούν να καταφέρουν πολλά.

***

To Bsmark (Business Social Marketing) είναι το πρώτο Επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο στην Ελλάδα και προβάλλεται ως απολύτως ασφαλές, εξ ολοκλήρου δωρεάν και πληρέστατο σε όλες τις λειτουργίες του. Το Bsmark αποτελεί από μόνο του μια επαγγελματική ευκαιρία, σύμφωνα με τους ιδρυτές του. Άνθρωποι από κάθε σημείο του πλανήτη, επαγγελματίες, άνεργοι, φοιτητές, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, χομπίστες , έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν online για να μοιραστούν μέσω ενός κοινωνικού δικτύου ότι έχει να κάνει με το επάγγελμά τους ,την επιχειρηματικότητα και τον ελεύθερο χρόνο,  να αναζητήσουν αλλά και να δημιουργήσουν υψηλής ποιότητας διαδικτυακό περιεχόμενο.

Οι ιδρυτές της πλατφόρμας υποστηρίζουν ότι δημιούργησαν το ‘Bsmark’ προκειμένου να βοηθήσουν  κόσμο μέσω του διαδικτύου να προβάλλει το βιογραφικό του σε μια διαδικτυακή κοινότητα που επιθυμεί την αναβίωση του πραγματικού νοήματος της κοινωνικής δικτύωσης, μακριά από ψεύτικα προφίλ και ανάλαφρο περιεχόμενο, ενίοτε και προσβλητικό. Υποστηρίζουν επίσης ότι ακολουθούν αυστηρά πρωτόκολλα ελέγχου του υποβαλλόμενου από τους χρήστες περιεχομένου με σκοπό να διατηρηθεί ένα αξιοπρεπές επίπεδο επικοινωνίας ανάμεσα στους χρήστες. Το ‘Bsmark’ δεν είναι ένα κοινωνικό δίκτυο γενικού περιεχομένου. Είναι ένα αμιγώς Επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο, είναι δωρεάν και οι ιδρυτές του έχουν σαν βασική προτεραιότητα τη διατήρηση και των δύο αυτών χαρακτηριστικών.

Ορισμένες μόνο από τις δυνατότητες που προσφέρει στα μέλη του το ‘Bsmark’ είναι:

Η δημιουργία και διαχείριση επαγγελματικού προφίλ το οποίο συνδέεται με όλες τις λειτουργίες του δικτύου. Δημιουργία online βιογραφικού και κοινοποίησή του στο δίκτυο. Διαδραστικότητα με τα άλλα μέλη σε όλα τα επίπεδα. Κατανοητές ρυθμίσεις ασφαλείας για τις πληροφορίες που υποβάλλει ο χρήστης και απόλυτος έλεγχος της προβολής τους.

Εργαλεία για την διάδοση και την επέκταση του επαγγελματικού δικτύου του μέλους, των φωτογραφιών, των βίντεο και των υπόλοιπων δραστηριοτήτων του.

Εργαλείο ανταλλαγής επαγγελματικών συστάσεων, δημιουργία ομάδας και σύνδεση της ομάδας με blog και εκδηλώσεις, φόρουμ ερωτήσεων-απαντήσεων, chat, ομαδικό chat, δημιουργία εταιρικής ιστοσελίδας με τη βοήθεια εύχρηστης εργαλειοθήκης και τη δυνατότητα drag & drop εικόνων και κειμένων, δυνατότητα μοναδικών διευθύνσεων (url) για το προσωπικό προφίλ και την εταιρική ιστοσελίδα, εργαλείο αξιολόγησης των επιχειρήσεων του επαγγελματικού καταλόγου, δημιουργία δωρεάν αγγελίας για προσφορά ή ζήτηση εργασίας και υπηρεσιών.

Όλα αυτά μέσα σε ένα περιβάλλον εύχρηστο και ασφαλές, στην ελληνική (και αγγλική) γλώσσα και με χρήση των πιο εξελιγμένων πρωτοκόλλων κρυπτογράφησης των υποβαλλόμενων δεδομένων.

Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσουμε ξανά το χαμένο νόημα της κοινωνικής δικτύωσης στην πιο επαγγελματική του διάσταση και να συμμετάσχουμε ως μέλη στην προσπάθεια αυτή πραγματοποιώντας δωρεάν την εγγραφή μας στη διεύθυνση www.bsmark.com

One comment on “Bsmark…

  1. Ο/Η Δημήτρης λέει:

    Φαίνεται πολύ καλή η προσπάθεια. Ακόμα καλύτερη η ενημερώση για ότι νέο και αξιόλογο γεννιέται ακόμα και τις δύσκολες αυτές εποχές που ζούμε!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s