Οι ήρωες με τους ήρωες και οι κουφάλες με τις κουφάλες!


 
Τη σημασία της ιστορικής μνήμης υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας από τη Θεσσαλονίκη, συνδέοντάς τη με την ανάγκη να μην υπάρχει λήθη και άγνοια όσον αφορά «τη θηριωδία του ναζισμού».
Για την θηριωδία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κουβέντα . Κιχ .
Στην αντιφώνησή του προς τον διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού σε γεύμα που παρατέθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών, ο κ. Παπούλιας σημείωσε πως «αν δεν γνωρίζουμε τι έγινε πριν, δεν μπορούμε να δούμε καθαρά μπροστά», συμπληρώνοντας πως για τη νέα γενιά η έλλειψη ιστορικής παιδείας είναι «κάπως σαν τύφλωση».
Και δεν εννοούσε τις κυβερνήσεις που κυβερνούν έως σήμερα . Για την πολιτική τύφλωση κουβέντα . Κιχ .
Συνεχίζοντας τόνισε ότι «Μάθαμε με δραματικό τρόπο τι θα πει λήθη και άγνοια» παρατηρώντας ότι «σε μια χώρα που πλήρωσε βαρύτατο τίμημα από τη θηριωδία του ναζισμού, εμφανίστηκαν σβάστικες και νοσταλγοί αυτής της ιδεολογίας».
Για τα σύμβολα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που είναι ακόμα υψωμένα και από την θηριωδία των οποίων η χώρα πλήρωσε και συνεχίζει να πληρώνει βαρύτατο τίμημα , κουβέντα . Κιχ .
«Δεν γίνεται να παριστάνεις τον πατριώτη και να θαυμάζεις τα σύμβολα του ναζισμού» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για τους πατριώτες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κουβέντα . Κιχ .
Όπως είπε, «είναι μια προσβολή του ανθρώπινου πολιτισμού, του ευρωπαϊκού πολιτισμού, αλλά στην πατρίδα μας είναι κάτι περισσότερο: είναι προσβολή της ιστορίας μας».
Και δεν εννοούσε την συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ . Για αυτούς κουβέντα . Κιχ .
«Εδώ» πρόσθεσε «έχουμε τόσους μαρτυρικούς τόπους, έγιναν ολοκαυτώματα, δεν έχουμε δικαίωμα να μην θυμόμαστε, να ξεχνάμε και να μην ξέρουμε. Χάνοντας την ιστορική μας μνήμη, χάνουμε την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά μας».
Και δεν εννοούσε τους άνεργους , τους αυτόχειρες και τους εξαθλιωμένους της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ . Για αυτούς , κουβέντα . Κιχ .
Τέλος, ο κ. Παπούλιας εξέφρασε τον σεβασμό του στο έργο που επιτελούν οι Ένοπλες Δυνάμεις, ειδικά στην παρούσα συγκυρία, όπου «τα κίνητρα είναι περιορισμένα και η δοκιμασία μεγάλη».
Εδώ ίσως να εννοούσε την συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ .
(Ίσως θα έπρεπε να απαγορευτεί στον νεοέλληνα η οποιαδήποτε νύξη σε ήρωες και ηρωικά γεγονότα του παρελθόντος . Οι ήρωες με τους ήρωες και οι κουφάλες με τις κουφάλες )

9 comments on “Οι ήρωες με τους ήρωες και οι κουφάλες με τις κουφάλες!

 1. Ο/Η Λεωνίδας λέει:

  Τόσα χρόνια ακούω το γνωστό σύνθημα “μπάτσοι , γουρούνια , δολοφόνοι” το οποίο , για να είμαι ειλικρινής , ποτέ μου δεν κατάλαβα . Τι σχέση έχει ένας μπάτσος με ένα γουρούνι ή με ένα δολοφόνο ; Ποιες οι ομοιότητες ; Ποιες οι διαφορές ;
  Τελικά στέκει το λαοφιλέστατο σύνθημα το οποίο έχει ειπωθεί από γενιές ανθρώπων με διαφορετικές ιδεολογίες , κουλτούρες , ηλικίες ; Είναι δυνατόν τόσοι άνθρωποι για τόσα χρόνια να κάνουν λάθος ;
  Ο μόνος τρόπος να εξάγουμε συμπέρασμα είναι με τη μέθοδο της σύγκρισης .
  Ας βάλουμε , δίπλα – δίπλα , στην πλατεία Συντάγματος μία κλούβα με μπάτσους , μία με γουρούνια και μία με δολοφόνους ώστε να καταλάβει επιτέλους ο κόσμος ότι άλλο πράγμα ο μπάτσος , άλλο το γουρούνι και άλλο ο δολοφόνος .
  Λόγω της εποχής που ζούμε και ορμώμενος από πρόσφατα γεγονότα , θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το πείραμα τοποθετώντας δίπλα στις τρεις προαναφερόμενες κλούβες και μία τέταρτη με Κνίτες . Σε αυτή τη περίπτωση είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε ομοιότητες μεταξύ μπάτσων , γουρουνιών , δολοφόνων και Κνιτών .
  Κοινός παράγοντας ο Κνίτης .

  ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ (ΤΟ «ΕΛΑΦΡΩΣ» ΧΡΥΣΑΥΓΙΖΟΝ…»για το ΠΑΣΟΚ κιχ!» …..»αυτοι δεν ειναι δολοφονοι? 4000 αυτοκτονημενοι » κλπ κλπ )
  ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ , ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ …..ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ….Ο ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ και το …»πεθαμενο» …ΚΚΕ

  • Ο/Η Mαν.Αρκάς λέει:

   ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ (ΤΟ “ΕΛΑΦΡΩΣ” ΧΡΥΣΑΥΓΙΖΟΝ)
   ειναι κι αυτό το αποκάτω αρθρο Λεών!!!
   ένα μικρό δείγμα όπως και πολλά άλλα
   πόχω βάλει απο αυτό το μπλόγκ τόσο καιρό, και πιθανόν δεν τα έχεις προσέξει
   Καλησπέρα είπα ;; δεν είπα,
   λοιπόν ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
   😈
   Aχαχαχαχαχαχαχ!
   ——————————————————–

   «Καλώς τον Παπά , καλώς τον … 6 – 0 .»

   Παραδόθηκε και ο υπαρχηγός της συμμορίας , Χρήστος Παπάς , αφού πρώτα εξαφάνισε ότι ενοχοποιητικό στοιχείο μπορούσε .

   Αν κάνουμε μια σούμα θα δούμε ότι έχουν συλληφθεί ο Μιχαλολιάκος , ο Παπάς , ο Κασιδιάρης , ο Παναγιώταρος , ο Μίχος και ο Λαγός . Τους οποίους καμιά φυλακή δεν δέχεται να φιλοξενήσει εκτός από αυτή του Μελιγαλά για ιστορικούς λόγους .

   Για την ώρα διαφεύγουν της σύλληψης ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος οι οποίοι ζήτησαν και βρήκαν πολιτικό άσυλο στις Η.Π.Α.

   Ελεύθεροι παραμένουν ο Γερμενής και ο Μπαρμπαρούσης στους οποίους πέφτει πλέον το βάρος της καταπολέμησης του Μνημονίου .

   Εντωμεταξύ οι ψηφοφόροι της χρυσής αυγής είναι εξαφανισμένοι αφού φοβούνται ότι αν εμφανιστούν σε δημόσιο χώρο θα συλληφθούν ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης . Περιμένουν με ανυπομονησία να τους τηλεφωνήσουν από την Public issue ώστε να δηλώσουν ψηφοφόροι του συνταγματικού τόξου Ν.Δ , Mega channel , ΠΑΣΟΚ μπας και γλυτώσουν την σύλληψη . Άλλωστε η κοσμοαντίληψη κάθε δεξιού που σέβεται τον εαυτό του περιλαμβάνεται στο ρητό

   (((“του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ” . Ιδεολογίες και μαλακίες … αυτά είναι για τους άλλους .)))

   Υπάρχει βέβαια και ο σκληρός πυρήνας της χρυσής αυγής , οι πιο λυσσασμένοι , που έλαβαν μέρος στο κάλεσμα συμπαράστασης έξω από την ΓΑΔΑ . Οι οποίοι ήταν καμιά τρακοσάρια , ελάχιστοι σε σχέση με τα εκατομμύρια των χρυσαυγιτών ψηφοφόρων , αφού η πλειοψηφία δεν κατάλαβε τι είναι το “ΓΑΔΑ”
   -.

   Έτσι ταμπουρώθηκαν στα σπίτια τους και στέλνουν δυο μέρες τώρα μηνύματα συμπαράστασης από το internet . Έχουν κατακλυστεί τα blogs από ανορθόγραφα μηνύματα .

   (Το Σαββατόβραδο είναι ίσως το μοναδικό βράδυ των τελευταίων χρόνων που κάποιοι συνάνθρωποι μας κοιμήθηκαν ήσυχα χωρίς τον φόβο του ναζί μαχαιροβγάλτη)

   • Ο/Η Mαν.Αρκάς λέει:

    Για να το ξεκαθαρίσω, το μπλογκ
    «takoureliatragoudameakoma»
    ειναι αναρχομπλόγκ
    όπως το ίδιο ειναι και το «Eagainst.com»
    αλλά
    μερικές από τις καλύτερες αναρτήσεις
    μέσα εδώ ειναι παρμένες
    από αυτά τα δύο μπλόγκ.
    Και συνεχίζω αταλάντευτος!!!
    😈
    Αχαχαχαχαχαχαχαχαχ!

   • Ο/Η Λεωνίδας λέει:

    Ναι και οι ασφαλιτες για ξεκαρφωμα λενε και κανενα «αντιεξιουσιαστικο» που και που ,δεν χαλαει η ΚΥΡΙΑ δουλεια .Απλα δεν ξερω μηπως αυτος ή αυτοι ειχαν πεταξει και κανα μαρμαρο ή καπνογονο στον Κοτζαριδη ..εκει στο Συνταγμα

    • Ο/Η Mαν.Αρκάς λέει:

     Kαλά, η κόντρα ΚΚΕ – αναρχικών
     κρατάει χρόνια (αυτή η κολώνια)
     τώρα αν τα Εξάρχεια
     ειναι χωρίς περίφρούρηση και έχει διεισδύσει
     πολύ αλητοασφαλίτικο πράμα μέσα
     ειναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
     Πάντως εγώ της C.I.A. δεν ειμαι
     να ξηγιόμαστε
     😈
     Aχαχαχαχαχαχαχαχαχ!

  • Ο/Η Βούλγαρης Χρήστος λέει:

   Λεώνιδα αυτο το συνθήμα πρέπει να ειναι «εισαγομένο» καθως το έλεγαν στην Αμερική στις αρχές του 20ου αιώνα «μπάτσος»=cop εξαλλου το ¨»αδελφάκι» του » καλός μπάτσος είναι μονο ο νεκρός μπάτος» μοιαζει να προέρχεται από το «καλός Ινδιάνος ειναι μόνο ο νεκρός Ινδιάνος» του Στρατηγου του Ιππικού Σέρνινταν

  • Ο/Η lux interior λέει:

   Λέο……
   ……το θυμάσαι το ανεκδοτάκι που λέγαμε για τους κνίτες πριν καμιά 25αριά χρόνια;(όταν ήμασταν φοιτητές) :

   “αν κλείσεις έναν κνίτη και μια αγελάδα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο πως θα καταφέρεις να τους ξεχωρίσεις;….
   ……από το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας!!!!!!»

   …..έλα, έλα πλάκα κάνω μη μου τσαντίζεσαι…….

 2. Ο/Η Αμετανόητος λέει:

  Δυσφημεί και την ηρωϊκή περιοχή της Ηπείρου…
  Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα έχουν πολλή δουλειά με την «πάρτη» του…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s