ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Πολίτης_του_κόσμουτου Κρίτωνα*

Ξεκινώντας για άλλη μια φορά θα τονίσω, ότι δεν ανέχομαι την ανανδρεία και την υποκρισία που κρύβει ένας ακύρηχτος πόλεμος. Δεν μπορώ να ανεχθώ τον ύπουλο εχθρό, που σου κάνει κάποιες στιγμές τον φίλο.
Η πατρίδα μου, αυτή την στιγμή δέχεται μία ανηλεή επίθεση από την παγκόσμια τραπεζιτοτοκογλυφία. Τα ευαγή αυτά τραπεζικά ιδρύματα των Ρότσιλντ-Ροκφέλερ με τους «στρατηγούς»-τραπεζίτες Άκερμαν, Τρισέ , Μπάφετ, Μπλακφέιν, Σόρος, Στρος Καν, .ξεκινήσανε την επίθεση από την πατρίδα μου, όπου τοποθέτησαν τελευταία ως τοποτηρητή για τα συμφέροντά των το ανδρείκελο με το όνομα Παπαδήμος. Αυτός ο τελευταίος όπως και οι ιταλοί Μόντι, Νέγκρι είναι τσιράκια των προηγουμένων, οι οποίοι έχουν όμως κοινή καταγωγή, την εβραϊκή. Εσωτερικός συνεργάτης τους εντός Ελλάδος ο επίσης εβραίος ΓΑΠ ο οποίος μεθόδευσε επιτυχώς την όλη διαδικασία της εισβολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα.. Ο εβραίος ΓΑΠ που δυσφήμισε κατ΄ εξακολούθηση την πατρίδα μου παγκοσμίως. Σε αυτή την δυσφήμιση που συνετέλεσαν μεγίστως τα παγκόσμια ΜΜΕ τα ελεγχόμενα από τον επίσης εβραίο Μέρντοχ. ‘Εχομε δηλαδή μία συντονισμένη εβραϊκή επίθεση. Μια άνανδρη επίθεση οικονομική που βασίζεται στο ψέμμα και στην διαπλοκή.


.. Και αίφνης ο ξαφνικός έρωτας, μία επίθεση «φιλίας» προς την Ελλάδα και την Κύπρο από μέρους του Ισραήλ, φυσικά υπό την . «υπόκρουση» των υδρογονανθράκων της Ανατ. Μεσογείου, . ας γελάσομε λιγάκι
Mην ξεχνάτε ότι οι Έλληνες κατασκεύασαν τον Δούρρειο Ίππο .



Τα πιο πάνω που ανέφερα όλοι οι Έλληνες πατριώτες τα βλέπομε. Με τον Παύλο, τον Πατρίκιο, τον Μαχητή, τον Τσίλι, τον Ζάνγκλο … για να αναφέρω μερικά ονόματα, μπορεί να μην έχουμε τις ίδιες απόψεις σε όλα τα θέματα, αλλά ποτέ δεν έχομε συγκρουσθεί γιατί αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ πιο σημαντικά από αυτά που μας χωρίζουν.
Όνομα Χ…, σε ρωτώ …. αυτά δεν τα βλέπεις?


Δεν έχω με κανένα σας τίποτε το προσωπικό.
Θα σας πω όμως δυό πράγματα. Αγαπάω την ζωή γενικά και τους ανθρώπους και θέλω τους τελευταίους να τους βλέπω ευτυχισμένους.
Αγαπώ τους λαούς, αγαπώ όλες τις παραδόσεις, αγαπάω το αυθεντικό, μου αρέσουν τα τσιγγάνικα βιολιά, οι μελαγχολικοί ρυθμοί του fado, οι νοτιοαμερικάνικοι ρυθμοί, παρακολούθησα την Ofra Haza και συγκινήθηκα, ο ήχος του chitar . αγαπάω την παράδοσή μου, αγαπάω την μουσική μου.
Έχω περπατήσει σε καντούνια, σε άλλες πολιτείες και ένοιωσα, σαν στο σπίτι μου.
Έχω περπατήσει σε ακρογιαλιές της Μεσογείου, έχω βρεθεί μέχρι το τελευταίο σύνορο της γηραιάς ηπείρου στον Ατλαντικό, παντού μύριζα . Ελλάδα.
Είμαι Έλληνας και είμαι Πολίτης του Κόσμου.



Έχω μεγαλώσει σε χριστιανικό περιβάλλον, δεν είμαι όμως ο χριστιανός.
Όμως απ΄ ότι θα είδες στο ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝ, έχω βαθιά πίστη στο Θείο
΄Ετσι κάθε Μεγάλη Παρασκευή απόγευμα πηγαίνω σε ένα τόπο γεμάτο κατάνυξη, όπως στο μοναστήρι της Δαμάστας και το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στον ιερό τόπο του Απόλλωνα, τους Δελφούς. Έχω βρεθεί στην Notre Dome και δεν ξεχνάω τα γεμάτα ευλάβια πρόσωπα που συνάντησα εκεί. Έχω βρεθεί στο ερημικό ξωκκλήσι και έχω νοιώσει την μυρωδιά του λαδιού και του κεριού ..Έχω βρεθεί σε συναγωγή, όπου έχω νοιώσει την ιερότητα του χώρου στην Χαλκίδα ,στην Λάρισα …
Δεν έχω βρεθεί , αλλά ξέρω ότι θα ένοιωθα το ίδιο σε στούπα η σε παγόδα.
Η παρουσία του Θείου υπάρχει παντού, όπου και να βρεθείς στην φύση
Παντού έκσταση.



Θα πρέπει να θυμάσαι πολύ καλά ότι οι πρόγονοί σου βρήκαν χώρο για να σταθούνε σε αυτόν τον τόπο, από τους ταπεινούς προγόνους μου.
Αυτό το λένε ανεξιθρησκεία και φιλοξενία
Πιστεύω ότι κάποτε θάρθει η μέρα που οι Έλληνες μουσουλμάνοι του Ανατολικού Αιγαίου και οι Έλληνες χριστιανοί του Δυτικού θα μονοιάσουνε και πάλι. Ο κόσμος αυτός που ψάχνει τις ρίζες του και τις αλήθειες του .. και αυτό θάναι μόνο η αρχή .

Αγαπάω τις επιστήμες, τις τέχνες, την μουσική. Η Γνώση είναι Θεία δωρεά, γι΄ αυτό θέλω αυτό το δώρο να το έχουν όλοι άνθρωποι .. οι ηλιοκαμμένοι αγρότες και εργάτες να μιλάνε για Πλάτωνα .
Μπορεί να είμαι κοσμοπολίτης, μπορεί να είμαι ανεξίθρησκος, οτιδήποτε όμως επιβουλεύεται αυτόν τον τόπο θα με βρεί μπροστά του.
Αν μου επιτεθεί εβραίος θα είμαι μαζί με τους γκογίμ
Αυτός που επιβουλεύεται αυτόν τον τόπο θα βρεί απέναντί του ενωμένους σαν την γροθιά, Παύλους, Θράκες, Σπάρτακους, Βράχους, Μαχητές, Ζάνγκλους, Πατρίκιους, Τσιλιβήθριδες, Κρίτωνες και Μπουμπουλίνες πάντα Αμετανόητους ..
Θα πάμε για νέες Θερμοπύλες, Μαραθώνες Σαλαμίνες .



Η επανελλήνιση στον πλανήτη ξεκίνησε.
Θα πρέπει τώρα, να καταλάβουνε κάποιοι γιατί δεν καταχτιούνται οι Έλληνες. Είναι η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στην ύλη και το πνεύμα, το κατώτερο και το ανώτερο.
Οι τράπεζες και τα πολύχρωμα χαρτάκια τι να σου κάνουνε? …. απέναντι στο μεγαλείο.
Μόνο το Ανώτερο, μόνο το Θείο μπορεί να κυριαρχήσει στον ιερό αυτό τόπο.
Απλά δεν είναι τα πράγματα?

*το κείμενο αυτό είναι η απάντησή μου, σε έναν σιωνιστή, σε μία, κάποια αντιπαράθεσή μας ..

63 comments on “ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  1. Ο/Η stergdoc λέει:

    «Δεν μπορώ να ανεχθώ τον ύπουλο εχθρό, που σου κάνει κάποιες στιγμές τον φίλο.»
    Με συναισθηματισμους δεν βγαινει ουτε νοημα αλλα ουτε και συμπερασμα.Οι φιλιες δημιουργουνται μονον μεταξυ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ατομων.Στις σχεσεις κρατων και λαων δεν υπαρχουν φιλιες αλλα μονο αμοιβαια συμφεροντα η αντιπαλοτητες και απο αυτα καθοδηγουνται και οι σχεσεις μεταξυ τους.Υπαρχουν μονο καταλληλες ευκαιριες καποιου «αλφα» χρονικου διαστηματος ,οπως τωρα με το Ισραηλ,που πρεπει να χρησιμοποιησουμε επ αμοιβαιω οφελος ,και εδω χρειαζεταο ο Ηγετης, και καποιες παροδικες εχθρες ,οπως με την τουρκια,που πρεπει να ελαττωσωμε την δυναμικη τους πονταροντας σε αλλες στρατηγικες πχ φιλια και συνεργασια με μια παραπαιουσα Αιγυπτο.

    • Ο/Η ΚΡΙΤΩΝ λέει:

      Στέργιο

      στο έχω ξανά τονίσει ότι δεν έχω πρόβλημα με κανένα λαό του κόσμου και φυσικά ούτε με τον δοκιμασμένο εβραϊκό λαό.
      Έχω όμως πρόβλημα με αυτούς, που δημιουργούν τις δυστυχίες στους λαούς
      Σε αυτούς δεν ανήκουν μόνον οι σιωνιστές, σε αυτούς ανήκουν όλα τα μέλη της «υπερεθνικής» ελίτ και τα απανταχού ιερατεία.

      Αναλώσιμος γι΄αυτούς είσαι κι΄ εσύ, ……. ο μέσος εβραίος όπως είναι τα γκογίμ
      Πιό κάτω, σου έγραψε κάτι ο Λεωνίδας για το «ολοκαύτωμα» ….

      Σε μιά Γερμανία, που η πολεμική βιομηχανία του Χίτλερ και τα υποβρύχια του Ατλαντικού εκκινούντο με τα δολλάρια των …. Ρότσιλντ (μιά μελλοντική επένδυση….)
      Σε μιά Γερμανία, που δεν άνοιξε ούτε μύτη, διότι την «επόμενη μέρα» οι ναζί επανακαταλάβανε τα πόστα τους (στην δίκη παρωδία της Νυρεμβέργης, καταδικαστίκανε καμιά 20αριά ναζί) …
      Σε μιά Γερμανία, που ενώ ακόμη χρώσταγε χρήματα στα θύματά της από τον 1ο παγκόσμιο πόλεμο τις χαριστίκανε,….. τα χρήματα επίσης που θα έπρεπε να δώσει στα θύματα του 2ου παγκοσμίου πολέμου έγινε επίσης το ίδιο ( όχι βέβαια όλοι, «κάποιοι» τα πήρανε και τα παίρνουνε κατ’ εξακολούθηση και χοντρά μάλιστα …..) ……
      Σε μιά ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΑΝ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ Γερμανία, που έπεσε σύννεφο το δολλάριο από αυτούς, που είχανε λόγους να την ευχαριστήσουνε για τα κέρδη που τους απέφερε …….. της χαρίσανε δολλάρια, για να αναπτυχθεί πάλι για το «καλό της» και για το «καλό των ευρωπαϊκών λαών» …….
      Ποιοί είχανε λόγους να ευχαριστήσουνε από «ευγνωμοσύνη» με βομβαρδισμό δολλαρίων την ισοπεδωμένη και κατακτημένη Γερμανία, ….. ποιοί είναι αυτοί ?ποιά χώρα είναι αυτή, που είναι ποινικό αδίκημα να μιλήσεις κατά του …… «ολοκαυτώματος? ποιά είναι η πρώτη χώρα που γεννήθηκε ο όρος …. εχθροπάθεια ? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ? ………

      «Στις σχεσεις κρατων και λαων δεν υπαρχουν φιλιες αλλα μονο αμοιβαια συμφεροντα η αντιπαλοτητες και απο αυτα καθοδηγουνται και οι σχεσεις μεταξυ τους»
      Ποιό είναι το αμοιβαίο συμφέρον ανάμεσα σε ΗΠΑ και Παναμά …… ?
      Τα αμοιβαία συμφέροντα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, είναι να ……. σφαχτούνε?
      Άμα σφαχτούνε οι μεσογειακοί λαοί, ποιός θα είναι ο κερδισμένος …..?

      Ρε Στέργιο
      ‘Όλα αυτά που γράφεις πιό πάνω και οι σκοτεινοί σκοποί, μας οδηγήσανε στην δυστυχία και στο αδιέξοδο ………
      Ξεχνάς ότι και οι κάτοικοι στο Ισραήλ ζούνε κάθε μέρα με την αγωνία, για την ζωή τους ……..
      Ξέρεις που οδηγεί τον πλανήτη, αυτή η πολτική …..?
      Ο καθένας εδώ από τα σίγουρα, μπορεί να λέει ότι θέλει ……..

      Ρε Στέργιο ποιός μας εμποδίζει , από το να τα βρούμε εμείς και να πετάξουμε αυτά τα λίγα όρνεα στην θάλασσα ?
      Ρε Στέργιο, ως πότε οι άνθρωποι θα ζούμε με το μίσος για να δίνουμε τροφή στους Άψυχους?
      Φαντάσου ρε Στέργιο ομορφόπαιδο να γλεντάς με τον Χασάν, τσιλιμπουρδίζοντας με την Αϊσε ακούγοντας την Ofra Haza (τι φωνή, τι γυναικάρα, κρίμα που έφυγε)

      Ποιός μας εμποδίζει, από το να γίνουμε φίλοι Στέργιο? …………….

  2. Ο/Η Λεωνίδας λέει:

    το ιδιο βιολι αιωνες τωρα !
    Παντοτε πιστευα οτι αυτος ο λαος (οι Εβραιοι) δεν εχουν να με διδαξουν τιποτα ! Ουτε απο την Ιστορια τους ,ουτε απο την συλλογικη τους παρουσια στις γειτονιες του κοσμου ! Στην συνειδηση μου τους εσωνε μονο η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ τους στην Ρωμαικη κατοχη και η καταγωγη του Μαρξ .ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ! Τι να με διδαξει ενας λαος γιδοβοσκων που στο ιερο τους βιβλιο το ταλμουδ ο συγγραφεας δινει οδηγιες στον πιστο οταν χεζει ΜΕΣΑ στην σκηνη του να σκαβει με ενα φτυαρακι και να τα σκεπαζει !!!!! Οταν την ιδια εποχη στην Ελλαδα μεχρι και Βαλανεια ειχαμε για να ειμαστε παντα καθαροι …Απο την διασπορα τους και μετα ΕΜΕΙΣ τους καναμε ΕΜΠΟΡΟΥΣ ,ΕΜΕΙΣ τους μαθαμε να σκεφτονται περα απο την σκηνη τους ,ΕΜΕΙΣ τους διδαξαμε .Εξαιρεση αποτελουσε ΠΑΝΤΑ το Ιερατειο τους που ηταν αιωνες μπροστα στον αποθησαυρισμο ΠΛΟΥΤΟΥ για την παρτη τους ,απο παλια (θυμιζω οτι δεν βρεθηκε ουτε σπυρι χρυσου στον Ναο του Σολομωντα …τον ειχαν παρει οι παπαδες για παρτη τους )
    Η στοχοποιηση τους ομως σαν λαο ξεκινησε απο την εκαστοτε ΕΞΟΥΣΙΑ αμεσως απο την διασπορα τους και μετα ! Καθε φορα που η εκαστοτε ΕΞΟΥΣΙΑ οπου γης ηθελε να παρει αντιλαικα ,αντιδραστικα μετρα ,ευρισκε σ αυτους τον συλλογικο εχθρο της κοινωνιας ,τον ευκολο στοχο ,για να δικαιολογησει στις λαικες συνειδησεις τον ολεθρο που θα υφισταντο !!!
    Δεν αποκλειεται μαλιστα στην εκαστοτε ΕΞΟΥΣΙΑ να παρεισφρουσαν και δυναμεις απο το ΔΙΚΟ τους Ιερατειο (ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ) καθοδηγοντας προς ιδιον οφελος τις κοινωνιες εναντιον του λαου τους .Ετσι στην διασπασμενη Ρωμαικη ,στην Ιερα εξεταση ,στο Βατικανο ,στο τραπεζικο κεφαλαιο ,στην αστικη ταξη της Γαλλικης ,στους χρηματοδοτες του Χιτλερ υπηρχαν παντα ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ στοιχεια (διψα για προσωπικη εξουσια και χρημα) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ αν ειχαν εβραιικη καταγωγη !!!
    Ενα πραγμα εχω καταλαβει οποτε διαβαζω την Ιστορια…. ΟΠΟΤΕ εντεινεται το αντιεβραικο μενος σε μια κοινωνια ,οποτε στοχοποιειται αυτος ο λαος ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ερχονται …. ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΩΡΑΙΟ ΒΙΟΛΙ να κρυβει απ τους λαους τις αιτιες των δεινων ΣΤΟΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ (εξ αλλου μην παμε μακρυα …στο Σιωνιστικο Ισραηλ που βοηθουντος του Χιτλερ εφκιαξαν …25.000 Αντισιωνιστες ειναι στην φυλακη ).
    Ολοι αυτοι που αναφερεις Κριτωνα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ η καταγωγη τους ! Μου αρκει που κατεχουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΔΙΚΑ τον πλουτο που παραγει η ανθρωποτητα …
    Εχουμε και ΔΙΚΟΥΣ μας τετοιους ….της «Εθνικης» Αστικης ταξης ….ΕΛΛΙΝΑΡΑΔΑΙΣ …
    200 οικογενειες ΚΗΦΗΝΑΡΙΩΝ που κλεβουν ασυστολα τον πλουτο μας και διαχρονικα …ΒαρδηνοΜπομπολαιΜελισανηδοΚοπελουζαιοικλπκλπ…διαπλεκομενοι και εμπλεκομενοι με τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ παραπανω ….Ας ξεριζωσουμε πρωτα λοιπον το εδω ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ (ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ) και ολο αυτο το ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ διεθνες σκυλολοι δεν θα εχει μερος να σταθει ΠΟΥΘΕΝΑ στη ΓΗ ..

    οσο για τους «συμφωνουντες» μαζι σου Ναζιστες που γραφεις παραπανω μην τους ρωτησεις για το εδω ΕΘΝΙΚΟ σκυλολοι ,γιατι θα πρεπει να παρουν εγκριση απο τον Χοντρο προφυλακισμενο Φυρερ τους ,ο οποιος ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ γιατι τους εχει χρηματοδοτες και μεντορες ,οπως κι ο Χιτλερ

    • Ο/Η stergdoc λέει:

      Καπου εχεις ενα μικρο λαθακι.Σε ολοκληρη την ιστορια των τελευταιων 2.000 και βαλε ετων δεν υπηρξε λαικη επανασταση που να μη δημιουργηθηκε απο τους Εβραιους και ας μη ητανε μερικες φορες τοσο εμφανες.Δεν υπηρξε κινημα δικαιωματων των ανθρωπων που να μη ητανε απο εβραιικο μυαλο

    • Ο/Η Λεωνίδας λέει:

      …τα οσα σωστα γραφεις παρακατω σχετικα με το πως νοιωθεις (ετσι ακριβως νοιωθω κι εγω) σαν ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ μαζι τους (με τους «συμμαχητες») ..
      αυτοι ειναι «πωλητες» (και οχι πολιτες) της ΠΑΡΤΗΣ ΤΟΥΣ και μισουν μεχρι και τα αντερα τους

      • Ο/Η stergdoc λέει:

        » μισουν μεχρι και τα αντερα τους»Ποιοι ειναι αυτοι?

        • Ο/Η Λεωνίδας λέει:

          τα φασισταρια που αναφερει απ την Ο …

          • Ο/Η ΚΡΙΤΩΝ λέει:

            Λεωνίδα

            εδώ παράλειψή μου, που δεν απάντησα.
            Προσωπικά δεν το βλέπω έτσι.
            Τα άτομα αυτά παθιάζονται για την Ελλάδα και όταν υπάρχουν άτομα που προβοκάρουνε και «κτυπάνε» άμεσα ή έμμεσα την Ελλάδα, κάποια παιδιά από αυτά ανοίγουν το στοματάκι της, αλλά όμως δεν είναι ………. τα μόνα ….

            Σαν Κρίτωνας μπορώ να μιλήσω με όλους, προσπαθώ να ενώσω τους έλληνες και τα καταφέρνω αρκετά καλά ….
            Υπάρχουν καλοπροαίρετοι πατριώτες ένθεν και ένθεν, όπως και …. θερμοκέφαλοι

            Στο πολιτικό θέατρο όλα τα κόμματα της μεταπολίτευσης είναι μιάς κοπής, όλα για το ίδιο … τσουβάλι.
            Προδοτικές και ηλίθιες ηγεσίες παίζουνε διαφορετικούς ρόλους στην ίδια πάντα παράσταση, που έχει σαν σκοπό να διχάσει τον λαό …
            Δεν συμβαίνει μόνο εδώ, στην Ελλάδα μας, αλλά σε όλο τον πλανήτη …
            Το ίδιο συμβαίνει και με όλα τα θρησκευτικά ιερατεία, που συναλάσσονται με την κάθε εξουσία ..

            Λεωνίδα
            κάποτε οι άνθρωποι, θάναι καλό να καταλάβουμε ότι τα προβλήματά μας είναι κοινά και είναι καιρός να αποκόψουμε τους «επαγγελματίες» πολιτικούς ……
            Σε τελευταία ανάλυση δεν είναι κακό όταν κάποιος να παθιάζεται με τις ιδέες του …. είναι κακό ΟΜΩΣ όταν υπάρχει αυτός που έμμεσα και με ψυχρή μεθοδικότητα, σε οδηγεί στον διχασμό, στην ……. σφαγή ……

            • Ο/Η stergdoc λέει:

              «…και είναι καιρός να αποκόψουμε τους “επαγγελματίες” πολιτικούς ……»
              ΚΡΙΤΩΝΑ. Χωρις να διαφωνω με την παραπανω σου ατακα 16/10/2013 στις 09:59 ] [ θα ηθελα να σου υπενθυμισω ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ NWO ,οτι αυτο ειναι μια στρατηγικη θεση μελλοντολογικη και ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και εχει την δικη του δυναμικη να στερηθεις ακομα και την στοιχειωδη σου εκπροσωπηση στην διοικηση του χωρου που ζεις και με τον λαο που ζεις .Φυσικα δεν αφορα μονο εσενα.προσεξε το αυτο διοτι επειδη δεν πας σε βαθος σου διεφυγε αυτο.Βαλτο στο αρχειο σου αυτο το σχολιο και θα το συζητησωμε σε καταλληλο χρονο στο μελλον,ειναι μεγαλο θεμα.

              • Ο/Η ΚΡΙΤΩΝ λέει:

                Στέργιο

                Αναφέρομαι στο μέλλον, σε μιά συμμετοχική δημοκρατία όπου ο κλάθε πολίτης είναι ενεργός.
                Έχουμε και λέμε
                Προτάσεις που έρχονται από την βάση προς τα πάνω.
                Εκλογή, αυτής της ομάδας (ως κυβέρνηση) που έχει τις καλύτερες λύσεις στις προτάσεις της βάσης.
                Έλεγχος, της κυβέρνησης από πολίτες ανεξάρτητους που δεν έχουν καμία σχέση με τις ομάδες που θέλουν να διεκδικήσουν την κυβέρνηση. Αυτοί ΚΛΗΡΩΤΟΙ και θητεία ενός έτους.

              • Ο/Η stergdoc λέει:

                Κριτωνα.Αυτη η συμμετοχικη δημοκρατια δεν θα υπαρξει ποτε διοτι και ο κοσμος ειναι ανωρημος αλλα και τα παγκοσμια αφεντικα δεν την επιθυμουνε.Αντι για αυτην θα υπαρξει εντεχνη αποκεντρωση διοικησης με επιλεγμενα απο αλλους ατομα,τεχνοκρατες κλπ,με σκοπο τον κατακερματισμο του πληθους σε ακινδυνες ομαδες ανθρωπων ωστε να μη ξαναυπαρξει τιποτα μαζικο και…χαλασει η δουλεια.Θα σου προτεινα την προσγειωση εστω και αν αυτο θα σε στενοχωρουσε αρκετα διοτι δεν ειμαστε πλεον παιδια για να ονειρευομαστε.παντα στο μυαλο μας μονον το ΕΦΙΚΤΟ.δυσκολοι οι καιροι και δυσκολοτερα τα μελλουμενα.ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΦΙΚΤΟ ΣΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

              • Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

                Αν όλοι είχαν στο νου τους το εφικτό ακόμα θα χτυπούσαμε πέτρες για να ανάψουμε φωτιά.

                η δουλεία είναι το αποτέλεσμα του εφικτού. Τα όνειρα είναι η προσδοκία του ανέφικτου.

                Δεν ξέρω κατά πόσο πιστεύεις αυτό που έγραψες αλλά καλύτερα να μην συμβουλεύεις άλλους να συμμερίζονται τη θεωρία σου περί εφικτού. Είναι λάθος.

                Ναι μεν σεβαστό να το πιστεύεις… αλλά λάθος.

              • Ο/Η stergdoc λέει:

                Αυτη ειναι η δικη σου σεβαστη αποψη… αλλα η δικη σου.Εχω δει,εχω συναναστραφει,εχω αντιληφθει,εχω βιωσει ολα οσα χρειαζονται για να ζητω το εφικτο.Καποτε και εγω ονειρευομουνα κοσμους και παραδεισους αλλα τα τελευταια 20 χρονια κατανοησα τα …ακατανοητα.Και γυριζοντας στο παρελθον καταλαβα ποσο χρονο (10ετιες) εχασα ονειρευομενος.Αλλα τα ονειρα ειναι για μενα και δεν εχουνε εφαρμογη στους αλλους για να τους τα πλασσαρω.Στους αλλους οφειλω να μιλω,οσα μπορω να πω,με ΕΙΛΗΚΡΙΝΕΙΑ διαφορετικα δεν μιλω ουτε και γραφω.Οποιος κατανοησει.Δεν ειναι δικο μου προβλημα η ετοιμοτητα καποιου αλλου να προχωρησει στην καποια κατανοηση,οποιο και αν ειναι το μελλουμενο για προχωρημα, διοτι στο κατω κατω δεν ειναι και δικο μου.Αλλο «Γνωριζω» και αλλο οτι συμμετεχω.Διαφορετικα εντελως τα δυο .Καληνυχτα.

              • Ο/Η stergdoc λέει:

                και το ‘λαθος’ δεν θα κριθει απο εσενα.αρκεσου στα δικα σου σχολια και μη συμβουλευεις εμενα ποσο μαλλον οτι αλλου απευθυνθηκα.σε εσενα αν απευθυνομουνα θα ειχα μια αλλη γλωσσα πιο κατανοητη απο εσενα.και παλι καληνυχτα

              • Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

                Αυτό είναι το επιχείρημα σου; Ότι η δική σου ζωή σου απέδειξε αυτά που γράφεις και οι προσβολές περί άλλης πιο κατανοητής γλώσσας;

    • Ο/Η Αμετανόητος λέει:

      +1000000000000 Λεώ

    • Ο/Η ΚΡΙΤΩΝ λέει:

      Φίλε Λεωνίδα
      Βέβαια υπάρχουν όχι λίγοι εβραίοι που μετράνε το μπαγιόκο, αλλα υπάρχουν και πολλοί περισσότεροι που καθημερινά τους τρέμει το φυλλοκάρδι ……
      Να ζεις σε μιά χώρα στρατόπεδο, όπως το Ισραήλ δεν είναι εύκολο …… αυτοί εκεί στα κιμπούτζ άραγε, …… τι θα λένε?

  3. Ο/Η Ενας Πολίτης λέει:

    Δεν είναι μόνο οι εβραίοι (και οι κρυφοεβραίοι βεβαίως-βεβαίως) που συνωμοτούν από κοινού για να μας κλέψουν το πορτοφόλι, τα ακίνητα και να καταστρέψουν την χώρα μας, αλλά και οι δρακονιανοί εξωγήινοι σε συνδυασμό με τα ελοχίμ της κοίλης γης, τους σαυρόμορφους και τους κυνοκέφαλους.
    Μπορεί αυτοί να κατέχουν προηγμένα όπλα ελέγχου συνειδήσεως και κάλυψης – απόκρυψης, εμείς όμως έχουμε ιχώρ στο αίμα μας και φυσικά το υπερόπλο μπέβατρον.

    Έρρωσθε, υγιαίνετε, σέβας και αλλελετούρ!

    • Ο/Η Κασκορσέ και σαγιονάρα οικοδόμου λέει:

      Βρίθει ανακριβείας το ως άνω σχόλιον. Το Μπέβατρον έχει αποσυρθεί! Και ευραίοι (με την προβιά του βδελυρού κομμουνισμού – φτου κακά) θα μας πάρει ΚΑΙ τις γυναίκες!…Ας πάρει τουλάχιστον μόνον τις άσχημες.

      Απεκαλύφθεις! Καταρρέει η σκευωρία του ως άνω αριστερόστροφου, μονοτονικού γυμνοσάλιαγκα!

      Σέβας, φυσικά

      • Ο/Η Ενας Πολίτης λέει:

        Αδιάβαστο σε πιάνω!

        Διάβασε με προσοχή τον τρίτο τόμο, σελ. 665-666, από τα Εσχατόκωλα των Σοφών της Σιαγών και θα δεις ότι το Μπέβατρον όχι μόνο λειτουργεί, αλλά αποτελεί ίσως το μοναδικό αποτελεσματικό όπλο έναντι των ρυπαρών εθνών.

        Ευοί ευάν!

        • Ο/Η Κασκορσέ και σαγιονάρα οικοδόμου λέει:

          Αν πράγματι το Μπέβατρον είναι τόσο αποτελεσματικό κατά των ρύπων, θα σταματήσω να παίρνω Σκιπ ακόμη κι αν το συνιστούν 29 κατασκευαστές πλυντηρίων.

        • Ο/Η Βούλγαρης Χρήστος λέει:

          Συγνώμη το Μπέβαρτον τι ακριβώς είναι… τρώγεται;

          • Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

            Κοίτα…όλοι χαιρετάνε με τον δέοντα τρόπο εδώ…εσύ το παρέβλεψες…

            χαιρέτησε άμεσα….

            φράου τσόινγκς!!!

            • Ο/Η Βούλγαρης Χρήστος λέει:

              «φράου τσόινγκς!!!» Excuse-moi mais je ne connais pas le language barbare des Allemands.Donc je repete Συγνώμη το Μπέβαρτον τι ακριβώς είναι… τρώγεται;

              • Ο/Η Κασκορσέ και σαγιονάρα οικοδόμου λέει:

                http://en.wikipedia.org/wiki/Bevatron

                Φσσστ Μπόινγκ!

              • Ο/Η Βούλγαρης Χρήστος λέει:

                Merci o DEUS EX MACHINA IOANNES

              • Ο/Η Ενας Πολίτης λέει:

                Αποπροσανατολίζεις τον κόσμο με τα φραγκολαβαντίνικα μασωνοσιωνιστικά λινκ που βάζεις.

                Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να σας δώσω μασημένη τροφή ΑΑΑβάδιστα γελάδια παρά μόνο δύο λέξεις κλειδιά «Γοργόνειο» και «Γκιόλβας»

                Κογξ Ομ Παξ!

              • Ο/Η Ενας Πολίτης λέει:

                …φραγκολεβαντίνικα…

              • Ο/Η stergdoc λέει:

                «“Γοργόνειο” και “Γκιόλβας”»
                Και απο εμενα δυο κωδικοι ,ο ενας ψευτικος και ο αλλος πραγματικος και να το βρειτε μονοι σας «ποιο ειναι ποιο» και αφορα τον …υπομηχανικο και»μεγαλο εφευρετη» (μεγαλος παραμυθας κατα δικες μου πληροφοριες) Γκιολβα των….»Ε» , αλλα και της ΣΕΠ@Ο.Καλη ερευνα και μη αρχισετε να γραφετε αν δεν ειστε σιγουροι γιατι οπως ειπε και ο …Ιωαννης πρεπει να ειμαι ….»μεγαλος τσατηλας» και τον ευχαριστω,ετσι ειναι οταν ακουω χοντρομαλ…….

              • Ο/Η stergdoc λέει:

                δεν βλεπω απαντηση στα περι γκιολβα.ΓΙΑΤΙ????

          • Ο/Η Κασκορσέ και σαγιονάρα οικοδόμου λέει:

            Καλά σου λέει, ρε.

            Φσσσστ Μπόινγκ!

            • Ο/Η Βούλγαρης Χρήστος λέει:

              Exuxse moi mais je n’ entends pas….Est-il possible de m’ expilquer EN GREC?Συγνώμη το Μπέβαρτον τι ακριβώς είναι… τρώγεται;

    • Ο/Η stergdoc λέει:

      χαχα να εισαι καλα με εκανες και (χαμο)γελασα με …..»τους σαυρόμορφους και τους κυνοκέφαλους».Τετοια να διαβαζουμε γιατι εχουμε αναγκη απο τα χαμογελα.Καλη συνεχεια με τους …»δρακονιανους και τον Ιμπιρου».Ρε δεν καταλαβατε ακομα οτι η τυχη μας ειναι ΜΟΝΟΝ στα χερια μας????Σας δουλευουνε κανονικο γαζι.

  4. Ο/Η Mαν.Αρκάς λέει:

    Ωχχχ!
    λες να μπει τώρα εδώ κανάς εβραιοφάγος
    απ τους γνωστούς ( δύο ειναι οι εξπέρ)
    κοπανώντας Βίντεο του παλιού κουκλουξκλανάρχη
    David Duke
    😈
    Aχαχαχαχαχαχ!

  5. Ο/Η ΚΡΙΤΩΝ λέει:

    Στέργιο

    Σεβαστές οι εκτιμήσεις σου. (στο 16/10/13 13;05)
    Όμως …
    Σε κάθε περίπτωση, κανένας μας δεν έχει την ικανότητα του προορατικού, ώστε να μπορεί να «δεί» και να προδιαγράψει το μέλλον.
    Σε κάθε περίπτωση, αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι ότι ο καθένας μας «περιμένει» από το μέλλον αυτά που «θάθελε» (υπογραμμίζω το συνήθως).

    Θα συμφωνήσομε πιστεύω στο σημείο ότι ο πλανήτης επί εποχής NWO «καθοδηγείται» από μία ολιγάριθμη ελίτ η οποία ελέγχει κυβερνήσεις.
    Για το εκτελεστικό κομμάτι, την αιχμή του δόρατος αποτελούν οι ΗΠΑ, υπό τύπο ενός παγκόσμιου χωροφύλακα.

    Εκτιμώ πως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν με τον τρόπο που εικάζεσαι ….. γιατί ?

    1. το πιό πάνω εκτελεστικό όργανο δείχνει ήδη σημεία «κόποσης» και μείωσης αντοχών. το αστρονομικό χρέος των 17 τρις αυτής της χώρας από μόνο του είναι δείγμα κατάρρευσης.
    Ο στιμμένος αμερικάνος δεν αντέχει άλλους πολέμους, δεν μπορεί πιά να πληρώνει, ούτε φαίνεται πιά δυνατή, η συντήρηση δαπανειρών στρατιωτικών βάσεων στο εξωτερικό.
    Ήδη αμερικάνικα στρατεύματα αρχίζουν να αποχωρούν …. Το κλείσιμο των περισσοτέρων στρατιωτικών βάσεων είναι αναμενόμενο.
    Ήδη ο αμερικάνος έχει κάνει τις προτάσεις του, στους ευρωπαίους να … αναλάβουνε, κάνοντας αυξήσεις στις στρατιωτικές δαπάνες, μήπως και καλυφθεί το … κενό. Κάνει προτάσεις στους ……αδέκαρους ευρωπαίους …….
    Συμπερασματικά έχομε μία σε τάξη ακόμα προς το …. παρόν παγκόσμια στρατιωτική αναδίπλωση .των ΗΠΑ…. Οι «δισταγμοί» είναι πασιφανείς ….Συρία ….. το κάζο της ΑΙΓΥΠΤΟΥ και με τις «μακακίες» της Τουρκίας…… οι ‘πληγές» αντί να κλείνουνε …. πολλαπλασιάζονται ….
    Το «σοκ και δέος» φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν ………

    2. Πολλά τα προβλήματα στις διακυβερνήσεις όλων των χωρών.
    Σημερα οι γενική τακτική των απανταχού πολιτικών υποψηφίων είναι ……. το έκδηλο ψέμμα.
    Συνθήματα σαν το «λεφτά υπάρχουν» ….
    Οι περισσότερες κυβερνήσεις σε …. αποσύνθεση ..
    Πολύτιμο έργο στις κυβερνήσεις αυτές, προσφέρουν ακόμα τα ελεγχόμενα ΜΜΕ ….
    Ο αντιαμερικανισμός, αντιγερμανισμός, αντισιωνισμός σε έξαρση …..
    Όταν αποχωρήσει από την Ευρώπη …… ποιός θα προστατέψει τα ανδρείκελα αυτών των κυβερνήσεων …………. με τις ψευδείς ελεγχόμενες εντυπώσεις και τις χονδροειδείς μπλόφες δεν έχουνε πολύ μέλλον …..
    Μην σου φανεί περίεργη η στιγμή που θα πάρουν στο κατόπι την Μέρκελ και τα …. άλλα παιδιά …
    Όλοι οι λαοί είναι αηδιασμένοι από αυτά τα απάνθρωπα όντα, που δεν τους διατίθεται πιά η δυνατότητα της «πολυτέλειας» …. του να κρύβονται ….. είναι πασίγνωστοι και με έτοιμο το φύλλο πορείας για την «σέντρα»

    3. …. όλα αυτά τα απάνθρωπα όντα.και όχι μόνο.
    Όντα αρρωστημένα.
    Πως είναι δυνατόν να λέγονται άνθρωποι, όντα που έχουν συμφέροντα να «δωρίζουν» στην ανθρωπότητα ?
    -όπλα για αλληλοσπαραγμό
    -Τα ναρκωτικά και την αλλιεργούμενη πορνεία
    -Την ΑΝΤΙΥΓΕΙΑ με τις χρυσοφόρες φαρμακευτικές βιομηχανίες και τα τεχνάσματα της κλασσικής ιατρικής.
    -Τον σκοταδισμό
    και ακόμα
    – προσφέρουν την ΠΤΩΧΙΑ, σε ένα πλανήτη που θα μπορούσανε να ζήσουν άνετα 60 δις όταν υπάρχει η δυνατότητα να υπάρχει τζάμπα η ΕΝΕΡΓΕΙΑ, κρατάνε λύσεις στα συρτάρια λύσεις που έχουνε το όνομα πχ Πυρηνική Σύντηξη ( Ασφαλέστατη και Καθαρή) και παίζοντα τα παιχνίδια για να κερδοσκοπούν οι πετρελαιάδες …
    προσφέρουν την φτώχια καταστρέφοντας τις παραγωγικές δομές ανεπτυγμένων κρατών, για να κερδοσκοπούν οι τραπεζιτοτοκογλύφοι, με ότι αυτό συνεπάγετι για τους λαούς ….
    Όντα περιορισμένης νοητικής εμβέλειας
    διότι δεν είναι σε θέση να διανοηθούν, ότι με αυτές τους τις πρακτικές …. και το μέλλον των ίδιων τους των παιδιών θάναι σκοτεινό και αβέβαιο …..
    Όντα αδύναμα
    παρμένα από πάθη και αδυναμίες γι΄αυτούς ακόμη που μπορούνε να καταλάβουνε,…..
    Τα πάθη τους και η αδυνεμίες τους είναι πάνω και από αυτή την αγάπη προς τα ίδια τους τα παιδιά ……
    για όλα αυτά

    ΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ
    .

    • Ο/Η Kimwn λέει:

      Σε κάθε περίπτωση, κανένας μας δεν έχει την ικανότητα του προορατικού, ώστε να μπορεί να “δεί” και να προδιαγράψει το μέλλον.
      Σε κάθε περίπτωση, αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι ότι ο καθένας μας “περιμένει” από το μέλλον αυτά που “θάθελε” (υπογραμμίζω το συνήθως).

      Κι όμως Κρίτων, το μέλλον είναι προβλέψιμο, αρκεί να κατέχεις ιστορία (που δυστυχώς ή ευτυχώς ΠΑΝΤΑ επαναλαμβάνεται ως κωμωδία, τραγωδία ή/και φάρσα) και να έχεις καλή πληροφόρηση.
      Εάν μετά από τα δύο παραπάνω (που απλά είναι θέμα χρόνου), αφαιρέσεις την ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ κρίση και τα βλέπεις πέραν από τον εαυτούλη (την βολή, τα συμφέροντα, τις ιδεολογίες, την τσέπη κλπ) τότε προβλέπεις τα πάντα…
      Γι αυτό και οι απαντήσεις στις ερωτήσεις του ΙΩΑΝΝΗ με τα θέλω, είναι η προστακτική στο β’ ενικό…

      • Ο/Η ΚΡΙΤΩΝ λέει:

        Kίμωνα

        Ναι θα συμφωνήσω μαζί σου, στο ότι «το μέλλον είναι προβλέψιμο, αρκεί να κατέχεις ιστορία (που δυστυχώς ή ευτυχώς ΠΑΝΤΑ επαναλαμβάνεται ως κωμωδία, τραγωδία ή/και φάρσα) και να έχεις καλή πληροφόρηση.»
        Στην πιό πάνω μου θέση υπογράμμισα το Συνήθως…. και αυτό γιατί από ότι έχει δείξει η ίδια η ιστορία είναι ότι «η ιστορία επαναλαμβάνεται……….. ……… και η ιστορία επαναλαμβανεται διότι ο κόσμος, η μεγάλη μάζα ούτε την ιστορία μπορεί να αποκρυπτογραφήσει, ούτε έχει την πληροφορία προς αυτή την κατεύθυνση.
        Η ελληνική κοινωνία παρ΄ ότι έχει «λουστεί» έναν εμφύλιο πόλεμο εξακολουθεί να «τσιμπάει» σε προβοκάτσιες που οδηγούν στην διχόνοια.
        Θέση μου είναι ότι έχουμε ένα καλοστημένο σκηνικό, όπου το κάθε κόμμα του ελληνικού κυνοβουλίου παίζει συγκεκριμένο ρόλο.
        Το αυτογκόλ(?) προβοκάτσια της Χρυσής Αυγής, ήταν για να ανάψει πάλι τα αίματα και να οδηγήσει την κοινωνία πάλι στον διχασμό και να απομακρύνει την κοινή γνώμη, από τα καυτά θέματα της επικαιρότητος…… να βοηθήσει δε να πάρουν εύσημα δημοκρατικών Παπούλιες, Σαμαράδες, Βενιζέλοι και Πάγκαλοι, ………

        Φίλε Κίμωνα, θα συμφωνήσω μαζί σου εν μέρει και στο άλλο σημείο, που το πήγες κάπως βαθύτερα.
        Θα έλεγα λοιπό ότι ο Υποκειμενισμός του ατόμου μπορεί να προκαθορίσει «τα όνειρα του» και «τα πιστεύω του», η πρόβλεψη όμως δεν του ….. χαρίζεται εάν όπως πολύ καλά προείπες δεν έχει γνώση και κρίση ιστορική καθώς και ελλιπή πληροφόρηση.

        • Ο/Η Kimwn λέει:

          Γι αυτό να πάψουμε να είμαστε υποκειμενικοί, να βγάλουμε τον εαυτούλη από τα σχόλια και τις κρίσεις μας και να αλληλοενημερωνόμαστε ΟΠΩΣ μπορούμε…

          Να είσαι καλά φίλε (και να σε χαίρονται οι κυρίες σου…)

          • Ο/Η ΚΡΙΤΩΝ λέει:

            Φίλε Κίμωνα Καλή Μέρα

            έχομε ήδη μιλήσει με τον Αμετανόητο, αν κανονίσετ κάποια στιγμή να βρεθείτε, είμαι μέσα κι΄εγώ.
            Περιμένω !!!

    • Ο/Η stergdoc λέει:

      Ο,ΤΙ πεις Κιμωνα.Φιλοτιμη η προσπαθεια σου στο τελευταιο σου σχολιο αλλα….αστα βραστα,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.Ψαξε και αλλο αλλα σου λεω την αληθεια και δεν …φταιω εγω.Παντως δεν θα επεκταθω αλλο,φτανει το συμπερασμα μου που εγραψα παρα πανω.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Ο/Η stergdoc λέει:

        διορθωση αντι για ‘κιμωνα» διορθωνω σε ΚΡΙΤΩΝΑ

      • Ο/Η Kimwn λέει:

        Βρε μπας βρε Στέργιο δεν είναι μόνο έτσι αλλά είναι και γιουβέτσι ???

        Ρε δεν καταλαβατε ακομα οτι η τυχη μας ειναι ΜΟΝΟΝ στα χερια μας

        Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι και στα χέρια του ΘΕΟΥ.
        Συν Αθηνά και χείρα κίνει…
        Τα δικά μου χέρια είναι άτυχα και ατσούμπαλα…

        Διαφωνώ με τον πιραντέλλο , έτσι είναι αν έτσι νομίζετε και το γράφω και αλλού ότι η πραγματικότητα δεν είναι ΠΑΝΤΑ ότι νομίζετε (ισχύει και για μένα και για σένα Στέργιο και για τον Λεωνίδα που του το τσαμπουνάω κάθε μέρα για σπάσιμο).

        Θα μπορούσα να σταματήσω με το φίλος μεν Κρίτων, φιλταίρα η αληθεία …

      • Ο/Η ΚΡΙΤΩΝ λέει:

        Βρε Στέργιο

        Δεν είναι ότι πω σε καμμία περίπτωση…….
        Ο σκοπός στον διάλογο δεν είναι μόνο να αντικρούσεις σε κάποια επιχειρήματα, αλλά είναι και να συμφωνήσεις σε κάποια άλλα, προκειμένου να κτίσεις κάτι …
        Πιό πάνω, στο σε δικές μου προηγούμενες επισημάνσεις,σχόλιο του Κίμωνα συμφώνησα και στα δύο σημεία που είχε θίξει.
        Δεν είμαι ο παντογνωστης, στα λίγα όμως που γνωρίζω, προσπαθώ και να επιχειρηματολογήσω
        Σε ένα δημόσιο διάλογο, δεν πας για να «νικήσεις», πας για να συνεισφέρεις στον γενικό προβληματισμό.
        ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ….. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ….

        Εδώ όχι όμως σαν «αρχειοφύλακας», θα σου υπενθυμίσω, ότι ακριβώς αυτά τα έχεις κι΄εσύ επισημάνει, …… επιχειρήματα δηλαδή είχες ζητήσει σε ένα διάλογο που είχες με τον Ανδρεάδη στην «Ο»

        • Ο/Η stergdoc λέει:

          Κριτων περιμενα το δικο σου σχολιο και δεν διεγραψα ακομα την συμμετοχη μου.θα σου πω κατι και σημειωσε το.Δεν λεγονται ολα δημοσια και αναγκαζομαι να περικοπτω τα σχολια μου διοτι τροφη σε ασχετους (οχι εσενα) δεν επιθυμω να δωσω.εχω την δυνατοτητα να διαβλεπω αυτον που εχει χαρισμα απο τους λοιπους τενεκεδες που προσωπικα δεν θελω καμμια επαφη μαζι τους.Θα σου πω και κατι αλλο .Η αναγκη σου να εκφρασεις αυτα που εστω κατεχεις σε αναγκαζει να συναλλασεσαι με τυχαρπαστους και να τους αποκαλεις και ‘φιλους».Η φιλια ειναι μεγαλη υποθεση για να μοιραζεται ετσι.να εισαι καλα βρε παιδι μου.Τελος.ΚαληΝΥΧΤΑ.

          • Ο/Η Kimwn λέει:

            Θα γινόμουν χυδαίος, αλλά δεν υπάρχει χυδαία γλώσσα παρά μόνον χυδαίοι άνθρωποι σαν την αφεντιά μου.

            Τα σχόλια για κάποιους που γνωρίζονται εδώ και 4 χρόνια (ή/και παραπάνω), όπως και οι χαρακτηρισμοί τυχάρπαστοι θα νόμιζα ότι περιττεύουν , εκτός αν θέλουν κάποιοι καλαμοκαβαλημένοι να παινέψουν τον εαυτούλη τους και την παντογνωσία τους.
            Έχεις δίκιο όταν λές ότι η φιλία είναι μεγάλη υπόθεση, όμως έχεις άΓΝΟΙΑ τι μπορεί να υπάρχει μεταξύ κάποιων από εμας.
            Αλλά κρίνοντας πάλι εξ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ρίχνεις «βελάκια» πανταχόθεν..
            Ευχαριστώ για τις κακίες (αν απευθύνονταν για μένα) και απλά θα σου πω ΤΖΑΜΠΑ τα χρόνια σου , κι ας είναι περισσότερα από τα δικά μου…

            Να είσαι καλά .

          • Ο/Η ΚΡΙΤΩΝ λέει:

            Στέργιο

            κατ΄ αρχάς στον Κρίτωνα δεν θα επιτρέψω να ρίξει βέλη προσωπικά …… αλλά όμως, για άλλη μιά φορά θα διαφωνήσω μαζί σου.

            Εν πρώτοις, θα σου πω, ότι είναι τιμή μου, που μου δίνετε ο λόγος σε ένα τόσο φιλικό και φιλόξενο ιστολόγιο.
            Η Φιλοξενία να μην ξεχνάς, ότι για μας τους έλληνες σημαίνει πολλά, είναι κάτι που τουλάχιστον κάποιοι από μας, το κουβαλάμε ακόμα στο πετσί μας, επομένως πέρα από την τιμή αισθάνομαι και ευγνωμοσύνη.

            Δεν μπορώ παρά να αισθανθώ φιλικά ανάμεσα σε αυτά άτομα, όπου επισημαίνω την καλη προδιάθεση και την καλή προαίρεση, που διακρίνω ότι υπάρχει, χάριν του ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΟΥ και όχι μόνο για την πατρίδα μας, αλλά και για όλη την ανθρωπότητα.

            Εκτός από αυτό, οφείλω να ΤΟΝΙΣΩ ότι αυτά τα άτομα τα γνωρίζω από χρόνια και είναι άλλη μία τιμή μου, ότι απέναντί μου έχω δεινούς συνομιλητές.
            Ποτέ, δεν συμφωνήσαμε σε όλα, οι διαφωνίες μας πάμπολλες, αλλά χάριν του σκοπού, ότι ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ .. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ έχει αποτελέσει θεμέλιο στο κτίσιμο ενός πολιτισμένου διαλόγου.

            Όπως είναι ευκαιρία για τον καθένα από μας και μέσα από ένα δημόσιο διάλογο, να «παρει» πολλά, …….. άλλο τόσο, θεωρώ και την δική μου προσφορά ως καθήκον.

        • Ο/Η Kimwn λέει:

          Σε ένα δημόσιο διάλογο, δεν πας για να “νικήσεις”, πας για να συνεισφέρεις στον γενικό προβληματισμό.
          ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ….. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ….

          ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ Κρίτωνα

          • Ο/Η Mαν.Αρκάς λέει:

            Kιμωνα!!! και ΚΡΙΤΩΝΑ!!!
            εχετε την καλησπέρα
            του ξεγάνωτου τενεκέ
            (σύμφωνα με τους φύλακες του άγιου δισκοπότηρου
            που κατέχουν την μοναδική αλήθεια.)
            😈
            Αχαχαχαχαχαχαχ!

Σχολιάστε