Περί «μειονοτήτων»


BankBangτου Κρίτωνα

Δεν είναι μόνον η πατρίδα μας η μοναδική χώρα στον κόσμο που δέχεται ληστρική επίθεση από τους τραπεζιτοτοκογλύφους, αλλά όλος ο πλανήτης ..

Λογοκρισία στον πλανήτη από τα κυρίαρχα ΜΜΕ του Μέρντοχ , ούτε μιλιά για τους υπαίτιους της πλανητικής κρίσης, αυτούς που όπου και να πάνε κολλάνε σαν βδέλλες και απομυζούν παρασιτικά τις ντόπιες κοινωνίες.

Η πρώτη χώρα που κατακτήθηκε ολοκληρωτικά είναι η Αμερική. Η  FED των Ρότσιλντ και Ροκφέλλερ έκοβε πολύχρωμο χαρτάκι, το χαρτάκι που κατάπιε τις περιουσίες των αμερικανών. Οι πολίτες αμερικάνοι από δημόσια περιουσία δεν έχουν τίποτα και από ιδιωτικές περιουσίες δεν έχουν σχεδόν τίποτα .. Οι αμερικάνοι σήμερα χρωστάνε στους τραπεζιτοτοκογλύφους σχεδόν 17 τρις .

Η συνέχεια στην Ευρώπη, η πρώτη χώρα που κατακτήθηκε ήταν η Γερμανία, η πρώτη χώρα όπου ανακαλύφθηκε ο όρος. ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ, η χώρα που είναι πολιτικό αδίκημα  το να μιλήσεις κατά του «ολοκαυτώματος». Η χώρα που μέχρι σήμερα έχει τις μισές στρατιωτικές αμερικάνικες βάσεις, από αυτές που υπάρχουν στην Ευρώπη, περίπου 45000 αμερικανούς στρατιώτες, μία χώρα που έχει ελάχιστο δικό της στρατό. Φυσικά και αυτή η χώρα στην πραγματικότητα είναι κατακτημένη από τους κατακτητές των αμερικάνων, … από τους τραπεζιτοτοκογλύφους.

Η «ανεπτυγμένη» Γερμανία χρωστάει σήμερα γύρω ατα 7,5 τρις στα ευαγή αυτά τραπεζικά ιδρύματα των Ρότσιλντ και Ροκφέλλερ …

Οι ευρωπαϊκές χώρες στα ξαφνικά …. συνολικά σχεδόν δυστυχούνε. Χώρες που είχανε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, πάνε κατά διαόλου.

Το απορίας άξιον είναι ότι καμμία σχεδόν ευρωπαϊκή κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα προς την κατεύθυνση της αναπτυξιακής πολιτικής.

Κανένας δεν μιλάει για ανάπτυξη, κανένας όμως δεν μιλάει και για κάτι άλλο, .. τους μετανάστες .

Τα μεταναστευτικά αυτά ρεύματα,  γνωρίζομε όλοι μας πολύ καλά εξ ιδίων μάλιστα, για τα προβλήματα που μπορούν να προκαλέσουν.

Οι κυβερνήσεις στην γενικότερη οικονομική κρίση παρασιωπούν το πρόβλημα των μεταναστών.. όπως σιωπηλά καλύπτουν αυτούς που κερδοσκοπούν, εν μέσω οικονομικής κρίσης …. Πάντως για την Ευρώπη μιλώντας ούτε οι κυβερνήσεις, ούτε οι λαοί φαίνεται να είναι κερδισμένοι. Είναι δυνατόν όλοι να είναι χαμένοι?

Το ότι οι «περιούσιοι»  είναι από τους λίγους που ευημερούν, εν μέσω οικονομικής κρίσης είναι γεγονός ..

Οι μετανάστες όμως που ..κολλάνε?  Ποιοί βολεύονται ?

Οι ντόπιοι λαοί,  σίγουρα όχι, ούτε η πολυάριθμη «πλέμπα» των φτωχών μεταναστών  ..

Μήπως όμως βολεύονται κάποιοι άλλοι προύχοντες «μετανάστες», μήπως η φτωχολογιά και η «πλέμπα» των λαθρομεταναστών λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας* για τους πιο πάνω, για τους προύχοντες ? …

* .. βλέπε   νομοσχέδιο περί των ολοκαυτωμένων ………

Σημ.απερ.γαλαζ: Ξανατονίζω ότι το blog φιλοξενεί όλες τις απόψεις και βέβαια δεν υϊοθετεί την ίδια στάση και γνώμη με τον εκάστοτε αρθογράφο. Θεωρούμε υποχρέωσή μας για την Ελευθερία του Λόγου και της Γνώμης,  να δίνουμε φωνή σε όλες τις απόψεις.

One comment on “Περί «μειονοτήτων»

 1. Ο/Η ΚΡΙΤΩΝ λέει:

  και ………. το συμπλήρωμα

  Τι παρατηρούμε να συμβαίνει στον πλανήτη αυτή τι στιγμή?
  1. Χώρες – πηγές “παραγωγής” και εξαγωγής μεταναστών.
  Χώρες – πηγές που είτε παρ΄ότι είναι πλουτοπαραγωγικές, έχουν διαμάντια,χρυσό, ουράνιο, πετρέλαια, …..αλλά που παρ΄ ‘ολα αυτά διαιωνίζεται η φτώχια και η δυστυχία των ανθρώπων που ζουν σε αυτές, υπό την ποδηγέτηση σκληρών και δωσίλογων καθεστώτων που είναι κάτω από την κηδεμονία και προστασία εξωτερικών ισχυρών συμφερόντων……
  2. Χώρες υποδοχής και εισαγωγείς μεταναστών, όπως οι ευρωπαϊκές, χώρες που παρ΄ ότι βιώνουνε μία συνεχή οικονομική κρίση παρ΄όλα αυτά “τροφοδοτούνται” διαρκώς από μετανάστες….. και η κρίση οξύνεται.
  Καταστάσεις που με την πάροδο του χρόνου εξελίσσονται σε εκρηκτικές και για τις χώρες εξόδου και για τις χώρες εισόδου. Οι εστίες των αναταραχών αντί να μειώνονται αντιθέτως επεκτείνονται.
  Εάν συνεχιστούν τα πράγματα με αυτό τον τρόπο, πιθανόν να οδηγηθούμε σε καταστροφικές καταστάσεις, στην κυριολεξία σε ένα παγκόσμιο όλεθρο με συνέπειες απρόβλεπτες για ΟΛΟΥΣ.
  Αλλά λύση δεν δίνεται, γιατί? είναι τόσο δύσκολο? Μιά ζωή οικονομικό είναι το πρόβλημα, είναι πράγματι? ή δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα?
  Λύση υπάρχει και η οποία μπορεί να είναι και πολύ εύκολη. Το πρώτο που θα μπορούσανε να κάνουνε, είναι το ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ δηλαδή ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΡΑ …….. θα μου πείτε, εύκολο είναι να γίνει αυτό μπροστά σε τόσο κολοσσιαία οικονομικά συμφέροντα? Βεβαίως και είναι εύκολο απέναντι στην με μαθηματική ακρίβεια καταστροφή για ΟΛΟΥΣ που έρχεται ……και βεβαίως το γνωρίζουνε!!!
  Εάν κάνουνε αυτό το πρώτο βήμα, τότε τα επόμενα διορθωτικά βήματα θα επακολουθήσουν πιό εύκολα ……

  η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
  Κάποιοι όμως δεν θέλουνε και από την στιγμή που δεν γίνεται το πρώτο βήμα που προαναφέραμε, αυτοί οι κάποιοι θα πρέπει να είναι πολύ ισχυροί.
  Ποιοί είναι αυτοί οι ισχυροί που κάνουνε τον πλανητάρχη να χορεύει πεντοζάλι και όλους μας, χωρίς την εξαίρεση κανενός …. να τρέχουμε?
  Ποιοί κρατάνε τον πλανήτη?
  ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
  ………νομίζω πως σε αυτό θα συμφωνήσουμε όλοι αριστεροί και δεξιοί, ακόμα και οι ………οικολόγοι ….
  Αυτοί που δεν θα συμφωνήσουν. είναι βέβαια οι διάφορες κυβερνήσεις, τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, οι γνωστές ΜΚΟ, οι απανταχού διαπλεκόμενοι, οι “διάφοροι”…….
  Εύλογο θα προκύψουν το ερωτήματα.
  Μα οι σιωνιστές δεν την βλέπουν την καταστροφή της γενικής κατάρευσης που έρχεται?
  ή …… φοβούνται κάτι άλλο ακόμα περισσότερο?
  Το πρώτο το καταλαβαίνουμε όλοι, άρα ……. είναι το δεύτερο.
  Φοβούνται κάτι άλλο, πολύ περισσότερο από το πρώτο.
  Στην πρώτη περίπτωση κινδυνεύουμε ΟΛΟΙ, στην δευτερη περίπτωση κινδυνεύουνε κυρίως οι σιωνιστές.
  Η καταστροφική μετανάστευση στον πλανήτη, όπου άνθρωποι εξαθλιωμένοι ξεριζώνονται, όπου εγκαταλείπονται πατρίδες και αγαπημένα πρόσωπα και …… μετανάστευση και μετά πάλι μετανάστευση, άνθρωποι χωρίς ρίζες άνθρωποι αδύναμοι, εκμεταλλεύσιμοι στα χέρια του κάθε άρπαγα. Ο κάθε μετανάστης που όπου και να πάει είναι ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.
  Τελευταία όμως βλέπουμε ότι με την πολυπολιτισμικότητα, έχουν αρχίζει να ευνοούνται οι μειονότητες σε βάρος των ιθαγενών κατοίκων της κάθε χώρας. Οι κυβερνήσεις, τα κόμματα, τα ΜΜΕ, οι απανταχού ΜΚΟ, η ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ, οι “διάφοροι” και πολύ …… μα πολύ χρήμα στηρίζουν και διαφημίζουν την πολυπολιτισμικότητα ………και για τους ντόπιους, τα ΜΑΤ και σφίξιμο στο ζωνάρι.
  Μειονότητα όμως αποτελούν και οι εβραίοι σε πολλές χώρες στον πλανήτη.
  Τα πολυάριθμα αυτά εξαθλιωμένα στίφη των απελπισμένων μεταναστών αποτελούν προστασία και για τις μειωνότητες των εβραίων στην κάθε χώρα μαζί με τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, τις ΜΚΟ, το χρήμα και τους εβραίους σε καίριες θέσεις πολιτικούς.

  Για τους δύσκολους λοιπόν καιρούς που έρχονται ο φτωχοί μετανάστες άθελα τους υψώνουν μια τεράστια ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ προς τους σιωνιστές,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s